Şimdi Ara

94 model tofaşa hangi lpg önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Atiker tak geç

atiker kaliteli değil ya atiker düşünmüyorum brc veya lovato taktırcam bide maaliyeti tahmini ne olur bilen varmı

araban 94 tofaş la.
    atiker kaliteli değil ne demek....

sağane gardaş,?

sormuşun ya ondan...
    ipragaz tak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Heyt be, zamanında benim de vardı, sene milenyum öncesi o zaman teyp hırsızlığı falan moda, yine böyle bir hırsız bizim garibanı kestirmiş gözüne, gece camları sökmüş, arabanın üstüne koymuş camları. Bir de gece yağmur bastırdı, arabaya şu dolmuş paso. En teknolojik şey değil teypti onu da yürütmüştü zaten

Atiker hatta en ucuzu hangisi ise taktır geçsin gitsin, Brc falan hikaye. Takacağın kit araba ile aynı fiyatta olur Ama şuna dikkat et, kitten bile önemli olan şey usta ve montaj. En kötü kiti bile iyi bir ustanın montajı ile sorunsuz kullanırsın.

benim indash teybi kelebek camı kırıp yürütmüşlerdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Atiker tak geç

atiker kaliteli değil ya atiker düşünmüyorum brc veya lovato taktırcam bide maaliyeti tahmini ne olur bilen varmı

araban 94 tofaş la.
    atiker kaliteli değil ne demek....

sağane gardaş,?

sormuşun ya ondan...
    ipragaz tak...

tmm aygaz taktırıyorum

• quote:

Heyt be, zamanında benim de vardı, sene milenyum öncesi o zaman teyp hırsızlığı falan moda, yine böyle bir hırsız bizim garibanı kestirmiş gözüne, gece camları sökmüş, arabanın üstüne koymuş camları. Bir de gece yağmur bastırdı, arabaya şu dolmuş paso. En teknolojik şey değil teypti onu da yürütmüştü zaten

Atiker hatta en ucuzu hangisi ise taktır geçsin gitsin, Brc falan hikaye. Takacağın kit araba ile aynı fiyatta olur Ama şuna dikkat et, kitten bile önemli olan şey usta ve montaj. En kötü kiti bile iyi bir ustanın montajı ile sorunsuz kullanırsın.

Ya hırsızlık dedinizde aklıma geldi , her anıya benzer bir anım var bu benim doğanda. Sıkılmazsınız inşallah ;

Birgün mahallede kahvehanenin önünde oturduk muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Benim bi dolmuşçu dayıoğlu var ezelden tofaşçıdır , ekmek bıçağı ile dtofaşların kapılarını açardı Neyse başka biri geldi masaya arkadaşın arkadaşı, arabanın anahtarını koydu masaya. Anahtarlıkta tam 3 farklı araba anahtarı var, dikkatimi çekti, dedim herhalde 3 tane arabası var Dedim hocam kaç araç var sende ? bir tane dedi , dedim 3 anahtarın varda 3 aracın var zannettim dediki 3 üde yanımıza çektiği doğanınmış. Dedim nasıl oluyor o iş ben de bir anahtar var. Adam dediki biri kontağın , biri kapıların diğeride bagajın dedi. Hepsinin ayrı anahtarı var sonra da ekledi , bunlarda anahtara fazla dakılma zaten çoğu birbirini açar dedi

Tabi böyle diyince benim moral bozuldu , yani başka biri gelip anahtarıyla benim aracı çalıştırıp götürür endişesi aldı beni. Tamda karşımızda eski bir kartal var sahibiyle tanışıyoruz ama samimi değiliz. Dedim ben şimdi şu kartalı şu anahtarla çalıştırabilirmiyim , dediki büyük oladılıkla olur. Allah Allaaahhhh , nerden çıktı bu iş şimdi , içime kurt düştü acaba doğrumu diyor

Kalktım gittim anahtarı arabanın kapısına taktım baktım kapılar açıldı. Nasıl birşey bu iş ya , oturdum koltuğa kontağa taktım marşa vurdum ki benim aravanın abahtarıyla adamın arabasını açıp marşına vurdum , bu durumda o kişide benim aracı çalıştıramazmıydı. Çalıştırabilirse benim ya bu aracı satmam ya da kapısına asma kilit vurnam gerekmezmiydi Kafamda deli sorular, millet gülmekten yere yatıyor bense aracıma olan güvenimin sarsılmasıyla karmaşık duygular içindeydim.

Neyse o arada aracın sahibi geldi hayırdır felan dedi ben aracın koltuğunda öyle kaldım. Kem küm derken durumu anlattım. Adam güldü dediki ya bnm kilitler bozuk çay kaşığıylada açarsın dedi. İnanmadım tabi güvenim sarsıldı birkere çıkardı anahtırını gitti benim arabaya taktı açılmadı , olayı ortaya atan arkadaş kendi anahtarlarıyla denedi onlarda uymadı , amanın benden mutlusu yok , aracım sektörün en güvenli aracı çıkmıştı.

