Şimdi Ara

94/1 Şubat Uzun Dönem Askerleri ( ANA KONU ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
27.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar bayadır araştırıyorum da bu acemi birliği ulaştırmada 75 gün mü yoksa 28 gün mü ? Kimisi 75 diyor kimisi 28 diyor kafam karıştı o yüzden güncel bilgisi olan var mı ?

Birde %80 doğuya yolluyormuş Manisa bilginize..

75 > 54
    28 > 21

Epitim günleri değişti artık. 28 günlük ve 75 günlük vardı artık 21 günlük ve 54 günlük var. 3 hafta ve 8 hafta kısaca..

Ulaştırma acemi birlikleri 21 gün kafan rahat olsun...

Ben uzun donemim ama bu fark eder mi yinede ulastirma 21 gunmusur diyosunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrardan hayırlı olsun herkese artık askerlik serüveni başlayacak bugün silüsümü almaya gidiyorum askere aradım gelin işlemlerinizi yapalım dedi sizde tez vakit gidin arkadaşar Aydın 1.jandarma eğitim tabur komutanlığı 94/1 . :)
  • Ben secilmedim galiba sonraki doneme ins.

• Şuan askerlik şubesini aradım sülüsler verilmeye başlanmış arkadaşlar.
  • Benide Yazın :) 116.J.EĞT.A.K.LIĞI/ÇANAKKALE 1 tane tertip çıkmış bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

quote:

quote:

quote:

bu cevap yazma lafına gerçekten çok güldüm.senin lisede okuduğuna şu an kalıbı mı basarım.askerlik yaptığınada inanmıyorum açıkcası.üstelik ben askercilik oynamadım bro bitlis'de idim.iki metre karın altında nöbet tuttum.anlattığına bakılırsa askercilik oynayan sen mişsin, bilip bilmeden ahkam kesme.askerlik yapmışmış he yaw hee

Yazmayacaktım ama kalıbını basarmışsın ya, o zaman kalıpsız adamsın sen.
    Forumda edacsac nick li tanınan arkadaşa sor beni kim olduğumu söylesin sana.
    Liseliymişim breh breh breh kalıbını başarmış.
    Şimdide hadi şikayet et, hakaret etti diye.
    Aslanım, ben tunceli Pülümür ilçe jandarma da land rover şöförüydüm
    Sen daha asker değilken, senin tuttuğun o nöbetin ağababasını bilirim

yok yaw seni şikayet etmeyecem fakat şu muhabbeti keselim elemanların konusu kapanacak.çok ucuz lafların var bu arada aslanım bilmem ne.nedir bu yani.ağababasını bilirmiş nöbetin,sen yat uyu okula geç kalmanı istemem sonra suçluluk duyarım.ne demiş atamız:''gençlere emanet vatanımız''

Aman ne olur şikayet et, çok üzülürüm yoksa.
    Yahu sen bana ucuz laflardan bahsediyorsunda kendi laflarına bak bakalım?
    Burada gelmişsin şöförlükten ahkam kesiyorsun. Neymiş, öyle gözlemlemişsin bak seen.
    Ben demek liseliyim bak buda güzel, kalıbını basarmışsın demek, kalıpsız adamsın o zaman.
    İşte bilip bilmeden konuşunca kalıpta kalmaz insanda böyle.
    Haydi başka kapıya

bu foruma çoluk çocuk avutmaya gelmedim
    o yüzden sana şunu diyorum

/>

Bak koçum, ben bildiğim konu hakkında yazdım, sen sadece karşıdan gördüğünü yazdın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu cevap yazma lafına gerçekten çok güldüm.senin lisede okuduğuna şu an kalıbı mı basarım.askerlik yaptığınada inanmıyorum açıkcası.üstelik ben askercilik oynamadım bro bitlis'de idim.iki metre karın altında nöbet tuttum.anlattığına bakılırsa askercilik oynayan sen mişsin, bilip bilmeden ahkam kesme.askerlik yapmışmış he yaw hee

yok yaw seni şikayet etmeyecem fakat şu muhabbeti keselim elemanların konusu kapanacak.çok ucuz lafların var bu arada aslanım bilmem ne.nedir bu yani.ağababasını bilirmiş nöbetin,sen yat uyu okula geç kalmanı istemem sonra suçluluk duyarım.ne demiş atamız:''gençlere emanet vatanımız''

Burada gelmişsin şöförlükten ahkam kesiyorsun. Neymiş, öyle gözlemlemişsin bak seen.
    Ben demek liseliyim bak buda güzel, kalıbını basarmışsın demek, kalıpsız adamsın o zaman.
    Haydi başka kapıya

/>

Bak koçum, ben bildiğim konu hakkında yazdım, sen sadece karşıdan gördüğünü yazdın.

