BEST PICTURE
BEST DIRECTOR
BEST ACTRESS
BEST ACTOR
BEST SUPPORTING ACTRESS
BEST SUPPORTING ACTOR
BEST ORIGINAL SCREENPLAY
BEST ADAPTED SCREENPLAY
BEST INTERNATIONAL FEATURE FILM
BEST ANIMATED FILM
BEST DOCUMENTARY FEATURE
BEST CINEMATOGRAPHY
BEST FILM EDITING
BEST ORIGINAL SCORE
BEST PRODUCTION DESIGN
BEST COSTUME DESIGN
BEST SOUND
BEST VISUAL EFFECTS
BEST HAIR & MAKEUP
BEST ORIGINAL SONG
BEST DOCUMENTARY SHORT
BEST LIVE-ACTION SHORT
BEST ANIMATED SHORT
|
94 Oscar Ödülleri (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bunun karısıda zamanında #oscarsowhite hareketini başlatmıştı
şimdi her yerden siyahiler çıkıyor. özellikle bu ödül töreninde dikkat ettim. ödül sunanlardan sunuculardan adaylardan bol bol siyahi koymuşlar.
ırkçı biri değilim ama yani şu pozitif ayrımcılık artık çok rahatsız ediyor.
ödül törenini izlerken animasyon filmi ödülünü sunmaya gelen kızlar çıktı. ordaki kızlardan biri yeni çekilecek deniz kızı filminde Ariel'i oynayağını söyledi. siyahi ve çok güzel bir kız ama güzel olması Ariel olması anlamına gelmiyor. Siyahi bir kadının Ariel'i canlandırması inanılmaz bir saçmalık
bu senede politik doğruculuğun dibini sıyırdılar. En son zaten en iyi filmi Coda'ya verdiler orada koptum akfjalkfaşls
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 28 Mart 2022; 6:52:36 > -
Siyah süperman'e hazır ol :)
-
Töreni We Don't Talk About Bruno performansı için izlemeyi düşünüyordum, iyi ki izlememişim.
Orijinali bu kadar ses getiren bir şarkının (kaç hafta listelerde 1.di hatırlamıyorum) en iyi kısımlarını (dolores ve camilio) atmışlardı.
Tüm şarkıyı yeniden söyleselerdi bin kat daha iyi olurdu 😢
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tokat olayı feyk oğlu feyk. Amerikan güreşçileri gibi yalandan vurmuş. Eşinin ve çevresindeki insanların tepkisinden de belli zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coda kazansın istiyordum kazanmış çok iyi. Kazanamaz diye düşünüyordum.
Will smith olayı ne öyle ya rezil :D keşke andrew kazansaydı
-
yok abi ne feyki bildiğin vurmuş :D Hatta ardından 2 kere bağırıyor ciddi ciddi. "Karımın adını o .... ağzına alma" diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 28 Mart 2022; 11:57:39 > -
Will Smith a August Alsina:
"Keep your dick out of my wife's mouth!"
karısıyla ilişki yaşayabilirsin ama espri asla
-
Akademi ödüllerini uzun zamandır takmıyorum. Ama Encanto animasyonu gerçekten iyi olmuştu. Beklediğimden iyiydi yani, hak ettiğini söyleyebilirim.
Will olayına gelirsek yumruk değil, tokat. Ama rezillik. İster kurgu ister gerçek olsun fark etmez her türlü rezillik. Ya adam gibi ortama göre tepkini vereceksin ya da oturacaksın oturduğun yerde. Anlamsız, salakça, boş bir hareketti. Bir de açık ilişki yaşayan adamın böyle bir tepki vermesi rezilliği 2 ile çarpmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şamardan sonra Will Smith den salonu terk etmesi istenmiş ama kabul etmemiş. Chris Rock da olayı sindirmeye çalışıyorum bana şimdi bir şey sormayın daha sonra konuşacağım demiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X