Şimdi Ara

920 & 925 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir 720 kullanıyorum cihazdan memnunum fakat şu internet sekmeleri arasında dolaşırken sekmeyi yeniden başlatma sorunu dayanılmaz bir hal aldı.mesela bir siteye giriyorum kullanıcı adı ve şifreyle sonra başka bir sekme açıyorum,geri döndüğümde ilk sekmeyi baştan başlatıyor,kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalıyorum,tek ve çözümü olmayan sorunum bu

920 yada 925 almaya karar verdim kullanıcı arkadaşlardan tavsiye istiyorum,
    Benim düşüncem,
    920 ips ekran 32gb dahili hafıza,kablosuz şarj olarak bir adım önde,şarj yastığım var bu arada

925 ise tasarımı,hafifliği ile aklımı çeliyor

Gelelim aklımdaki soru işaretlerine,920 de ön ve arka kameraya toz girme sorunları vardı ilk serilerde,yeni serilerde varmı?
    925 de ısınma sorunu devam ediyor heralde,bu bataryaya da zarar verir zamanla ve kablosuz şarj kapağı nasıl duruyor 720 de çok buyutuyor cihazı, kullanımı hoş olmuyor

Windowsphone alma diyen arkadaşlar olmasın lütfen,benim işletim sistemiyle sorunum yok,cihaz için Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 925 kullanıcısıyım telefon 920'ye göre ince ona dikkat et. Isınma sorunu oyun vs oynuyorsan rahatsız edebilir yoksa geceleri 3-4 saat Youtubeda takılıyorum ( metrotube programı ile ) sorun yok. Sekme konusunda 8.0 da en güzel sekmeler windowsda idi 8.1 ile sınır kalktı ama yeni sekme açınca direk o sekme açılıyor ve geri tuşuna basınca sekmeyi kapatıp bir önceki sayfaya geri dönüyor. Sorununuz bununla alakalı ise bunada dikkat edebilirsiniz. Bunlara ek olarak 925 i 16gb almayın kesinlikle. 32gb lıkları bulabilirseniz fotoğraf ve uygulama konusunda çok rahat edersiniz. Sağlamlık konusunda karşılaştırırsak 925 çok ince ve elimden çok düşürdüğüm oldu. Ama yer zarar gördü telefon sadece ufak sıyrıklarla atlattı. Ekranı aldığım 1. Hafta tırnağım deyip veya arkadaşım flappy bird oynarken masanın metal köşesine vurarak çizdi onun dışında inanılmaz dayanıklı. Yüz üstü 1 metreden mermer zemine düşüp sağlam çıktı. Daha fazla sorunuz varsa yanıtlaya bilirim ama bence daha yeni modellerede göz atın. Fiyat olarak benzerler ise pil konusunda daha fazla tatmin edebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkanın varsa 735 al

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam,internette sekmeleri yeniden başlatma olayı 512mb ramdan kaynaklandığını duşunduğum için 1gb ramli cihaz düşünüyorum,bugun araştırıcam nette,fiyatlar ne alemde bakalım 925 in de 32gb lığı piyasada yok sanırım 16gb lık istemiyorum,hafıza derdinden bıktım,hafıza,kartıda etkiliyor cihazı,hata veriyor bazen,dahili hafıza gibisi yok

• Hocam durum imkan meselesi değil,725 yeni çktı 8gb dahili hafızası var ki,almamam için en buyuk neden.fiyat/performans olarak en ideali 920-925 olarak duşunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Hocam durum imkan meselesi değil,725 yeni çktı 8gb dahili hafızası var ki,almamam için en buyuk neden.fiyat/performans olarak en ideali 920-925 olarak duşunuyorum

hocam öyle gibi dursalar da 735 daha iyi şimdi 920-25 s4 chipset kullanıyorlar yani enerji tüketimi çok yüksek yoğun kullanmada akşamı zor bulur ve sonuçta 2 yıllık telefon windows 10dan sonra ne olacağı belli değil, 735 her ne kadar 8 gb dahili hafızası olsada hafıza kartı takılıyor ve oyunlar ve uygulamalar hafıza kartına kuruluyor ihtiyacını göre class 10 iyi bir kart alırsın hiç bir sorun olmaz
  • Toshiba class10 kullanıyorum zaten hocam,cihaz kapanıp açılınca kart hatası veriyor,kartta yuklu uygulamalar 20-30 sn sonra aktif oluyor ekranda o yüzden dahili hafızası yüksek olsun istiyorum
    Dediğiniz gibi birde win10 gelecek,onumu beklesem diyorum durum ne olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Toshiba class10 kullanıyorum zaten hocam,cihaz kapanıp açılınca kart hatası veriyor,kartta yuklu uygulamalar 20-30 sn sonra aktif oluyor ekranda o yüzden dahili hafızası yüksek olsun istiyorum
    Dediğiniz gibi birde win10 gelecek,onumu beklesem diyorum durum ne olacak

