Şimdi Ara

92 Lw Nüker SaTıLık / TaKasLık....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SerVer : Ares(New)
    TaKas : 90+ bi charla takas yapılacakTır Server FarKetmez...
    FiYaT : 250 TL....
    iLeTişim : H_yLaZ@hotmail.com

Build : Full İnt Nüker... Char sadece CoLd Ve Light Dır diqer bi skil açamadım Acele Oldu zaten birazda Sp durumu...

SaYGıLar...

• arkadaş güvenilirdir ben takas yaparken bir sorun yaşamadım sizin de sorun yaşamayacağınızdan eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muazsel

arkadaş güvenilirdir ben takas yaparken bir sorun yaşamadım sizin de sorun yaşamayacağınızdan eminim

Tşk.Ler seLÇuk Abi...SüLeyMan abiye SeLamLar
  • Hayırlı Satışlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Natural -- 5 Mayıs 2009; 15:37:35 >
  • uP..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Natural -- 5 Mayıs 2009; 15:37:00 >
  • Plutoda 91 lv warrior cleric Full farm isim Serialkiller Serial deki l büyük i. rev den bakabilirsin takas düşünürsen eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_0uTLaW_I -- 5 Mayıs 2009; 16:36:28 >
  • Karakterinizin stat tablosu resimleri eksik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık 62 Lv Xbow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • romede 91 lvl wizz/bard charla takas olursa qarizma_76_@hotmail.com
  • poseidonda wiz cleric 92 lwl takas düsünürsen
    msn:nurullah_11111@hotmail.com
  • romede 91 wizz/bard char var veya aegede 90 lvl warior cleric char 2 side full farm istersen takas gel qarizma_76_@hotmail.com
  • Vereceğiniz kararlara saygı duyarım takas yapacağınız kişi hakkında ama forum olarak qarizma76 hakkında pek iyi düşüncesi olan yok . Bundan önce bir kaç olayı yaşandı teşekkürler

• alexsanderda 92 Blader 87 xbow 87 bow çar satılık Fiyatta anlasılır 92 lwl blade adı : KARAMURAT__5: 200 TL 87BOW:ram0 150-140 87xbow: FaTaL_KiNg:150 140 tl sro.bozbey@hotmail.com TAKAS DÜŞÜNÜLÜR WİZARD NUKERLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.