Şimdi Ara

93 Honda Arka Cam-Direksiyon Sorunu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, arkadaşlar 1 senedir bindiğim 93 honda civic 1.5 EL aracım var.. ilk aldığımda masrafları oldu. şimdi sorunsuz bir şekilde biniyorum.
    Fakat çözmek istediğim 2 sorun var ki bu konularda bir çözüm bulamıyorum..

1-Arka rezistanslı camın sağdan ve soldan gelen kabloları çıktı..Leğimle olmadığını öğrendim. Leğim yaparsak camın ertesi sabah buz olacağını söyledi 1-2 usta.. Camı değiştirmeyi önerdiler..
    2-Direksiyon hidrolik değil ama bayağı bir sert. Özellikle durduğu yerde manevra yaparken zor dönüyor. Direksiyonun bu kadar sert olmasının sebebi ve çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

3-Ön camlar otomatik olmasına rağmen iptal edilmiş.. Sanırım motorlarını bulmak gerekiyor diye biliyorum. Bu konuyla da ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İlginiz, alakanız için şimdiden teşekkürler..

93 Honda Arka Cam-Direksiyon Sorunu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker34 -- 15 Aralık 2011; 15:00:16 >

• sanırım bu konularda bilgisi olan bir arkadaşımız yok...:)
  • 1-Arka cam rezistansının onarılabileceğini düşünüyorum.. Kablolar nereden itibaren kopmuş? Fotoğraf koyabilirseniz daha net cevap verebilirim sanırım..
    2-Direksiyon hidrolik değilse işiniz zor.. Yine de bir ustaya baktırın, güzel bir temizlik ve bakım ile daha rahat çalışabilir.. Ya da siz biraz daha kas yapın:)
    3-Ön camlar için kapı içi döşemenin sökülüp bakılması lazım. Motorda mı arıza var, kontrol ünitesinde mi? Mekanik mi, elektronik mi arıza var onu belirlemek lazım.. Bir de iptal edilmiş ne demek camlar hiç açılmıyor mu? Sistemi komple iptal edip, cam açma kolu mu takmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

1-Arka cam rezistansının onarılabileceğini düşünüyorum.. Kablolar nereden itibaren kopmuş? Fotoğraf koyabilirseniz daha net cevap verebilirim sanırım..
    2-Direksiyon hidrolik değilse işiniz zor.. Yine de bir ustaya baktırın, güzel bir temizlik ve bakım ile daha rahat çalışabilir.. Ya da siz biraz daha kas yapın:)
    3-Ön camlar için kapı içi döşemenin sökülüp bakılması lazım. Motorda mı arıza var, kontrol ünitesinde mi? Mekanik mi, elektronik mi arıza var onu belirlemek lazım.. Bir de iptal edilmiş ne demek camlar hiç açılmıyor mu? Sistemi komple iptal edip, cam açma kolu mu takmışlar?

merhaba, kenarlardan gelen kablolar duruyor...Yani leğim atmış görüntüsü var...Leğimle olabilirse gerçekten büyük bir sorundan kurtulmuş olurum.
    direksiyon ile ilgili önerinizi değerlendireceğim.
    kapı içlerinde mekanikleri duruyor fakat koltuğun yanında bulunan düğme kısmındaki motorlar yok. Bunların yerine cam açma kolu takılmış.. Bu motorları nerden ve ne kadar fiyata bulabiliriz acaba ?
    ilginiz için teşekkürler..

• Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Orjinal parçaları bulsanız bile yüksek fiyatlarda olabileceğini tahmin ediyorum.. En iyisi çıkmacılara falan bakmak..

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Orjinal parçaları bulsanız bile yüksek fiyatlarda olabileceğini tahmin ediyorum.. En iyisi çıkmacılara falan bakmak..

Kolay gelsin.

istanbuldayım.. sanırım atatürk organize ikitelli yolu görünüyor bize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.