Şimdi Ara

940mx Düşük performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önclikle konuma dikkat ettiğiniz için teşekkürler.
    Sorunum şu ben çok özellik isteyen bf1 gibi oyunları oynamayan genelde düşük özellik isteyen cs:go gmdo world of warships vb. oyunları oynayan biriyim. bunu dikkate alarkak bir bilgisayar aldım. Ekran kartım ise GT940MX normalde ekran kartım ile hiç sorunum yoktu gayet rahat oyun oynayabiliyordum. Fakat son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti. Her oyunda yeterli fps i almama rağmen cs:go da fps im çok düşüktü. Bir iki araştırma yaptık gpu-z indirdim ve verilere göz attım. Şu dikkatimi çekti. Herhangi bir oyuna girdiğimde normal olarak ekran kartı çalışmaya başlıyor 1000hz de çalışıyor ve yeterli fpsi veriyorken cs:go da 10sn kadar 1000 hz de çalışıp daha sonra 450hz de çalışmaya başlıyor ve performans düşüşü oluyordu. Bunu nasıl çözebilirim veya nedeni nedir. Benim aklımda tek bir tahmin var oda ekran kartının kendini korumaya alması. Ama neden?

• driver güncelle.
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    son sürümde ve herdaim güncelemeleri kontrol ederim ben
  • GeForce panelden steam yüksek performans olarak secili mi acaba benim aklıma bi tek bu geldi.
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    steam değil ama direk csgo.exe yüksek performans seçili birde yardımcı olabileceksen data logları birdaha okudum ve 58 derece civarında performans düştüğünü gördüm bu düşüşün 58 derece değil bi en azından 75-80 derecede olması gerekmez mi?
  • CaNNFe C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o derece işini tam bilmiyorum ama sadece cs go da oyle performans göstermesi garip. Kaç fps alıyorsunuz. V sync gibi bir şey açık mı nvidia panelden hem de oyundan ? 1000 mhz den 450 ye düşmesi demek bence bu kısıtlama sadece cs ye özgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 10 Ocak 2017; 20:40:21 >
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Sorun bilgisayarın oyunda olduğuna anlamayıp pc yi soğuk tutmaya çalışmasıymış. Garip. GeForce experience indirince düzeldi. Yinede teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Performans Düsuklüğü
    4 yıl önce açıldı
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CaNNFe C kullanıcısına yanıt
    Ne demek birşey yapmadım. Problemin çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.