Şimdi Ara

94Moba Damage denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bari adam gibi yap şu ps i
  • Yok canım daha neler . .
  • ohaaa elindeki neki bunun?
  • PS diyen arkadaşlar Resmi sağ tiklayip farkli kaydedin masaüstüne kaydedin Sağ tik özellikler e basin Ayrıntılar sekmesine gelin Orda Photoshop la ilgili bişi bulamassiniz

Ama Ciddi ciddi tek bi PS paint yada başka bişi yada fotoğraf üzreinde oynama olmamiştir Direk PRNTSCREN e bastiigim gibi yolladim uplada
  • gökten inen bir 8 gördüm sanki ?
  •  94Moba Damage denemesi

Elimdeki

Buda normal damage yukardaki gördügünüz ignore
     94Moba Damage denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 10 Haziran 2010; 21:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

gökten inen bir 8 gördüm sanki ?

Way helal olsun be milleti yicekti dikkatli bakınca ps olduğu belli foyan ortaya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorthyLife

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

gökten inen bir 8 gördüm sanki ?

Way helal olsun be milleti yicekti dikkatli bakınca ps olduğu belli foyan ortaya çıktı

PS Olsa sizi kandirsam elime ne gecicek söylermisin?
    Sizi değil kendimi kandirmiş olurum neden ps yapayimki
  • Herkesten o ps'li resme ve ordaki 8 sayısına dikkatli bakmalarını rica ediyorum sonrada anlıcaksınız bu arada zaten şuan kendini kandırıyorsun ve bir önerim bir dahaki ps'li fotonda o 8 sayısını daha dikkatli yapmanı rica ediyorum
    hatta ekliyorum resmi alın burdan bakın dikkatlice hemde ve diğer sayılırın rengi soluk 8 sayısının rengi koyu of of bari düzgün yapın şunları yaaa
    quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

94Moba Damage denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorthyLife -- 10 Haziran 2010; 23:38:32 >

• Videosunu koy.
  • quote:

Herkesten o ps'li resme ve ordaki 8 sayısına dikkatli bakmalarını rica ediyorum sonrada anlıcaksınız bu arada zaten şuan kendini kandırıyorsun ve bir önerim bir dahaki ps'li fotonda o 8 sayısını daha dikkatli yapmanı rica ediyorum
    hatta ekliyorum resmi alın burdan bakın dikkatlice hemde ve diğer sayılırın rengi soluk 8 sayısının rengi koyu of of bari düzgün yapın şunları yaaa
    quote:

94Moba Damage denemesi

• quote:

Herkesten o ps'li resme ve ordaki 8 sayısına dikkatli bakmalarını rica ediyorum sonrada anlıcaksınız bu arada zaten şuan kendini kandırıyorsun ve bir önerim bir dahaki ps'li fotonda o 8 sayısını daha dikkatli yapmanı rica ediyorum
    quote:

94Moba Damage denemesi

iide 125k zerkli vurucak kadar 2tanede dance varken vurucak kadar ezik değilimki elimdede nova var

• Saka gibi.gercek hacı o foto.adamda nova var azcık mantıklı dusunun offerıng vuruluyo mukemmel otesı bı damage gelmesı gerekıyomus gelms
  • quote:

quote:

quote:

94Moba Damage denemesi

iide 125k zerkli vurucak kadar 2tanede dance varken vurucak kadar ezik değilimki elimdede nova var

Aslında mantıklı sayılır.İgnore+zerk+dance+nova cleric

• 4 Honor buff + 2 Dance + Hit March + Cleric Buffları + Premium + Nova + Ignore

Bu kadar şeyle o kadar damage vurulur. Saçmalayıp PS demeyin.
  • Bilip bilmeden PS diyenlere harbi çok güldüm Cidden süper damage hacı
  • helal iyi dmg ^^
  • harika ötesi
  • az bile vurmuş.. birde warlock debuffları olduğunu düşünsenize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.