Vaybe ne günlerdi ya , çok anım vardır onla , hala dayı oğlu ile oturunca hatırladıklarımızı anlatır güleriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 9 Mayıs 2017; 1:26:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

quote:

Gene gençliğim geldi gözümün önüne

200 senesinde aldığım ilk aracım 92 sl geldi aklıma yine

Lpgsiz almıştım , birkaç ay sonra atiker lpg taktırdım , 3 yıl sorunsuz kullandım...

94 model tofaşa hangi lpg önerirsiniz

rengi çok iyi duruyo diri arabaymış

Alış hikayemi anlatsam , oturup çay içip sıkılmadan dinlersin eminim. Geceyarısı uyku tutmamıştı, kalkıp dolaşmak istemiştim ve far yakmayı unutup tünele dalmıştım , sokak lambalarından kurtulup zifiri karanlığa daldığım dk.lar hala gözümün önünde

Acemilik çok kötü birşey.

Alış serüveninizi anlattığınız bir konuyu okumayı çok isterim şahsen, bence anlattığınız bir konu açmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Fords Never Die

quote:

quote:

quote:

Gene gençliğim geldi gözümün önüne

200 senesinde aldığım ilk aracım 92 sl geldi aklıma yine

Lpgsiz almıştım , birkaç ay sonra atiker lpg taktırdım , 3 yıl sorunsuz kullandım...

94 model tofaşa hangi lpg önerirsiniz

rengi çok iyi duruyo diri arabaymış

Alış hikayemi anlatsam , oturup çay içip sıkılmadan dinlersin eminim. Geceyarısı uyku tutmamıştı, kalkıp dolaşmak istemiştim ve far yakmayı unutup tünele dalmıştım , sokak lambalarından kurtulup zifiri karanlığa daldığım dk.lar hala gözümün önünde

Acemilik çok kötü birşey.

Alış serüveninizi anlattığınız bir konuyu okumayı çok isterim şahsen, bence anlattığınız bir konu açmalısınız.

Teşekkürler kardeşim , mobil giriyorum , uzun yazılar mobilde çok yoruyor ama fırsatını bulunca bir konu açabilirim.

Hayırlı geceler ...

• Ehliyeti yeni biri ilk bu araçtan mı başlamalı.
  • Bu foruma kalırsan binilcek tek araba bozuk dsg li tok kapı sesli bazzat tır, eğer bütçen varsa lovato tak hatta lpgyedekparca.com sitesinden malzemeleri al sanayide iyi bir lpg ciye taktır sitedeki 200 liralık beyne sanayide 400 lira fiyat çekiyorlar, siteden beyin, simit tüp alın gerisini lpg ciden halledersiniz
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Ölmek veya sakat kalmak istiyorsa evet
  • tofaşa mimgaz bile olur 100 tl beyni gayette iyi çalışıyor takastan gelen slx var uzun yol yaptım mimgaz beyinli 185 km de 35 tl yaktı max 110 km hız kapı iç açma kolu aldım 5 tl bazı parçalarının fiyatları dış açma kolu 7.5 tl tavan döşemesi 100 tl tampon 40 tl piston segman takımı 220 tl böyle araç var mı çürük yoksa sakın satmayın tofaşı özlemişim sürünce bir farklı hissediyor insan kendini benim ki tam apaçi işi
  • Bence de atiker takın.Bizim Torosta da atiker vardı. Sorun çıkarmadi.
  • Bende de bir tane doğan var.Baskı balatası sizlere ömür,cart curt anca sanayiye yetiştim iki gün önce.Saat geç olduğu için her yer kapalıydı.Şansa arkadaşının aracı için açmış usta ona denk geldim.Gittim yan sanayi baskı balata aldım model yılına uygun.Değiştirdi usta,olmadı.Meğer aracın şanzımanı orijinal değilmiş.Pullarla yükselttiler balatayı anca oldu.

Tofaş süprizlerle dolu
  • 92 model şahinim var düz sistemde kesinlikle atiker taktırmayın regülatörü sorunlu ayar tutmuyor aracanız fazla yakar söyliyeyim ucuz yollu kaliteli istiyorsanız aldesa regülatör daha kaliteli ve pahalı istiyorsanız brc yada lavato regülatör taktırmanızı tavsiye ederim ayrıca tankı da simit taktırın aracın tek marşta çalışmasını istiyorsanız sisteme akım yükseltici rölede taktırın takdırmazsanız gaz kesicinin elektriği zayıflıyor marş basarken geç çalışır söyliyeyim.

