Bildirim
939 3500+ Aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi fiyat...Ne diyelim hayırlı olsun... -
quote:
Orjinalden alıntı: SensitivE
Eksenden 320+kdv ye aldım bi tanıdık vasıtası ile,0.13 mic. için fiyat iyi mi sizce
Ayrıca board bulamadım ve waktimde yoktu piyasayı gezmeye o yüzden sadece cpu kutusu war elimde umarım çarşamba günü neo2 bulur ve alırım
Sensitive ben dvbsattan veracocha cok iyi bir seçim yapmışsın hayırlı olsun neo 2 yide caktınmı değme keyfine
-
neo 2 platinum u bende alacagim bu cumartesi eger bulursan kadikoy pazarinda yerini tarif edebilirmisin bosuna bende dolasmayayım :)quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
iyi fiyat...Ne diyelim hayırlı olsun... -
teşekkür ederim arkadaşlar,msi k8n neo2 mide aliim o zaman deymeyin keyfimequote:
Orijinalden alıntı: HYDRAquote:
Eksenden 320+kdv ye aldım bi tanıdık vasıtası ile,0.13 mic. için fiyat iyi mi sizce
Ayrıca board bulamadım ve waktimde yoktu piyasayı gezmeye o yüzden sadece cpu kutusu war elimde umarım çarşamba günü neo2 bulur ve alırım
Sensitive ben dvbsattan veracocha cok iyi bir seçim yapmışsın hayırlı olsun neo 2 yide caktınmı değme keyfine
90nm için beklemenin bi anlamı yok die düşündüm,çok ısınsada çok güç istesede sorun deyil,400W aopen ve hyper 6 bana yeter o/c için
saygılar
-
Bu arada almak isteyen olursa eksende biraz daha 3500 ve 3000 warquote:
Orijinalden alıntı: SensitivE
teşekkür ederim arkadaşlar,msi k8n neo2 mide aliim o zaman deymeyin keyfime
90nm için beklemenin bi anlamı yok die düşündüm,çok ısınsada çok güç istesede sorun deyil,400W aopen ve hyper 6 bana yeter o/c için
saygılar
Alıntıları Göster -
güzel fiyat.hayırlı olsun.quote:
saygılar
Alıntıları Göster -
quote:
saygılar
Alıntıları Gösterquote:
saygılar
Bende öyle düşünüyordum ilk baştan...Ama o kadar para vereceksem biraz daha yenisini almak daha mantıklı geldi bana.Daha az ısınan daha az güç çeken,0.09m bir işlemci..Satarkende daha ii fiyata weririm bunu
Performans farkı olmaz o ayrı konu..Tekrardan güle güle kullan
-
.13 m bildiğim kadarıyla 1mb l2 cache içeriyor heraldee bunuda dikkate alıyorsunuzzquote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}quote:
saygılar
Bende öyle düşünüyordum ilk baştan...Ama o kadar para vereceksem biraz daha yenisini almak daha mantıklı geldi bana.Daha az ısınan daha az güç çeken,0.09m bir işlemci..Satarkende daha ii fiyata weririm bunu
Alıntıları Göster
.09 lar 512 kb cache ....
-
süper vallaquote:
saygılar
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: garfield
.13 m bildiğim kadarıyla 1mb l2 cache içeriyor heraldee bunuda dikkate alıyorsunuzz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: garfield
.13 m bildiğim kadarıyla 1mb l2 cache içeriyor heraldee bunuda dikkate alıyorsunuzz
ı ı öle deil...İkiside 512cache
4000ler ve tabi fx55 dısında 1mb cacheli s939 mevcut deil
-
quote:
saygılar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
saygılar
Ben bu işlemciyi 2.5-3 yıl kullanırım artık soorada piyasaya göre 3800 yada 4000 alırım.Seninde dediğin gibi pegasus kardeş performans farkı olmaz ama hyper 6 takarsam ısı farkıda olmas
İyi bi araştırma yaptım fakat hala kafa karıştıranlar war etrafta,windows xp'de düzgün çalışmaz die.böyle bişeyin aslı war mı pegasus
-
Cache: L1/64K+64K; L2/ 512KBquote:
Orijinalden alıntı: SensitivEquote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
saygılar
Ben bu işlemciyi 2.5-3 yıl kullanırım artık soorada piyasaya göre 3800 yada 4000 alırım.Seninde dediğin gibi pegasus kardeş performans farkı olmaz ama hyper 6 takarsam ısı farkıda olmas
İyi bi araştırma yaptım fakat hala kafa karıştıranlar war etrafta,windows xp'de düzgün çalışmaz die.böyle bişeyin aslı war mı pegasus
Alıntıları Göster
bende 939 larda 1mb yok biliyorum
-
quote:
Cache: L1/64K+64K; L2/ 512KB
Alıntıları Gösterquote:
4000 ve fx 55 hariç dierlerinde 1mb cache yok
Bu arada 3800 ve 4000 s939dur 2400mhzdir ikiside...Tek farkları 4000in fazla olan cachedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 3 Ocak 2005, 22:51:25 >
-
haklıymış pegasus arkadaşşşquote:
Orjinalden alıntı: garfield
ı ı öle deil...İkiside 512cache
4000ler ve tabi fx55 dısında 1mb cacheli s939 mevcut deil
Alıntıları Göster
ben bi yerde 1mb cache olarak yazıldıgını hatırlıyorum ama
-
iyi para vermişsin 1 seneye kalmaz çok düşer amaquote:
Alıntıları Göster -
939 pinli işlemcii süper ben 2-3 haftadır kullanıyorum...quote:
haklıymış pegasus arkadaşşş
ben bi yerde 1mb cache olarak yazıldıgını hatırlıyorum ama
Alıntıları Göster
herkesee tavsiye ederim 3500+ ün hayırlı olsun bi ara benim neo2 ye de takalımm
bu ara neo2 ler için modbios ve beta bios sitesi benden sizeee
http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html
-
SAğol garfield bi bakalım şuraya...Belkim deişik bişi buluruzquote:
939 pinli işlemcii süper ben 2-3 haftadır kullanıyorum...
herkesee tavsiye ederim 3500+ ün hayırlı olsun bi ara benim neo2 ye de takalımm
bu ara neo2 ler için modbios ve beta bios sitesi benden sizeee
http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html
Alıntıları Göster
-
bioslarda bazı özellikler ekstradan var cpu voltajı 2.0v kadar cıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
SAğol garfield bi bakalım şuraya...Belkim deişik bişi buluruz
Alıntıları Göster
141mod.bin en yenisi bayagı bir özellik var performansa katkısını bilmiyorum
7025 15x beta var oda 14 sürümüylee aynı gibii -
bu arada 3000+ bile alabilirdin 170$ a kadar 150$ ıda başka bişeydee kullanırdın mesela ekran kartııquote:
bioslarda bazı özellikler ekstradan var cpu voltajı 2.0v kadar cıkıyor
141mod.bin en yenisi bayagı bir özellik var performansa katkısını bilmiyorum
7025 15x beta var oda 14 sürümüylee aynı gibii
Alıntıları Göster
benim işlemcii o/c ile 2500 lere kadar cıkıyor .13 mikron 3500 de ancak 2500 mhz yi gorur heraldee
bu arada burda aradıgın anakart var
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1030
Benzer içerikler
- am5 anakart önerisi
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- ez debug led
- nvidia g sync açma
- amd yeni işlemci
- ryzen 9 9950x3d
- radeon 780m
- cpu sıcaklığı görme
- tpm 2.0
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X