Şimdi Ara

95.000 TL ye araç tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kkvan

95 bin mi dediniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-ayarinda-8000-km-de-c180-amg-99220907/detay/

ne güzel arabalar bunlar yav tanıdık birinde olsada sürmek nasip olsa bari
  • quote:

95 bin mi dediniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-ayarinda-8000-km-de-c180-amg-99220907/detay/

Bu insanlar bu fiyatlardan araç alıp 3 hafta sonra neden satılığa çıkarırlar bir türlü anlamam (paraya sıkışana vs lafım yok)

Al sıfır km, ver dünyanın parasını, sonra ver ilanı sat gitsin. Yazık günah yahu, ondan sonra gidip daha pahalısını alacak ondan da 3 haftada sıkılacak.

BMW 1 serisi ilk çıktığnda takip ediyorum, daha ilk alanlar forumda konu açıp paylaşım yaparken, sahibinden de 2-3 sayfa yeni 1 serisi ilanı vardı, ne oldu? sarmadı abi 3.20 d alıcam...

Bu kadar para dışarıya akıyor, turistik tesislerde bitli turistleri 100 usd bırakacak diye 1 hafta yedirip içiriyoruz, yatırıp kaldırıyoruz :) Neymiş ülkeye döviz girdi, hadi canım, bilmem kaç turistin geliri aha bir otomobille geçti gitti işte. Ondan sonra dış ticaret açığı diye dövün dur...

• Hocam superb sw bakin ben gordum ck hosuma gitti tavan citalarina yapistim showroomda deli gbi salladim arabayi cok da saglamdi hosuma gitti icime sindi yani bi inceleyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 bine çok alternatif var s80 veriyorlardı bir ara dizel hiç düşünmeden onu alırdım şuan fiyatlar ne oldu bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

95 bin mi dediniz?

Bu insanlar bu fiyatlardan araç alıp 3 hafta sonra neden satılığa çıkarırlar bir türlü anlamam (paraya sıkışana vs lafım yok)

Al sıfır km, ver dünyanın parasını, sonra ver ilanı sat gitsin. Yazık günah yahu, ondan sonra gidip daha pahalısını alacak ondan da 3 haftada sıkılacak.

BMW 1 serisi ilk çıktığnda takip ediyorum, daha ilk alanlar forumda konu açıp paylaşım yaparken, sahibinden de 2-3 sayfa yeni 1 serisi ilanı vardı, ne oldu? sarmadı abi 3.20 d alıcam...

Bu kadar para dışarıya akıyor, turistik tesislerde bitli turistleri 100 usd bırakacak diye 1 hafta yedirip içiriyoruz, yatırıp kaldırıyoruz :) Neymiş ülkeye döviz girdi, hadi canım, bilmem kaç turistin geliri aha bir otomobille geçti gitti işte. Ondan sonra dış ticaret açığı diye dövün dur...

zamanında otomobil üretene destek olacaktın şimdi 2-3 markamız olacaktı.destek yerine köstek olan vatan hainlerinin acısı böyle çıkıyor işte. 1950 lerde otomobil üretmişiz .çöp etmiş hainler.mercedesin yerli üretiminin alternatifi olsa milliyetçi yaklaşır yerliyi alırsın .alternatifi yokki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 25 Eylül 2012; 23:26:30 >

• S60 ya da yeni kasa falan derken ucuza 1.6 TDCI Selective Mondeo olabilir.
  • C180 AMG
    MONDEO
    İNSİGNİA
  • DS5 olabilir gerçekden tasarım ve donanım olarak çok dolu bir araç ama tabiki tercih meselesi.
  • S60, Passat, Mondeo ve Superb'e ek olarak Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure' a da bakabilirsiniz.
    S60 biraz daha genç işi diye düşünüyorum, hocama gitmez.
    Bence Yeni Mondeo beklenmeli.
  • quote:

95 bin mi dediniz?

araç çok güzel kardeşim de her şey almakla bitmiyo ki, baba motor öğretmeni demiştim başta bilmiyorum okudun mu da, bir kaç hafta önce sanayileri dolaşmaya gidiyolarda mercedes e gitmişler geçenlerde. 2012 model e 250 dizel, 8000 deymiş araç. Enjeksiyonları ve beynini değiştirmişler pek anlamam ne olduğunu da bilmiyorum da, 5000 euro demişler. Düşün gerisini artık. Onun için ya iş adamı olcan, ya da bir yerden her ay sağlam para gelcek ki o zaman koymaz.

