Şimdi Ara

93 Model Spring mi yoksa 90 Model Broadway mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
24.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazdıklarınızdan farklı olacak belki ama Lada Samara derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_0532

Bende seninle aynı durumdayım aslında.Broadway ve Spring arasında kaldım.
    Broadway 89 model ve çok ama çok bakımlı, temiz.LPG'li, 6500 TL diyor ama pazarlığı var.Sanırım 6.000'e verir.Rengi bordo ve duruşu gerçekten çok diri ve temiz...
    Spring 95 model.3 parça boya var.Beyaz, camlar otomatik ve broadway gibi otomatik ateşlemeli.O da LPG'li ve çok temiz.6.400 TL diyor ama o da bence 6.000 TL olur.
    Hangisini tavsiye edersiniz?Aci cevap bekliyorum...

İkisinde de dikkat etmeniz bir durum.
    Benzinde düzgün çalışmıyorsa uzak durun...

Broadway ile Spring arasında öyle çok fark toktur. Hangisi daha masrafsız ile tercih edebilirsiniz.
    Tabii broadway'in koltuk döşemeleri, renkli camlar, yağ sıcaklığı göstergesi gibi artıları var.

• broadway beyaz olursa satarken zorlanmazsın bence.
  • arkadaşların dedikleri gibi springte 96 modellere kadar ateşleme distribütörlü idir. 96 model sonrası broadway gibi elektronik ateşlemye geçilmiştir. (not: 95 üretim 96 bağzı modeller bizim araba gibi distribütörlüdür ama 96 üretimler elektroniktir.) broadwayden ikinci farkı karbüratördür..springlerde tek boğazlı yanılmıoyrsam zenith marka karbüratör brodwaylerde çift boğazlı weber di sanırım karbüratör kullanılıyor. 96 öncesi spring ile broadway arasında 4 bg fark vardır. 96 üretim sprinlerde bu fark 2 bg iner sanırım..:)..ön camlar springlerde 96 ya kadar opsiyonel 96 sonrası standarttır. diğer yönleri ile hiç bir farkı yoktur broadway ile springin..mümkünse en az masraf çıkaranı alın 96 spring bana göre 93 broadwayden değerlidir...

Saygılar sevgiler..:D
  • Broadway derim şahsen,2.eli daha sağlam,madem kısa süreli alınacaksa ...
  • zamanında broadway de kullandım , springte...

elektronik ateşleme haricinde hiç bir fark yok , elektronik ateşleme önemlimi ? iki araba arasında mukayese yapabileceğim bir fark değil nedense benim için .. hangisi daha temiz ve içine siniyorsa o alınmalı derim
  • springle broadway yakıtta ve sağlamlıkta farkediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryaks

springle broadway yakıtta ve sağlamlıkta farkediyor mu?

konuyu hortlatmışsın

cevap veren olmaz evet çünkü birisi elektronik ateşleme diğeri değil
  • Benim 94 springim var 6250 ye aldım çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engüzeli masrafsız olanı yakıt aynı hemen hemen.saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.