Şimdi Ara

94/1 Şubat Uzun Dönem Askerleri ( ANA KONU ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
27.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mypearl06

size 2.grup yani B grubunda verilmesi kütüğüne bağlı diye biliyorum,gelismelerden haber vereceğim

yok bence çünkü benim amca oğlum var aynı yer doğumluyuz yani niğde ama adanada oturuyoruz yani kimlikte niğde yazıyor amca oğlu A grubu gibiyor erzincan ben B grubu Sivas
  • emreli01 kullanıcısına yanıt
    o halde bizim böyle sağlam bir bilgi almamız gerekiyor :)
  • mypearl06 kullanıcısına yanıt
    1.grup gidenler bizi bilgilendirecek iş sana düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixeror

1.grup gidenler bizi bilgilendirecek iş sana düşüyor

Perşembe günü sülüsü almaya gittiğimde orada bilgi almaya çalışacağım sizleride bilgilendiririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mixeror kullanıcısına yanıt
    Hani şimdi biz B grubu olarak gidiyoruzya gittiğimizde Çavuş olma durumumuz kalkıyormu acaba
  • bugün sülüsümü aldım herkese ayın 5 i saat 1 e kadar teslim olun dediler. erken teslim olcam dedim. birşey değişmez askerliğin ayın 5 inden itibaren başlıyor dedi... bursadan bileciğe 30 lira yol parası aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartac

bugün sülüsümü aldım herkese ayın 5 i saat 1 e kadar teslim olun dediler. erken teslim olcam dedim. birşey değişmez askerliğin ayın 5 inden itibaren başlıyor dedi... bursadan bileciğe 30 lira yol parası aldım...

Bu sülüs olayı şubeden şubeye değişiyor mu acaba Bu gün gittim haftaya gel dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

quote:

Orijinalden alıntı: spartac

bugün sülüsümü aldım herkese ayın 5 i saat 1 e kadar teslim olun dediler. erken teslim olcam dedim. birşey değişmez askerliğin ayın 5 inden itibaren başlıyor dedi... bursadan bileciğe 30 lira yol parası aldım...

Bu sülüs olayı şubeden şubeye değişiyor mu acaba Bu gün gittim haftaya gel dediler.

işleri varsa uğraşmak istememişlerdir... Kafalarına göre iş yapıyorlar işte

• arkadaşlar B grubu gidenlerin acemi birlikleri ne kadar süreceği hakkında bilgilinz varmı ?
    ben internetten araştırdığım bilgiler çerçevesinde söylüyorum ben amasya ya gidicem piyade er olarak ama çavuş eğitiyorlarmış ama çok karışık başka şeylerde var gitmeden bilemeyeceğim...

ayrıca ne kadar acemilik yapacağımı gidiceğimiz yerde belli olacak 28 günden sonra meslek seçiminde seçilirsen usta birliğine gidiyorsun yoksa 2 hafta daha kalıyorsun birliğinde tabi bu eski sisteme 15 aya göre olan birşey tek bildiğim şey ilk giden grubun bizi aydınlatacağı
    nasıl yani b grubu gidenlere çavuş eğitimi mi veriyorlar mış ?
    Yeni askerden gelen biri veya askeriyede görevde olan biri ancak merak ettiğimiz konuları cvplayabilir galiba
    İnternettede de herhangi bilgi paylaşımı yok yani ben
    bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 20 Ocak 2014; 19:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreli01

arkadaşlar B grubu gidenlerin acemi birlikleri ne kadar süreceği hakkında bilgilinz varmı ?

B gurubu gidenler eski sistemde 28 gün yapıyordu, artık 21 gün yapıyor.

S:35 :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Ocak 2014; 22:05:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

arkadaşlar B grubu gidenlerin acemi birlikleri ne kadar süreceği hakkında bilgilinz varmı ?

B gurubu gidenler eski sistemde 28 gün yapıyordu, artık 21 gün yapıyor.

S:35 :)))

Dede bizim kac tane ust devremiz olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    peki A grubu?
  • quote:

nasıl yani b grubu gidenlere çavuş eğitimi mi veriyorlar mış ?

yok devrem ne alakası var heryere her eğitim merkezine göre değişiyor demek istiyorum...
    meslek seçimine kadar 28 gündü 21 gün oldu dedi biraz üstte :) ama meslek seçimi yapılıyor orada seçilemezsen bir müddet daha kalıyorsun
    meslek seçimi derken nasıl oluyor hacı :) ?
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    bu 21 gün durumunu kimden öğrendiniz ? ben uzman çavuş görevinde olan biri ile görüştüm 1 ay acemi birligi olacagını A grubununda 75 gün acemibirliği sürecegini söyledi
    şimdi A grubu gidenlerden 45 gün sonra B grubu olanlar gidecen A grubu gidenlerin acemibirlgine 1 ay kala B grubuda orda olacak ve birlikte Dağıtıma Gidecekler miş edindigim bilgi bu yönde
  • Tabi benim merak ettigim konu B grubunun çavuş olma şansı oluyormu olmuyormu ..
    acemilik bitince heyet geliyor eli iş tutanları ayırıyorlar, atıyorum nereye marangoz nereye berber eksik listeleri var ve ordan seçiliyorsun veya seçilmiyorsun ona göre usta birliğine gidiyorsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.