Şimdi Ara

92 sunny? - 92 corolla? - 93 323? - 91 civic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 92 sunny? - 92 corolla? - 93 323? - 91 civic?
    Hepsi japon arabası ve neredeyse hepsi bir birinin aynısı..
    BU 4 Araçtan hangisini alırdınız neden ?

• hıcbırı..alayının kmsıyle oynanmıs olacak. Ve hepsıne fahıs fıyatlar ıstenecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla ki bu 4 ü diyorsanız ve satmayı düşünüyorsanız.

1.Civic
    2.Corolla
    3.Mazda 323
    4. Sunny

Satmayı düşünmüyorsanız hepsine bakın yine de fakat en temizi hangisiyse onu alın.
  • ilk tercihim 323 glx sedan olurdu efsane kasa denilen corolladan farksız ikinci tercihim listedekiler değil yumurta kasa dizel Audi 80 olurdu.
  • 1991 aralık ayında 92 model Corolla almıştık 2007 yılına kadar bizde kaldı 70bin km de sattık hemde km siyle hiç oynanmadı. sorunsuz ama donanımsızdı otomatik cam falan yoktu yine de cok iyiydi. ilk tercihim daha donanımlı mazda 323 olurdu 2. corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

hıcbırı..alayının kmsıyle oynanmıs olacak. Ve hepsıne fahıs fıyatlar ıstenecek.

genelleme yapma bence. babam 3 hafta önce 92 corolla aldı. daha 147 bin kmde ve tüpünü biz taktık herseyi ile orjinal olup araca kesilen ilk fatura tarihi ve benim satıs aldığım sahıs aynı sahıs. 10.000 tlye aldım.
    ve inanması zor ama adama kesilen trafik cezalarından tutunda 97 temmuz puluna kadar ( hani şu eskiden araç ön camlarına yapısan) onlar bile aracın dosyasında duruyor.

peki hçbiri diyorsun ancak sen olsan ne alırdın ? bu araçların ortalama fiyatlarına bakarak?

genelleme yapma bence. babam 3 hafta önce 92 corolla aldı. daha 147 bin kmde ve tüpünü biz taktık herseyi ile orjinal olup araca kesilen ilk fatura tarihi ve benim satıs aldığım sahıs aynı sahıs. 10.000 tlye aldım.
    ve inanması zor ama adama kesilen trafik cezalarından tutunda 97 temmuz puluna kadar ( hani şu eskiden araç ön camlarına yapısan) onlar bile aracın dosyasında duruyor.

peki hçbiri diyorsun ancak sen olsan ne alırdın ? bu araçların ortalama fiyatlarına bakarak?

• Istisnalar kaideyi bozmazmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane kasa corolla alırdım. corolla'nın en iyi kasasıdır. ardından mazda 3.23 ve honda civic gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.