uzatmayım diyorum fakat olmayacak.tamam sen bildiğin konu olduğunu düşünebilirsin fakat demişsin ki zaten senin elinde değil acemiliğe giderken ehliyetin varsa görünür.tamam görünsün o önemli değil ki asıl usta birliğinde ki durumu önemli.usta birliğinde her önüne gelene ehliyeti var diye araç vermezler,ulaştırma talimgahından gelmiş olsa bile.sen araç kullandım çok rahattım demişsin lakin kullandığın araç landrover.zaten o araç klişe bakımları haricinde uğraştırmaz.ben de diyorum ki araçla uğraşmak zordur.eski model araçlar kullanılıyor hala askeriyede ve o araçları antifiriz havuzuna dahi atsan çalıştırırken çok zorluk çekersin kışın.araziye çıktığında çok yolda kalan gördüm ben.ha ama mercedes unique veya land rover olur kullanacağın araç o başka.zaten onlarda bir bölükte parmakla sayılır.gerisi hurdalık zaten bunu her askerlik yapan bilir.şu da var ben 10 sene evvel yaptım askerliği şimdilerde revizyon olmuştur belki onu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: populerdeli

Benide Yazın :) 116.J.EĞT.A.K.LIĞI/ÇANAKKALE 1 tane tertip çıkmış bile

Çanakkale 116'nın en yaşlıları DH'den gidiyor sanırım. Abiler geliyor abiler.
  • ben mayısa kaldım beyler
  • Sulusu aldim arkadaslar katilma tarihi 5 dyo 1 gn yol izni dyo arkdslar 6 snda mi gdcm 5 inde mi?

• ilk mesaja ekle devrem gerçi fosil oldum ama

İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/İZMİR NARLIDERE
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haydi başka kapıya

/>

uzatmayım diyorum fakat olmayacak.tamam sen bildiğin konu olduğunu düşünebilirsin fakat demişsin ki zaten senin elinde değil acemiliğe giderken ehliyetin varsa görünür.tamam görünsün o önemli değil ki asıl usta birliğinde ki durumu önemli.usta birliğinde her önüne gelene ehliyeti var diye araç vermezler,ulaştırma talimgahından gelmiş olsa bile.sen araç kullandım çok rahattım demişsin lakin kullandığın araç landrover.zaten o araç klişe bakımları haricinde uğraştırmaz.ben de diyorum ki araçla uğraşmak zordur.eski model araçlar kullanılıyor hala askeriyede ve o araçları antifiriz havuzuna dahi atsan çalıştırırken çok zorluk çekersin kışın.araziye çıktığında çok yolda kalan gördüm ben.ha ama mercedes unique veya land rover olur kullanacağın araç o başka.zaten onlarda bir bölükte parmakla sayılır.gerisi hurdalık zaten bunu her askerlik yapan bilir.şu da var ben 10 sene evvel yaptım askerliği şimdilerde revizyon olmuştur belki onu bilemem.

Şimdi anlaştık, insan gibi yazmışsın tamam kabul bu dediklerin. Dediklerin doğru.
    Bende bilemem şimdiye 84/4 devreydim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DaviD SancheZ

gece nöbete adam götürme gibimi ??? iştimada adamları ayarlama gibi sanırım

Nöbete adam götürür getirirsin, devriye atarsın nöbetçi yerinde mi diye. İctimaları bağlarsın Bi ton adamla uğraşırsın. Adam en üst devredır nerdesın sen diyemezsin desen sana ne benlemı bot bağladın geldık ya der Bi ton iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de İstanbul sancaktepe hadımkoy müh. blk kmtnlıgı cıktı nasıl bır yerdır nereye dagıtım yapılıyor bılen varmı arkadaslar??
  • BİLECİK 9.J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK hadi hayırlısı
  • 94/1 İSTİHKAM OKULU VE EĞİTİM MEREKZ KOMUTANLIĞI/İZMİR NARLIDERE SEVK TARİHİ:19/03/2014 (İSTANBUL/BEYKOZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beykoztc -- 17 Ocak 2014; 3:41:59 >
  • MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA/MAMAK Ramazan DENİZ

uzun dönem :)
  • Kayitli oldugu ilcesi 4. Donem gonderen ama 1.donem giden var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blurskyline -- 17 Ocak 2014; 11:38:24 >
  • 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ 21 mart2014 teslim istanbuldan arkadaşlarla organize olabiliriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmece38

Sulusu aldim arkadaslar katilma tarihi 5 dyo 1 gn yol izni dyo arkdslar 6 snda mi gdcm 5 inde mi?

Aga nerden aldın istanbuldan mı?

Kalabalık olmayan bir askerlik şubesı varmı ıstanbulda bılen varmı? :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.