Şimdi Ara

94/1 Şubat Uzun Dönem Askerleri ( ANA KONU ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
27.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ş:35

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın sabahtsan sulus almaya giidicem
  • evet beyler 2 hafta kaldı heyecan dorukta bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

evet beyler 2 hafta kaldı heyecan dorukta bende :D

hazırlık yaptınmı yoksa hâlen " nasıl olur ya " modundamısın
  • Valla bende fena heyecanlıym. Ama ne sülüsümü aldım ne hazırlık yaptım :D Şuan 1 haftalık tatile çıkıyorum. Sonra İzmir bornova 10 jandarma eğitim alay komutanlığı
    .:D Aradığımda şöförsün dediler. Bura hakkında bilgisi olan var mı :D
  • Geniusa G kullanıcısına yanıt
    tek şoförler ulaştırmadan cıkıyorlar diye biliyordum
  • Selamlar bugün ; ankara/akdere askerlik subesine gittim 23 ocak persembe günü sülüsler verileceği söylendi bununda bilgisini buradan verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixeror

quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

evet beyler 2 hafta kaldı heyecan dorukta bende :D

hazırlık yaptınmı yoksa hâlen " nasıl olur ya " modundamısın

nasıl olur ya desemde ortada bir gerçek var bunu fark edincede eh o zaman hazırlanma vakti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ 21 mart2014 teslim istanbuldan arkadaşlarla organize olabiliriz:)

kardeş benimkide martın 20 si şimdi b grubu olarak gittigimizde acemiligimiz ne kadar sürecek bilgin varmı ? bana kısa sürecegini söylediler b gurubu gittigmiz için
  • emreli01 kullanıcısına yanıt
    1 ve 2 grup gönderdikleri için mesela ben 1.grup'ta gideceğim ben 28gün yapılacak diye duymuştum ancak emin değilim.
  • seck tarihin mart ayımı senin kide ?
  • ben dediğim gibi 1.grup kardesim nasipse 3-6 şubat arası teslim olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mypearl06 -- 20 Ocak 2014; 13:44:34 >
  • mypearl06 kullanıcısına yanıt
    yanlışın var grubu 2 olan için öyledir ben uzman çavuş ile görüştüm askerde görev yapıyor bana ya 28 gün yada 19 gün acemi birlgim olurmuş ve dağıtıma normal 1 grubu ile aynı dağıtıma gidecegimi söyledi
  • o halde biz 64 gün yapacağız.
    bende çok merak ediyorum bakalım acaba kaç gün sürecek eğer gerçekten öyleyse sivasın soğunu çekmeden usta birlgime gidecem :) ben normalde üniversite terkim acaba ben gittigimde çavuş olma durumum varmı acaba
    kardesim bu konuları bilen birilerinin cevap vermesi cok iyi olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

kardesim bu konuları bilen birilerinin cevap vermesi cok iyi olacak :)

doğru diyorsun ama yok galiba :) bu merak ettigim konular için konu açtım ama bir Allahın kulu bişe yazmamış :)
    ben persembe günü sülüs'ü almaya gideceğim,gittiğimde bilgi almaya çalışırım buradan bilgi veririm sizlerede
    iyi olur valla :) ... normalde ben tecilimi arkadaşımla birlikte bozdurdum o A grubundan gidiyor yani şubatta ben B grubu olarak gidiyoırum nie beni B grubuna attılar anlamadım :) Elbet vardır bundada bi hayır .. ama merak ediyorum acemiligim ne kadar sürer die
    size 2.grup yani B grubunda verilmesi kütüğüne bağlı diye biliyorum,gelismelerden haber vereceğim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.