Bilgi edinmek için googledan tofaşteam yazıp foruma üye olursanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Mayıs 2017; 8:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Ölmek veya sakat kalmak istiyorsa evet

Hocam aslında direkt golf 7 ile başlayayım diyorum ama çevremdekiler haşat edersin arabayı ilk olarak şahin yada doğan ile başla diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoz07

Bu foruma kalırsan binilcek tek araba bozuk dsg li tok kapı sesli bazzat tır, eğer bütçen varsa lovato tak hatta lpgyedekparca.com sitesinden malzemeleri al sanayide iyi bir lpg ciye taktır sitedeki 200 liralık beyne sanayide 400 lira fiyat çekiyorlar, siteden beyin, simit tüp alın gerisini lpg ciden halledersiniz

lovata taktırdım 800 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

92 model şahinim var düz sistemde kesinlikle atiker taktırmayın regülatörü sorunlu ayar tutmuyor aracanız fazla yakar söyliyeyim ucuz yollu kaliteli istiyorsanız aldesa regülatör daha kaliteli ve pahalı istiyorsanız brc yada lavato regülatör taktırmanızı tavsiye ederim ayrıca tankı da simit taktırın aracın tek marşta çalışmasını istiyorsanız sisteme akım yükseltici rölede taktırın takdırmazsanız gaz kesicinin elektriği zayıflıyor marş basarken geç çalışır söyliyeyim.

Bilgi edinmek için googledan tofaşteam yazıp foruma üye olursanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

usta lovato ve simit taktırdım
  • quote:

quote:

Ya hırsızlık dedinizde aklıma geldi , her anıya benzer bir anım var bu benim doğanda. Sıkılmazsınız inşallah ;

Birgün mahallede kahvehanenin önünde oturduk muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. Benim bi dolmuşçu dayıoğlu var ezelden tofaşçıdır , ekmek bıçağı ile dtofaşların kapılarını açardı Neyse başka biri geldi masaya arkadaşın arkadaşı, arabanın anahtarını koydu masaya. Anahtarlıkta tam 3 farklı araba anahtarı var, dikkatimi çekti, dedim herhalde 3 tane arabası var Dedim hocam kaç araç var sende ? bir tane dedi , dedim 3 anahtarın varda 3 aracın var zannettim dediki 3 üde yanımıza çektiği doğanınmış. Dedim nasıl oluyor o iş ben de bir anahtar var. Adam dediki biri kontağın , biri kapıların diğeride bagajın dedi. Hepsinin ayrı anahtarı var sonra da ekledi , bunlarda anahtara fazla dakılma zaten çoğu birbirini açar dedi

Tabi böyle diyince benim moral bozuldu , yani başka biri gelip anahtarıyla benim aracı çalıştırıp götürür endişesi aldı beni. Tamda karşımızda eski bir kartal var sahibiyle tanışıyoruz ama samimi değiliz. Dedim ben şimdi şu kartalı şu anahtarla çalıştırabilirmiyim , dediki büyük oladılıkla olur. Allah Allaaahhhh , nerden çıktı bu iş şimdi , içime kurt düştü acaba doğrumu diyor

Kalktım gittim anahtarı arabanın kapısına taktım baktım kapılar açıldı. Nasıl birşey bu iş ya , oturdum koltuğa kontağa taktım marşa vurdum ki benim aravanın abahtarıyla adamın arabasını açıp marşına vurdum , bu durumda o kişide benim aracı çalıştıramazmıydı. Çalıştırabilirse benim ya bu aracı satmam ya da kapısına asma kilit vurnam gerekmezmiydi Kafamda deli sorular, millet gülmekten yere yatıyor bense aracıma olan güvenimin sarsılmasıyla karmaşık duygular içindeydim.

Neyse o arada aracın sahibi geldi hayırdır felan dedi ben aracın koltuğunda öyle kaldım. Kem küm derken durumu anlattım. Adam güldü dediki ya bnm kilitler bozuk çay kaşığıylada açarsın dedi. İnanmadım tabi güvenim sarsıldı birkere çıkardı anahtırını gitti benim arabaya taktı açılmadı , olayı ortaya atan arkadaş kendi anahtarlarıyla denedi onlarda uymadı , amanın benden mutlusu yok , aracım sektörün en güvenli aracı çıkmıştı.

Vaybe ne günlerdi ya , çok anım vardır onla , hala dayı oğlu ile oturunca hatırladıklarımızı anlatır güleriz ...

• hayırlı olsun kardeşim tofaşın ilacı yerlide aldesa ithalde lovato dur brc artık yerli olduğu için önerilmiyor bizim pederin hacıda atiker var gaz beyni ayar tutmuyor değişmesi gerekli bütün atikerler böyleymiş ayrıca **** diye bir forum var üye ol tofaşla ilgili her soruna yanıt bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoz07

hayırlı olsun kardeşim tofaşın ilacı yerlide aldesa ithalde lovato dur brc artık yerli olduğu için önerilmiyor bizim pederin hacıda atiker var gaz beyni ayar tutmuyor değişmesi gerekli bütün atikerler böyleymiş ayrıca **** diye bir forum var üye ol tofaşla ilgili her soruna yanıt bulursun.

üye oldum kardeşim o foruma
  • Atiker sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.