Bencede bekle

• Ikisi arasinda tartismasiz 925 tabiki..Ama wp nin gunumuz durumunu goz onunde bulundurursak w10 u beklemeni tavsiye ederim. Hos w10 da pek ic acici degil ama yinede beklemekte fayda var. Benki bir ara wp fanatigi olmus biri olarak dayanamadim ve androide geri dondum : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Ikisi arasinda tartismasiz 925 tabiki..Ama wp nin gunumuz durumunu goz onunde bulundurursak w10 u beklemeni tavsiye ederim. Hos w10 da pek ic acici degil ama yinede beklemekte fayda var. Benki bir ara wp fanatigi olmus biri olarak dayanamadim ve androide geri dondum : )

Hocam bilmemmi wp fanatikliğinizi 1,5 sene önce az mı kafa patlatırdık o cihazımı alalım şunu mu diye,eskilerden kim kaldı :) siz htc 8s kullanıyordunuz ama 720 hayranıydınız ozamanlar :)

Beklemeye karar verdim şimdilik w10 gelsin gelebilirse tabiki,ona göre karar vericem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Ikisi arasinda tartismasiz 925 tabiki..Ama wp nin gunumuz durumunu goz onunde bulundurursak w10 u beklemeni tavsiye ederim. Hos w10 da pek ic acici degil ama yinede beklemekte fayda var. Benki bir ara wp fanatigi olmus biri olarak dayanamadim ve androide geri dondum : )

Hocam bilmemmi wp fanatikliğinizi 1,5 sene önce az mı kafa patlatırdık o cihazımı alalım şunu mu diye,eskilerden kim kaldı :) siz htc 8s kullanıyordunuz ama 720 hayranıydınız ozamanlar :)

Beklemeye karar verdim şimdilik w10 gelsin gelebilirse tabiki,ona göre karar vericem

Aynen hocam zaten senin konunu gorunce ugramadan gecemedim az sormadim sana 720 nasildir diye : ) Ben forumdanda uzak kaldim ozledim buralari.. Valla ben 8s,520,720,925,1320 kullandim parayi sokaga attim anlayacagin cok az bir surede 8x ve 920 kullandim. Hepsini yari fiyatina sattim hatta 1320 hala kutusunda duruyor ve satamiyorum.. Simdi cok pismanim bunlara para harcadigima ve dayanamayip note3 ile androide dondum keyfim yerinde . Ozetle wp daha olmamis ve uzun bir surede olmayacak. W10 ile insanlar buyuk beklentiye girdi umarim pisman olmazlar. Isin komik tarafi w10 ile beklenenler bir telefonda zaten olmasi gerekenler : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 29 Aralık 2014; 11:51:49 >

• Ha bu arada 720 de duruyor hala.. Kamerasi bir gecede nasil olduysa bozuldu oda kaldi elimde. Bilirsin hep beyaz 720 yi begenmisimdir sonunda basima kaldi iste : ) Kamerasida bozuk diye satamadim sirket hattini taktim bende..

• iki cihaz arasından hafıza derdim olmasın diyorsanız 920. Ama 925 in 32 lik versiyonu da var. hepsiburada.com falan görmüştüm. Tabi fiyat olarak 920 den pahalı. Ben sırf ekranı amoled diye 925 tercih ederim. 920 çok baba kallavi bir cihaz ama az daha hafif olsaymış. Cebimde taşırken baya bir ağırlık yapıyordu.2 yılı geçti çıkalı ama halen aklıma gelir durur.:) 925 teki ısınma sorunu oyun meraklısı arkadaşları ilgilendirir. O da uzun süre oynayınca olan bir şey. Tasarım metal ağırlıklı olduğu için ısıyı hemen hissediyorsunuz ama bir o kadar da çabuk soğuyor. Sıkıntı yok yani. Microsoft un sözüne göre 920 ve 925 windows 10 güncellemesini alacak. Bu iyi bir şey. Ama objektif düşünmek gerekirse windows 10 un çıkmasına 1 sene var. Tamam hali hazırda hemen hemen bütün windows 8.1 cihazları 10 alacak ama bir yıl sonra ne cihazlar çıkar kim bilir. Şahsen bu konuları dert etmiyorum. lumia 920 evladiyelik bir cihaz ancak elden kayıp gidiyor ağır olduğu için. Valla bu soru zor bir soru ama ben olsam tercihimi 925 ten yana yapardım. Diğer bir sorunuz kablosuz şarj. 920 de dahili geliyor ancak 925 te dediğiniz gibi şarj kılıfı alıyorsunuz. ister istemez biraz kaba oluyor o zaman ancak yine de 920 kadar kalınlaşmıyor:)

