Şimdi Ara

92mm vs 120mm soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni anakart ve işlemci alacağım, işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper Tx3 düşünüyorum fanı 92mm. Şuan kullandığım Thermaltake Contac29 işlemci fanı ise 120mm. Bu iki soğutucu arasında sıcaklık ve ses bakımından bir fark var mı?

• Hyper TX3 yerine aynı paraya aşağıdaki ikisini öneriyorum.

DEEPCOOL GAMMAXX S40
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6566

Kasan büyükse ve montaja fazladan 1-2 dakika daha ayırabilirim diyorsan

XIGMATEK GAIA II
    http://www.hepsiburada.com/liste/xigmatek-gaia-ii-tum-775-islemci-fani-sd1283/productDetails.aspx?productId=bd801467&categoryId=1125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 19 Ekim 2014; 1:42:37 >

• Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Kasam atx, Aerocool PGS V9 modeli. Gaia II sanırım AM3+ işlemci desteklemiyor o yüzden alamam. Alacağım işlemci fx x6 6300

Destekliyormuş ben yanlış görmüşüm pardon :D

Parçaları Vatan Computer'dan alacağım orada da Gaia II yok. Cooler Master Hyper T4 düşünüyorum almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird al yankovic -- 19 Ekim 2014; 10:44:19 >
  • Bu saatten sonra 92 mm fan alınmaz zira piyasadaki işlemcileri soğutmak için çok hızlı dönüp ses çıkarıyorlar (kendi soğutucumdan (xigmatek loki) biliyorum)
  • CM Hyper T4, Amd sistemde yukarıya bakacak şekilde takılabiliyor
    Tavana ekstra 1 veya 2 adet 12/14 cm fan takmak zorunlu hale geliyor.
    Alacaksanız bunu bilerek alın.

Mutlaka Vatan dan alacaksanız Gaia (Ver. I), Red Scorpion veya Zalman CNPS10X Optima öneririm.
    Bu üçünün montajı, Amd sistemlerde arka egzoz fana bakacak şekilde yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 19 Ekim 2014; 21:10:30 >
    Gaia ile CNPS10X arasında gidip geldim Gaia'yı seçtim umarım soğutma ve ses konusunda beni yarı yolda bırakmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim :) Valla bakıyorumda gayet şık bir soğutucu, enlemesine değilde dikine takılabilmesi bana çok cazip geldi. Eğer hyper t4 alsaydım 1 tane ram slotunu feda etmek zorunda kalacaktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

Arkadaşlar yeni anakart ve işlemci alacağım, işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper Tx3 düşünüyorum fanı 92mm. Şuan kullandığım Thermaltake Contac29 işlemci fanı ise 120mm. Bu iki soğutucu arasında sıcaklık ve ses bakımından bir fark var mı?

120mm fanı olan soğutucular 92mm soğutucuya nazaran daha sessiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

Arkadaşlar yeni anakart ve işlemci alacağım, işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper Tx3 düşünüyorum fanı 92mm. Şuan kullandığım Thermaltake Contac29 işlemci fanı ise 120mm. Bu iki soğutucu arasında sıcaklık ve ses bakımından bir fark var mı?

adam soru sormus millet öneri yapmaya hazir ezberden.

Hocam aşiri oc yapmayacaksaniz cogu islemciyi 4,4 ghz civari oyunlarda sessiz soğutur.

illa alcaksan bakarasin tasiyelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı : sevecen69

adam soru sormus millet öneri yapmaya hazir ezberden

@sevecen69

Burada öneriler ezberden ve keyfi yapılmıyor.
    Vatan dan alınacak Hyper TX3 yerine aynı paraya daha fazla performansı, daha sessiz verecek ürünler önerildi.
    Varsa bu fiyata senin iyi bildiğin, öner biz de öğrenelim.

quote:

Orijinalden alıntı : sevecen69

aşiri oc yapmayacaksaniz cogu islemciyi 4,4 ghz civari oyunlarda sessiz soğutur.

Adamın FX-6300 ünü 3.5 Ghz den Hyper TX-3 ile 4.4 Ghz e sorunsuz çıkaran ezberci seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 24 Ekim 2014; 23:57:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.