Şimdi Ara

94/1 Şubat Uzun Dönem Askerleri ( ANA KONU ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
27.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı yerdeyiz :) benim 2. grup 19/03/2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfcnszn

Aynı yerdeyiz :) benim 2. grup 19/03/2014

Fosil oluyorsunuz be devrem siz gedliğinizde biz yokuz :)
  • selamlar arkadaşlar,bugün sülüsümü aldım en geç 5 şubat saat 13.00'de teslim olmam söylendi,nasip olursa 5 şubat günü teslim olacağım,bu tarihte Burdur'da olabilecek arkadaşlar var ise eğer bana haber verirlerse o gün sabahı güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra teslim oluruz saygılarımla.
  • ULŞ., PER.OKL. VE EОT.MRK. EОT.A. 1 İNCİ ULŞ.EОT.TB.- İZMİR/GAZİEMİR
    Nasipse 6 Şubat sabahı oradayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

selamlar arkadaşlar,bugün sülüsümü aldım en geç 5 şubat saat 13.00'de teslim olmam söylendi,nasip olursa 5 şubat günü teslim olacağım,bu tarihte Burdur'da olabilecek arkadaşlar var ise eğer bana haber verirlerse o gün sabahı güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra teslim oluruz saygılarımla.

İstanbul damısın?

Birde sende zarfda sevk tarihi 04.02 katılacağı tarih 06.02 mi
  • Etkisiz Eleman kullanıcısına yanıt
    Ankara'dayım kardeşim; bende sevk 3 ilâ 6 arasında gözüküyordu,askerlik şubesindeki bayan en geç 05 Şubat saat 13.00'de teslim olmamı söyledi.
  • Beyler Benim şubata Çıkmamış Acaba Mart, Nisana falan çıkabilir mi yoksa Mayıs ayını mı bekleyecem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xewy -- 26 Ocak 2014; 16:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

şanslıymışsın denizcilik rahat diyorlar

Valla sorduğum herkes ilk bi küfür vayy ... Dio sonra süper die hayırlısı inş her giden rahay yapar ecz yım inş bide ordan hayırlısı

eczacıysan revirci olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

şanslıymışsın denizcilik rahat diyorlar

Valla sorduğum herkes ilk bi küfür vayy ... Dio sonra süper die hayırlısı inş her giden rahay yapar ecz yım inş bide ordan hayırlısı

eczacıysan revirci olursun

Hayırlısı artık
    Bu arada ist dan gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR buraya düşen varmı ist içi
  • Kasimda tescili bozdurup muayene vs tüm evraklari halledip ek olarak ta şubatta gitmek için dilekçe vermişken bugün sülüs almak için şubeye gittiğimde , cikmamis mayisin ilk haftasi tekrar gel dendi. Ben bunların yapcaklari işin ne diyimki bütün isler planlar bozuldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respect_vti kullanıcısına yanıt
    iyi kontrol et kendini bu mallar doğru dürüst iş yapmıyor ceza ws çıkmasın sana
  • king0653 kullanıcısına yanıt
    cezadan ziyade hapise kadar yolu bile var en temizi arkadaş bence nufusa kayıtlı olduğu ilin askerlik şubesini arasın daha iyi bilgi alır boş yere para ödemek zorunda kalır
  • king0653 kullanıcısına yanıt
    Bugün geçti artik yarin e devlet şifresi alip tekrar kendim kontrol edeceğim. Sadece sistemden bakip mayista gel dedi herhangi bir belge vs vermedi basima bela olmasin sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 hafta Jandarma ;)
  • Çanakkale 116.Jandarmaya Düşen Varsa Kendini Doğuda Askerlik Yapmaya Hazırlasın

$=93 Muş Cezaewi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

son 1 hafta Jandarma ;)

evet kardes nasipse son 1 haftamız kaldı,hepimizi bir heyecan sardı bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Yiyen Fare

Çanakkale 116.Jandarmaya Düşen Varsa Kendini Doğuda Askerlik Yapmaya Hazırlasın

$=93 Muş Cezaewi...

hayırlı teskereler.
  • beyler ben sülüsü almaya gittim geçen cuma ve salı günü gel ödenek yok dedi dün gittim aldım şoför adayı yazıyordu komutana imzalatmadan önce bakmıştım.
    9.Jandarma bilecik benim askerlik. 5 şubatta saat 1 de teslim ol dedi komutan kağıtta da öyle yazıyordu. 1 de değilde 2 yada 3 de felan teslim olsak mesai bitmeden sıkıntı çıkarmı ?
  • S.a arkadaşlar ben mart ayının 21 de teslim olucam mart başı gidenlerlemi yemin yapıcaz ?şubattakileri göremiyecez galiba :) bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim:)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.