• 400 daha ver 1520 al

• Hocam sen aşmışsın kendini,butun serileri kullanmışsın,mermercilikte işler iyi gidiyor heralde :) sonunda androide iyi bir cihaz ile dönüş yapmışsın iyi günlerde kullan
    Ben androide soğuk bakıyorum o yüzden wp den ios a geçerim buyuk ihtimal,wp bekleneni vermezse.benim için güvenlik önemli banka uygulamaları,internet alışverişi falan,oyuzden android tercih etmem.note 3 kullandığın için kasma sorununu söylemiyorum,o cihazla yaşamazsın diye düşünüyorum
    Beklemeye karar verdim,yeni cihazlar çıksın,mevcut cihazlarda ucuzlar o zamana kadar,ayrıca sistemin durumunuda gormuş olurum öyle karar veririm,şuan banka uygulamaları da yetersiz çunku,wp ye göre banka tercihi yapıyorum,uygulaması yoksa o bankayla çalışmıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt059 -- 29 Aralık 2014; 13:04:41 >
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam beklemeye karar verdim wp nin güncelleme ve uygulama durumu ne olacak bakalım ona göre karar vericem.bekleyemezsemde 925 alırım buyuk ihtimal,dediğiniz gibi 920 sağlam taş gibi ama ekmek tahtası gibi :)

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Ekran çok buyuk hocam,ayrıca wp ye 1000tl üzeri bütçe ayırmam yeterli görmüyorum,donanıma diyeceğim söz yok 930 ve 1520 nin

• quote:

Hocam sen aşmışsın kendini,butun serileri kullanmışsın,mermercilikte işler iyi gidiyor heralde :) sonunda androide iyi bir cihaz ile dönüş yapmışsın iyi günlerde kullan
    Ben androide soğuk bakıyorum o yüzden wp den ios a geçerim buyuk ihtimal,wp bekleneni vermezse.benim için güvenlik önemli banka uygulamaları,internet alışverişi falan,oyuzden android tercih etmem.note 3 kullandığın için kasma sorununu söylemiyorum,o cihazla yaşamazsın diye düşünüyorum
    Beklemeye karar verdim,yeni cihazlar çıksın,mevcut cihazlarda ucuzlar o zamana kadar,ayrıca sistemin durumunuda gormuş olurum öyle karar veririm,şuan banka uygulamaları da yetersiz çunku,wp ye göre banka tercihi yapıyorum,uygulaması yoksa o bankayla çalışmıyorum :)

Telefonlar pahali degilki hep al sat yaptim ama ikinci elleri cok zayif hepte zarar ettim.. Benim bankam garanti hem wp de vardi hemde androidde var ama androiddeki uygulamasi bambaska cok rahat ve detayli. Wp de iskence cekiyordum resmen. Yani wp iyi hosda hocam baydi artik ne bileyim hic ilerleme yok. Gelen yenilikler yillar once telefonlarda standart olan ozellikler. Hani bakiyorum w10 da birseyler olurmu diye olur olmasinada bunlar amiral wp almaya sebep olurmu orasi tartisilir.

• Hocam ucuz olsada,sıfırı ile 2.eli arasında yarıdan fazla zarar ettirir.720yi 1.5 sene önce 900tlye aldım chip para ile 800e geldi bana, şuan satmaya kalksam 350tlye zor satarım
    Dediğin doğru wp de en ufak şeye seviniyoruz çocuk gibi, gelen yeniliklerde olması gerekenler zaten
    Bende sıkılmaya başladım,benim tek olayım internet,şu sekmeyi yeniden başlatma sorunu olmasa idare edicemde,bunalttı iyice
    Çevremde tavsiye isteyen 3 kişiyede 820 aldırdım,500tlye ne alacaklar başka,hepsi çok memnun beklentileri yok çunku :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt059 -- 29 Aralık 2014; 13:47:19 >
  • Tabiki de 925 al 920 nin eksiklerinin giderilmesi için 925 çıkarıldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.