Şimdi Ara

93-96 HONDA CİVİC EX nasıl biliridiniz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 93-96 arsı Honda Civic Ex'ler hakkında bilgiye ihtiyacım var..

Öncelikle yakıt,parça fiyatları ve en önemlisi piyasası nedir öğrenci adama uygunmudur???

alırken nelere dikkat etmek gerekir???

ha bu arada unutmadan yazayım LPG takılacak yada LPG'li olan alınacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palacio -- 26 Aralık 2008; 23:21:11 >

• Bu araçları piyasada 10-13 bin lira arasında bulabilirsin. Belki sıkı pazarlıkla fiyatı daha aşağı indirme şansı da yüksek.
    Sahibinden.com adresinde
    Temiz araçlar var. 8500 liraya bile bir araç var burada.
    lpg taktırmana gerek yok diye düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla 1.4 motor... Öğrenci adama da gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussoloji -- 26 Aralık 2008; 23:42:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

Bu araçları piyasada 10-13 bin lira arasında bulabilirsin. Belki sıkı pazarlıkla fiyatı daha aşağı indirme şansı da yüksek.
    Sahibinden.com adresinde
    lpg taktırmana gerek yok diye düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla 1.4 motor... Öğrenci adama da gider..

Dediğin fiyat çok geldi bana sonuçta 15 yaşında araba 12-13 e bi üst kasanın 98-2000'i bulunur heralde Sİ lerle karıştırıyo olmayasın???

Bide benim bildiğim 1.5 motor var EX'lerde lpg ile dizellerle yaklaştığını duydum sedan'ını alıp LPG taktırmak istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Palacio

quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

Bu araçları piyasada 10-13 bin lira arasında bulabilirsin. Belki sıkı pazarlıkla fiyatı daha aşağı indirme şansı da yüksek.
    Sahibinden.com adresinde

Dediğin fiyat çok geldi bana sonuçta 15 yaşında araba 12-13 e bi üst kasanın 98-2000'i bulunur heralde Sİ lerle karıştırıyo olmayasın???

Bide benim bildiğim 1.5 motor var EX'lerde lpg ile dizellerle yaklaştığını duydum sedan'ını alıp LPG taktırmak istiyorum...

s.a. Bende 92 ex var 1.5 motor karburatörlüdür. lpg zavolli 2 senelik . Yakıt şu anda şehir içi 1.75 kr yakıyor. dahada düşer . Şehirler arası 1,20 kr yakıyor. Piyasası 8000 9000 arası değişir yukarısı için birşey diyememem ama aşşağısında bir rakkamda almayı düşünüyorsan 1000,1500 ytl bakım yapman gerekebilir. Kelepir bulursan kaçırma derim. Çok rahat çok güzel çok seri (gazlı bile ) bir araçtır. İnan bindiğin zaman değiştirmek istemezsin. Parçaları çok makuldur. Yanlış kaporta aksamı bir pahalıdır. ama mekanik olarak çok uygun. Parça treni .com da incele istersen. Çok sorun çıkartmaz. Hatta hiç sorun çıkartmaz. Tavsie ederim. Ben kendi aracımı 8800 ytl satıyorum. 1 kuruş düşmem çünkü bütün bakımları yapılı sıfır lastık var. debriyajı olsun frenleri olsun herşeyi yeni ve zorlanmamış Sende ararsan mutlaka bakımlı al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.