Şimdi Ara

*93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
9
Favori
240.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende 94 model honda civic el var araç ailemin aracıydı 99da ilk sahibinden aldık şu sıralar yıllardır ilk defa bu kadar para harcadık alt takım tamamen yenilendi amortisörler ilk defa değişti evet yanlış yazmadım araç 22 yaşında ilk defa değişti helezonları da değiştirdim fakat usta beğenmedi üstünde orjinalleri bıraktı düşünün elin japonu nasıl yapmış arabayı ayrıca araç 598702 kilometrede çok şükür hiç motor yapılmadı inşallahta yapılmaz performansından çok memnunum yol tutuşu ise mükemmel tabi 4 lastikte yeni alındı bu arada araca hiç lpg takılmadı şehiriçinde 0.35 kuruş yakıyor satmayı hiç düşünemediğim aile yadigarı almak isteyen herkese tavsiye ederim.
    En son olarak yeni kasa civicle ışıklarda kalkış maceramız oldu maalesef ne kadar çırpınsada yetişemedi kendi arabam için sevinirken honda için üzüldüm açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erenama

Arkadaşlar bende 94 model honda civic el var araç ailemin aracıydı 99da ilk sahibinden aldık şu sıralar yıllardır ilk defa bu kadar para harcadık alt takım tamamen yenilendi amortisörler ilk defa değişti evet yanlış yazmadım araç 22 yaşında ilk defa değişti helezonları da değiştirdim fakat usta beğenmedi üstünde orjinalleri bıraktı düşünün elin japonu nasıl yapmış arabayı ayrıca araç 598702 kilometrede çok şükür hiç motor yapılmadı inşallahta yapılmaz performansından çok memnunum yol tutuşu ise mükemmel tabi 4 lastikte yeni alındı bu arada araca hiç lpg takılmadı şehiriçinde 0.35 kuruş yakıyor satmayı hiç düşünemediğim aile yadigarı almak isteyen herkese tavsiye ederim.
    En son olarak yeni kasa civicle ışıklarda kalkış maceramız oldu maalesef ne kadar çırpınsada yetişemedi kendi arabam için sevinirken honda için üzüldüm açıkçası

KM süpermiş hem de LPG'siz maşallah aynı memnuniyetle kullanmanızı dilerim.

VW'in yaptığı hile ile otomotiv sektörü sarsıldı biliyorsunuz, Honda'lar ise "dürüst" arabalar tabiri caizse yani bakımı kolay, arızası sorunu az, şatafatı gösterişi yok, donanımı nispeten az ama bütün ihtiyaçlara yeterli ölçüde cevap verebilen, 2-3 yıl garantiyi kurtarsın sonra Servise çalışsın mantığı ile üretilmemiş kullanıcı dostu araçlar. Bu sayede iyi bakarsan 22 yıl hizmet edebiliyor.
    Bence de yadigar gibi bakıp kıymetini bilmek lazım

• Arkadaşlar 1993 1.5 lpgli 230 000 de( büyük ihtimal) bir araç var kasa düzgün görünüyor , hasar kaydı yok ama boya değişen varmış, 12.000 TL isteniyor, en son triger kayışı v.s. değişmiş ağır bakım yapılmış ama bugün aracı kullandım 4. vitese kadar hızlanırken tekleme yaptı araç, araç sahibi gaz ayarındandır dedi, o kullanınca yapmıyor ama ben basıp hızlanmaya çalışınca sarsılarak tekledi araç. Bu tekleme kolay çözülebilecek bi sorunsa 12 000 tl verilirmi sizce, piyasasını tam bilmiyorum. Bi kaç günüm var alabilmek için yoksa adam başka bir araç bulmuş onu alabilmek için ilk gelene verecek, tanıyorum sahibini.
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    Araba 1.5 ex mi yoksa el mi? Bahsedilen olay eski arabamda da mevcuttu. Muhtemelen lpg kaynaklı bi durum, bi ihtimal distribütörden de kaynaklanabilir. EX olsa verilir belki arabanın durumuna göre ama EL ise çok da gerek yok.

• S.A Arkadaşlar

15.000 TL gibi bir bütçem var. Araştırmalarıma göre bu fiyatlara alınabilecek en iyi seçim Honda gibi görünüyor. Bende 1992-1995 arası Honda Civic ve Accord arasında kaldım. Aslında Sİ daha mantıklı geliyor ama sizin görüşleriniz nelerdir. birde merak ettiğim bir husus 1.5 ex ve el modellerinin de arka tekerler Sİ gibi disk fren midir yoksa kampana mı? veya her ikisinin de farkı varmı.
  • Bu araba yı mı almalıyım eurocivic mi yoksa 98 model efsane kasa corolla mı sorunsuzluk önemli ama en önemlisi ikinci el çünkü iki sene sonra satacağım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar sorum su motor sorunlu si alsam soch wtec motor alip drek koyanilirmiyim beyin tesisat hepsi bir birine uyumlumu yoksa yeni elektirik beyin sanzuman vb seyler mi koymam lazim

• https://up.diray67.tk/chrome_DcYlCmuqCj.png

bu parça nasıl bulunur arkadaşlar ?
  • igre15 İ kullanıcısına yanıt

Selamun aleyküm. Yıl 2022 yorumunu görmek bu yıla nasipmiş. 17 yaşındayım lise sona geçtim hyunda accent era 1.6 2009 vardı sattık şuan ise kafayı 1.6 si'lara takmış durumdayım. 1 tane buldum temiz 136hp 2 çamurluk değişmiş 316.000km de 105.000 Tl istiyor. Lpg 10 Tl benzin 22 Tl motorin 25 Tl (kabalama) günü özetlemek istedim (gerçi gece saat 03.19 ama :] ) (yılı veya ay'ı yerine günü dedim çünkü ekonomi yerinde durmuyor her gün değişiyor bundan ötürü böyle yazdım.) İlerideki ben belki görürsem bu yorumu , seviyorum seni 😅. Bu arada instagram : kerim_pinargil aradan 10 yıl geçmiş eğer ki görürsen yaz bana sorular sorarım araç hakkında. Herkese teşekkürler..

• bu aracı kullanan kaldıysa yazabilir mi,bir sorum olacak

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.