• yorumlar için herkese teşekkürler. Son olarak düşüncelerimiz benim de ilk gönlümden geçen araba olan s60, gördüğümde resmen bayılmıştım. Bir de passat üzerinde yoğunlaşıcaz. Test sürüşü falan artık hangisi içimize sinirse ama ikisi arasında olacağı kesin.
  • S60 en doğru tercih olur.Passat'la S60 arasında kalmak..Bilemiyorum her ne kadar passat iyi olsada baymadı mı sizce de artık?Adım başı passat görmekten bıkkınlık geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

yorumlar için herkese teşekkürler. Son olarak düşüncelerimiz benim de ilk gönlümden geçen araba olan s60, gördüğümde resmen bayılmıştım. Bir de passat üzerinde yoğunlaşıcaz. Test sürüşü falan artık hangisi içimize sinirse ama ikisi arasında olacağı kesin.

tercihiniz şimdiden hayırlı olsun.
    Passat s60ın sınıf olarak altındadır.
    Sizin bakmanız gereken model CC.
    Onun da s60 karşısında hiç şansı yok .
    Ama araç alımı zevk işidir biraz,gönlünüz hangisine kapılırsa onu alırsınız.
  • passat highline 1.6tdi
    mondeo Selective 1.6tdci

bu iki araba donanım olarak cok cok iyiler, birbirinden pek ustunlükleri yok gibi
    test yapın, en cok hangisini begenirseniz onu alın
  • Ben de oyumu Mondeo'dan yana kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

quote:

Bayadır araştırıyodu en son Renault Megane Sport Tourer de karar kılmıştı. Full donanımlı hali 71 liraya geliyo
    Fiyat uçuk geldi bana

İkinci el güncel kasa s60 tavsiye ederim.

1.6 Dci 130 Beygir Gt Line normal bence fiyatı
    1.6 Tdi Jetta Highline yi 1.3 Cdti Astra Cosmoyu düşününce

Zaten bu iki araçtan hem motor hemde donanım olarak üstün

Ben oyumu 1.6 Tdi Elegance Superb den yana kullanıyorum 72 Bin Tl fiyatı ile kendisine denk olan araçlardan 6-7 bin tl ucuz olmasıda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloney -- 26 Eylül 2012; 21:18:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maloney

quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

quote:

Bayadır araştırıyodu en son Renault Megane Sport Tourer de karar kılmıştı. Full donanımlı hali 71 liraya geliyo
    Fiyat uçuk geldi bana

İkinci el güncel kasa s60 tavsiye ederim.

1.6 Dci 130 Beygir Gt Line normal bence fiyatı
    1.6 Tdi Jetta Highline yi 1.3 Cdti Astra Cosmoyu düşününce

Zaten bu iki araçtan hem motor hemde donanım olarak üstün

Ben oyumu 1.6 Tdi Elegance Superb den yana kullanıyorum 72 Bin Tl fiyatı ile kendisine denk olan araçlardan 6-7 bin tl ucuz olmasıda cabası

O araçların da fiyatı öyle ise, onlarda pahalı demek ki :) 70 bin liradan bahsediyoruz. Super b yi ayrı kefeye koyuyorum tabi ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.aras.k -- 26 Eylül 2012; 21:23:02 >

• bmw 5.20d diyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-0-km-cc-1-4-tsi-160-hp-dsg-cam-tavan-led-bi-xenon-100476457/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-bmw-3-20d-sedan-100263383/detay?source=promotion_topl

Kriterlerinizi okudum 1.6 ve dizel olması gerekiyormuş.95 bin lira veriyorsanız,biraz daha mantıklı düşünün lütfen verdiğinize değsin megane'a 71 bin ne demek ya bence vazgeçirin bi an önce babanızı.

1.4 TSI CC alırsanız üste kalan parayla bi kaç sene gezebilirsiniz yakıt parası babında.

320D alırsanız da tek kusuru vergisi performansına girmiyorum bile ekonomisiyle kendini kanıtlamış bir araç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.