Bildirim
93 Model Spring mi yoksa 90 Model Broadway mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Broadway daha aranan bir model. Springe göre ikinci eli daha sağlam. Tabi bu araçların ikinci elde kaç sene daha aranan otomobil olacağını bilemem. Eğer aracını hemen satmayacaksan, temiz olduğu için spring al derim. -
boyun kaç?? ikiside çok küçük, uzun boylı isen sıkıntı çekersin. -
Boyum kısa sadece ikisi arasında tercih yapmam gerekecek... 1 sene kullanacam tahmin ederim -
Broadway daha iyidir. Ateşleme sistemi Spring' den farklı ve ufak farkla daha az yakar. -
ikiside eski model temiz olanını al zaten küçük farklar (cam otomatiği gibi) dışında aynı araç sayılır. -
kısa süreliğine kullanacaksan satış avantajı olarak broadway. -
Yakıtları aynı gibi ama broadway son hızda daha iyi. Beygir gücü fazla. Ben de yeni aldım 95 broadway ve memnunum.( Şahinden sonra hiç yakmıyor gibi geliyor.) -
cevaplarınız için teşekkür ederim... Bugün öğleden sonra karar verip alacağım. Ne kadar zor karar vermek. Aracın daha temiz olması kendisini sattırmada daha kolay olur gibime geliyor. -
broadway daha mantıklı geliyor... -
ön camları otomatik olan spring fabrika çıkışı öyle değildi.sonradan yaptırmadır o. bizde de vardı 93 spring,biz de yaptırmıştık.
tabi araçların km leri de önemli. model yılı olarak spring daha iyi. km olarak da iyiyse spring derim.biz 6 bin ytl ye satmıştık.ama 13 yıldır bizdeydi ve kmsi o kadar düşük spring veya broadway bulmak imkansız diyebilirim. -
Teşekkür ederim.. Kararım Broadway oldu... Spring de arka sol çamurluk değişmiş gerçi çok önemli değil ama satışta zorlanabiliriz belki diye broadwaya yöneldim. Yarın araç sahibi ile buluşup sanayiye gidecez umarım büyük sorun çıkmaz. Hayırlı ise olsun derim...
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum... -
bende 2 sene önce R9 almaya karar verdim. bir tane 92 model broadway buldum. araç dökük üstelik pahalıydı. adamdan düşünmek için süre istedim. bi arkadaşım evinin yakınında şimdi kullandığım springi buldu. 93 model temiz masrafsız. memnunum. sana tavsiyem hangisi daha az masraf açarsa onu al... -
quote:
Orjinalden alıntı: denizza
ön camları otomatik olan spring fabrika çıkışı öyle değildi.sonradan yaptırmadır o. bizde de vardı 93 spring,biz de yaptırmıştık.
Fabrika çıkışı ön camları otomatik spring vardı. Biizm 93 model spring öyleydi. Bu opsiyonlu modeldi. Tabi o zamanlar otomatik cam lüks sayılıdı da. -
Bence de 2.elde daha çok tutulduğu için doğru tercih Broadway. -
fairway ile brodway arasindaki farklar nelerdir peki ?
bi fairway buldum 95 6 milyara...
temiz eli yüzü düzgün... -
mert fairwayler 1600 motordur -
spring ile öğrendim araba kullanmayı, en az 6-7 sene kullandım. Bence hangisi temizse onu almalısın, arada büyük bir fark yok. Broadway biraz daha ikinci elde iyi ama o yaştaki arabalar için çok bir fark olacağını sanmıyorum. Az masraflı olanını alman bence en önemlisi. Bu arada bizim 94 model spring fabrika çıkışlı otomatik camlıydı, dip not olarak düşmek isterim. Yakıt olarak lpg öneririm, şehir içi yoğun trafikte 11-12 lt gibi yakar, uzun yolda 6 civarına bile düşürebilirsin kasarsan. Sabah soğukta çalıştırma sorun olabilir, tabi taktiğini bilmiyorsan. (jikleyi köküne kadar çek, marşa bas..o kadar :) ) .Ben hiç çalıştıramama sorunu yaşamadım. Springteki seriliği yeni arabalarda bulman zor. 2. viteste ok gibi fırlardı, her yokuşu köpek gibi çıkarda, hatta 2. viteste dimdik çıktığım yokuşlarda yeni arabalar 1. de ancak çıkıyor. Ben kullanmasını zevkli bulurdum..Tabi hız arttıkça performansı baya düşüyor ama son hız 170 gibi birşey yapmıştım Springle..Güç, tüketim, çalışma, motor olarak broadway ile arada bir fark hissedeceğini sanmıyorum..sadece az sorunlu olanını al..şimdiden hayırlı olsun...
-
Bende seninle aynı durumdayım aslında.Broadway ve Spring arasında kaldım.
Broadway 89 model ve çok ama çok bakımlı, temiz.LPG'li, 6500 TL diyor ama pazarlığı var.Sanırım 6.000'e verir.Rengi bordo ve duruşu gerçekten çok diri ve temiz...
Spring 95 model.3 parça boya var.Beyaz, camlar otomatik ve broadway gibi otomatik ateşlemeli.O da LPG'li ve çok temiz.6.400 TL diyor ama o da bence 6.000 TL olur.
Hangisini tavsiye edersiniz?Aci cevap bekliyorum... -
up hadi senin için.
Benzer içerikler
- peugeot 308 paket sıralaması
- bmw peugeot motoru mu kullanıyor
- ev klima gazı ne kadar sürede biter
- beyaz arabadaki lekeler nasıl çıkar
- aküden duman çıkması
- pejo 3008 2024
- jeep avenger fiyat
- renault fiyat listesi
- l200 mitsubishi 2024
- aurus araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X