Şimdi Ara

920>1020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 920den 1020ye geçmeyi düşünüyorum. Fakat 920yi ne kadara satarım,ikinci el 1020 ne kadardır? Birde 920de olup 1020de olmayan eksik bir özellik var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti ve temizlik durumuna göre internetten 500 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. 1020 ikinci elide 800-1000 tl civarında. 1020 her yönüyle 920 den üstün bir cihaz bence.
  • sıfır 920 600tl...
    ikinci eli olsa olsa 300tl eder
    evladiyelik telefon hiç satma annene babana kardeşine hediye et
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner
    920de olup 1020de olmayan eksik bir özellik var mı?

Kırmızı renk seçeneği, IPS ekran, kablosuz şarj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: cangunner
    920de olup 1020de olmayan eksik bir özellik var mı?

Kırmızı renk seçeneği, IPS ekran, kablosuz şarj

Amoled daha iyi IPS ekrandan?
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kablosuz şarjı 1 kere bile kullanmadım. Kullanmayı düşünür müyüm, belki 2-3 sene sonra bi 20-30cm veya 1m olursa kullanım alanı, o zaman düşünürüm.

1020'yi kamera ve ram için istiyorum. Zaten kamera dillere destan. 920de zoom yapınca detaylar kayboluyor hatta daha çekim yaparken tam zoom yapınca minecraft gibi görüntü küpleşiyor. Çektikten sonra görüntü yumuşuyor fakat bu seferde bulanıklaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Garanti ve temizlik durumuna göre internetten 500 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. 1020 ikinci elide 800-1000 tl civarında. 1020 her yönüyle 920 den üstün bir cihaz bence.

Kamera ve ram dışında kayda değer bir artısı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki cihaz da kalın ama o kalınlığın altında altın madeni yatıyor. 1020 amoled ekranı ve kamerası ile tercih edilesi. Bana kalsa hayatta kamera kullanmam ama:)İmkan varsa sıfır alın derim. Bir de 920 cihazınız biraz eskiyse zarar edersiniz satarken. Çok sıkıntısı yoksa kullanın derim.
  • Tam olarak hangisi daha iyi bilmiyorum, sadece fark belirtmek için yazdım. Amoled'de siyah daha gerçekçidir, IPS'de beyaz daha gerçekçidir. Amoled daha az enerji harcar. Fakat IPS ekranın kesinlikle daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bende aksine kablolu şarjı çok nadir kullanıyorum. Kablosuz şarj aletinin değeri bence kullanılmadan anlaşılmaz. Almadan önce hevesle almıştım ama şuan kesinlikle olması gereken bir özellik olarak görüyorum.

Bu arada alınacaksa bu saatten sonra L1020 alınmasını tavsiye ederim. Daha ince, kamerası daha iyi, RAM daha fazla.
  • şu ips ekranda ne buluyorsunuz anlamadım eşimde 920 var bende 1020 kesinlikle 1020 nin ekranı daha iyi bence ,yalnız siyahlarda beyazlarda değil aynı fotoğraflara bakıyorum iki telefondada 1020 çok daha canlı renkli hoş geliyor göze..
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    kaliteyi fark etmek için:http://www.youtube.com/watch?v=oN8M_D5XLss
    Amoled burn-in sorununu fark etmek için:http://www.youtube.com/watch?v=MwQUIuhCV1E

O nedenle düzgün Lumia modellerinde IPS vardır ve hala iPhone'larda IPS kullanılmaktadır.
  • Benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla amoled ekranlar çok şatafatlı gibi. Deyim yerindeyse Bülent Ersoy gibi.

Lcd,ips falan biraz daha görüntüyü olduğu gibi veriyor(siyahlar hariç). Onu da kimse benzetsem bilemedim :D

• WP kucuktur tum isletim sistemleri

Kimse beni eksileyemez kimse sikayet edemez dusunce ozgurlugu var bu ulkede !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

WP kucuktur tum isletim sistemleri

Açıkla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Açıkla ?

Mantık çerçevesinde bir tartışmaya girebilecek donanıma, yeterliliğe sahip bir insan mı hocam sizce o?
  • quote:

Trole bak hele, sen kaşındın olum benden rahat yok sana.. Düşünce özgürlüğü nedir desem bilmezsin, gelmiş ahkam kesiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

quote:

Açıkla ?

Mantık çerçevesinde bir tartışmaya girebilecek donanıma, yeterliliğe sahip bir insan mı hocam sizce o?

+1520

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yoktu kaç gündür. cezası bitmiş gelmiş yine kaç günlük konulara yorum yazıyor. Kuyruk acısı var arkadaşın belli. O arakadaşa lafım 'oğlum varya iyi ki aldığın lumia sıkıntılı çıkmış. Microsoft kimi kazıklayacağını iyi biliyor. Senin gibi adamlara sağlam cihaz vermek mantıklı değil zaten.''
  • Change'de imza toplayacağım yeter ya ne biçim forum bu kim bilir kaç kişiden şikayet,blok yedi ama hala forumda! Uzaklaştırıyorsunuz falan da işe yaramıyor, bari sadece Windows Phone bölümüne erişim engeli koyun. Sizede rahat edin, bizde. Bu bölümün yöneticisi kim bilmiyorum, bileniniz varsa etiketlesin konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

quote:

Açıkla ?

+1520

Bende de
    +1520

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.