Şimdi Ara

9389 TL Casper Excalibur G900.1075-8U60X i7 10750H/RTX 2060/240GB M2 SSD/8GB DDR4/15.6' IPS 144Hz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgms2

Hocam merhaba paylaşım için çok teşekkürler. Modeller çok güzel ama aldığımız takdirde ssd ve ram eklemesi yapmamız kesin gibi gözüküyor. Amd serisi laptopların gelecek sürümlerini beklemeli miyiz sizce?
    AMD Ryzen 7 4800H'ın performansı tatmin edici yalnız bu işlemciye sahip Asus TUF A15 ve Dell G5 15SE 100 dereceye ulaşıyor.

9389 TL Casper Excalibur G900.1075-8U60X i7 10750H/RTX 2060/240GB M2 SSD/8GB DDR4/15.6" IPS 144Hz9389 TL Casper Excalibur G900.1075-8U60X i7 10750H/RTX 2060/240GB M2 SSD/8GB DDR4/15.6" IPS 144Hz9389 TL Casper Excalibur G900.1075-8U60X i7 10750H/RTX 2060/240GB M2 SSD/8GB DDR4/15.6" IPS 144Hz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Casper excalibur serisi çoğu laptoptan daha iyidir. İşçilik, malzeme kalitesi olsun. Kullanmayan bilmeyenler atıp tutuyor yine. Özellikle excalibur serisi soğutma detaylarını inceleyin iyi dediğimiz markalara fark atacak cinsten soğutması var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba onun çözümünü buldular işe yarıyor:
    Cihaz.TVyoutube
    Laptoplarda Isı Düşürme Rehberi - ASUS TUF FA506IV ile AMD Ryzen 4000 Mobil İşlemcide Boost Kapatma
    https://www.youtube.com/watch?v=SZsKQUygqik&t

• quote:

Orijinalden alıntı: caksak

hocam merhaba onun çözümünü buldular işe yarıyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=SZsKQUygqik&t
    Paylaşımın için teşekkürler. Render performansından kayıp olsa da büyük oranda ısı probleminin önüne geçmiş. Daha kapsamlı test edip % kaç performans kaybı olduğuna bakmak lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir kez Casper laptop kullandım, bir daha asla! Ana kartı o kadar kötüydü ki harici grafik kartı intel hd grafik kartından daha kötü çalışıyordu.
    Sağdaki tuşlar sağlam soldakiler boştaydı. LCD Ekran içerisinde ölü karınca vardı. İlk senenin sonunda driver desteğini kestiler.
    Bu arada makinem I7 işlemci 16 gb ramli iyi bir cihazdı.
    Bir daha Casper almamaya yemin ettim.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kesinlikle katılıyorum eğer kayıp olunca 10750 ile aynı sürede bitiriyorsa intel'de tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caksak -- 16 Haziran 2020; 17:1:9 >
  • Doğru. Darboğaz mevcutmuş. Başka laptoplara bakılmalı.
  • Ceann Capall kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi tercihi. Casper kullandım ve bunun büyük bir hata olduğunu anladım. Bir de bir ürünün kötü olduğunu v.b. anlamak için illa kullanmaya gerek yok. İnternet çağında, bilgi çağında yaşıyoruz. Açın interneti bakın. Malzeme kalitesi, servis kalitesi rezalet. Belki bu ürüne özel dış malzeme metaldir. Olabilir. Fakat illa ki içeride kullanılan komponentler ucuzdur. Bunu böyle yapmak zorundalar yoksa rekabet edemezler. Bunu göze alıp caspere 10k veren insanın kendi seçimi.
  • Hangi firmaya yaptırıyor bilgisi olan var mı? Monster-tongfang gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.