Şimdi Ara

*93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
190
Cevap
9
Favori
239.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marş motorunun kömürü bitmiştir muhtemelen.
    kömür çift taraftan basıyor ve her basışta sürtünüyor. bu sürtünmeler sonunda eriyor.
    bazen dengesiz eriyor. biri yarımken diğeri bitmiş oluyor. bu da bazen çalışmasına bazen çalışmamasına sebep oluyor.
    benim de başıma gelmişti.
  • Bende civic si -94 lere bakıyorum fakat şu 15 yada 20 yaş üstü araçları kaldıracaklarmış artık diye duydum vazgeçmek zorunda kaldım bilgisi olan var mı ?
  • herkese merhaba arkadaşlar,

hepinizin bildiği üzere eg kasa civic si lar çok özel atmosferik motora sahip araçlar. takdir edersiniz ki 1994 model bir honda civic si sedan da olan özellik ve donanımlar çoğu 2012 model renault citroen ve fiat araçlarda yok. örnek arka disk frenler, otomatik arka camlar elektrikli aynalar sunroof klima vb.

1994 yılında Honda Civic 1.6 Si Sedan araçtan Türkiye ye 13 adet getirilmiş. bunlardan sadece 4 tanesi beyaz. ve 4 taneden bir tanesi de ben de :)

aracımın fotograflarını sizlerle paylaşmak isterim. umarım beğenirsiniz. not : şu an plaka 34

*93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) *93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) *93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07cvc -- 1 Haziran 2013; 17:27:46 >

• 07cvc 0 kullanıcısına yanıt
    Çok şanslısın böyle bir araca sahip oldugun için ,kıskandım dogrusu
  • çok alçakmı ne, izmirin yollarında kullanılamaz bu
  • Arkadaşlar bende 94 model honda civic SI var.Bu arabanın Emme Manifoldunun altında küçük siyah bloğa bağlı bulunan bir kutu var.Acaba bunun amacı nedir?Filtre olabilir mi bilen arkadaşlar bunun ne olduğunu ve ne işe yaradığını yazabilirse sevinirim.
  • arkadaşlar 93 model eg6 sir model bi araç var yalnız sir I mi yoksa sir II mi bilmiyorum,sahibi 138 bg oldugunu söylüyor vikipedidde biraz araştırdım arabanın fabrikasyon değerlerini ama bu civic motorları çok geniş bi aile pek bişey anlamadım biraz bilgi verebilecek olan varmıdır acaba ?
  • o yumurta kasa dedikleri değilmi
  • Beyler yil 2014 malum zamaninda alamadm simdi si sahibi olmak istiyorum piyasaya baktigmda 13.000 tl ile 18.0000 tl arasinda ve sormak istedigim birsey var bu yilda bu arabayi almalimiyim elimde 15.000 tl var ne diyorsunuz? Hondadan vazgecmem ama bi fikirinizi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoorrrtt
  • quote:

Orijinalden alıntı: byomers

Beyler yil 2014 malum zamaninda alamadm simdi si sahibi olmak istiyorum piyasaya baktigmda 13.000 tl ile 18.0000 tl arasinda ve sormak istedigim birsey var bu yilda bu arabayi almalimiyim elimde 15.000 tl var ne diyorsunuz? Hondadan vazgecmem ama bi fikirinizi istiyorum

Bende bu araçtan almak istiyorum fakat 92 model bir arabayada bu kadar yüksek para vermek istemiyorum en fazla 14 vrebilecegim temiz bir si arıyorum ama bazıları fiyatlarda uçmuş 18-20 lira isteyen var.
  • arabasına göre değişir fiyat tabiki.....
  • Hocam nasil arabasina göre değişir ? piyasa da max 14 iken şimdi 20 e kadar fiyat biçilmiş anlaşılan kasımı bekliycez.. Benim sormak istediğim birşey var sadece motor konusunda nasil araba kime sorsam ustama'da sorsam girme o motora diyor ? ne tür sıkıntı veriyor bilmek isterim. beygir güç olarak değil kronik bir sıkıntısı varmı ? temiz motoru yapilmiş araçlar hakkında düşünceleriniz neler ?
  • Kasımda ucuzlarmı dersin
  • bayram sonrası kış girişi 1 2 oynar fiyatlar tahminimce sıfır araçlara da bağlı bu aralar costular sanki parayi çöpten topluyoruz...
  • eskidendi o
    artık her şeye zam geliyor
    hiçbir şey ucuzlamıyor
  • şuan takip ettigim ilanlarda 1000 1500 tl arasi rakam indirimi başladi bile :)
  • tezgah onlar, kanma sakın
  • Temiz görünüyor ama 21 yaşında ve km. yüksek...ama fiyat gayt iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.