Şimdi Ara

930 ve 1520 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 930 hali hazırda en iyi kameralı telefon diye geçiyor bir çok forumda peki aynı kamera özelliklerine sahip 1520? Lumia camera ve lumia camera beta arasında ki fark nedir? Beta daha hızlı fotoğraf çekip daha net sonuçlar veriyor gibi geldi bana aynı zamanda kapatıp tekrar açtığınızda ayarlar bozulmuyor dakika başı ayar yapmak zorunda kalmıyorsunuz betayı kullanmak daha mantıklı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz betayı da kullanamıyoruz ki hocam biz ne yapalım.Proshot uygulamasını kullanabilirsiniz, bir çok manuel ayar ve ayar kaydetme özellikleri vs. gibi güzel özellikleri var.

not:ücretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 30 Mayıs 2015; 8:44:00 >
  • Hocam ondada cihaz aşırı ısınıyor diye kullanmaktan çekiniyorum fakat şu beta cidden normal uygulamadan daha net çekiyor ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAM anlamıyla kullanabılmek için biraz foto terimlerınden anlamak gerekıyor...:D

1520 aynı kameraya sahıp ama bana kalırsa 930 1520 arasında çok bariz fark yok ama lumia camera ve beta sı arasında bariz fark var hocam..
    bu düşük modellı telelfonlarda da aynı konumda ..

bunun yanında benım tavsiyem lumia camera ve betasını kullnamanız orada eğer manuel ayarlarada hakım olursanız ve yakalayabılırsınız harıka işler çıkarıyor..zamanının 920 de de böyleydi 930 ve 1520 de de böyle ama işte boyut farkın da inanın telelfonda baya farkettiriyor..
    mesela 1520 nin video performansı daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunaGelenAdam -- 30 Mayıs 2015; 11:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

TAM anlamıyla kullanabılmek için biraz foto terimlerınden anlamak gerekıyor...:D

1520 aynı kameraya sahıp ama bana kalırsa 930 1520 arasında çok bariz fark yok ama lumia camera ve beta sı arasında bariz fark var hocam..
    bu düşük modellı telelfonlarda da aynı konumda ..

bunun yanında benım tavsiyem lumia camera ve betasını kullnamanız orada eğer manuel ayarlarada hakım olursanız ve yakalayabılırsınız harıka işler çıkarıyor..zamanının 920 de de böyleydi 930 ve 1520 de de böyle ama işte boyut farkın da inanın telelfonda baya farkettiriyor..
    mesela 1520 nin video performansı daha iyi..

Fotoğrafçılık terimlerini biliyorum hocam o konuda sıkıntı yok sıkıntı beta daha net çekiyor aynı ayarlarda pro shot ondanda net çekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia 930 bana biraz karanlık çekiyor gibime geldi. bazı incelemelere baktım F değeri yuksek olduğu için hafif karanlık çekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 30 Mayıs 2015; 15:38:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

lumia 930 bana biraz karanlık çekiyor gibime geldi. bazı incelemelere baktım F değeri yuksek olduğu için hafif karanlık çekiyor.

aslında hafif karanlık değil tam ortamını çekiyor iphone ve note 4 de kumlanma ve çatlama var aynı şey 920 içinde geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.