Şimdi Ara

95.000 TL ye araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce sizin yorumlarınızı da alarak kendime Mazda 3 sedan 2012 model dizel bir araç almıştım. Şuan gayette memnunum aracımdan yakıt olsun konfor olsun dış görünümü olsun. Babam da şuan Reno Fluence var. O da benim arabayı aldıktan sonra artık değiştirmek istiyor. Malum benim mazdanın yanında sönük kalmaya başladı.
    Bu arada kendisi meslek lisesi öğretmeni motor bölümü hocası, 33 yıllık öğretmen anlıyo yani arabalardan motorlarından vs. Bayadır araştırıyodu en son Renault Megane Sport Tourer de karar kılmıştı. Full donanımlı hali 71 liraya geliyo. Bu gün de öğretmen arkadaşının biriyle Citroen' e gitmişler. DS5' i incelemişler biraz işte test sürüşünü yapmaya zamanı yokmuş başka bir iş için gitmişlerdi. Öncelikle alacağı araç dizel olacak sedan olması önceliğimiz. Reno dan şaşmazdı ama nasıl oldu da böyle bir karar verdi bilmiyorum ama kesin bişey yok daha bende sizlerin yorumlarını almadan karar vermeyelim dedim.
    Genel olarak yukarıda bahsettim ama son olarak toparlamak gerekirse yol tutuşu, konforu, kısmen az yakması, dizel olması,otomatik veya düz çok önemli değil ama sağlam bir otomatik olabilir problemsiz, ama manuel olursa daha iyi, dış görünüm açısından en iyi olmalı (baba fazla önem vermezde benim için vazgeçilmez bir araçta dış görünüm), 2.el' e pek sıcak bakmıyor babam ama temiz 5-10 bin de olursa düşünülebilir. Evet arkadaşlar yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetzeybek35 -- 25 Eylül 2012; 20:40:29 >

• Otomatik şart olmadığı için gönül rahatlığıyla söylüyorum,
    Alacağı araba bence düz vites dizel Ford Mondeo.Plase olarak da dizel Passat.
    Gidip de ds5 e bulaşmasın parasına yazık.
    Hem parasına yazık hem bunca senenin emeğine.
    Ds5 kötü araba değil ama bu kadar etmez.
  • yeni gelecek olan Ford Mondeo dan mı bahsediyosun acaba, yoksa şuan ki mevcut mondeo' yu mu diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Otomatik şart olmadığı için gönül rahatlığıyla söylüyorum,
    Alacağı araba bence düz vites dizel Ford Mondeo.Plase olarak da dizel Passat.
    Gidip de ds5 e bulaşmasın parasına yazık.
    Hem parasına yazık hem bunca senenin emeğine.
    Ds5 kötü araba değil ama bu kadar etmez.

aynen ds5 kötü araba değil..pahalı araba :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

yeni gelecek olan Ford Mondeo dan mı bahsediyosun acaba, yoksa şuan ki mevcut mondeo' yu mu diyosun.

Yenisi çok güzel ama şu an satılan makyajlı Mondeolar da hiç fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

yeni gelecek olan Ford Mondeo dan mı bahsediyosun acaba, yoksa şuan ki mevcut mondeo' yu mu diyosun.

Yenisi çok güzel ama şu an satılan makyajlı Mondeolar da hiç fena değil.

Alıntıları Göster
    Accord
  • quote:

Bayadır araştırıyodu en son Renault Megane Sport Tourer de karar kılmıştı. Full donanımlı hali 71 liraya geliyo
    Fiyat uçuk geldi bana

İkinci el güncel kasa s60 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Accord

dostum benzinli düşünmüyoruz. Dizel olacak kesinlikle. Motor da en fazla 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetzeybek35 -- 25 Eylül 2012; 21:56:05 >
  • volvo s60 veya passat alinabilir. 70-80 arasına da superb manuel alınır genişlik önemliyse ama tip demişsiniz o yüzden s60 ya da passat düşünün. Ya da zamanınız varsa yeni mondeo yu bekleyin çünkü dış görünümü hakikaten çok iyi

edit: dizel şartmış onu atlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepnoisy -- 25 Eylül 2012; 21:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

quote:

Bayadır araştırıyodu en son Renault Megane Sport Tourer de karar kılmıştı. Full donanımlı hali 71 liraya geliyo
    Fiyat uçuk geldi bana

Yeni sport tourerdan bahsediyorum ama kardeş 1.6 130 hp olan modeli GT-line normal fiyatı 65.000 tl fakat gt-line paketi vs ile birlikte 71 e geliyo araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepnoisy

volvo s60 veya passat alinabilir. 70-80 arasına da superb manuel alınır genişlik önemliyse ama tip demişsiniz o yüzden s60 ya da passat düşünün. Ya da zamanınız varsa yeni mondeo yu bekleyin çünkü dış görünümü hakikaten çok iyi

Aynen kardeşim yeni mondeo nun tipi benim de hoşuma gitti. Ortalama ne zaman satışa çıkar acaba kesin bir bilgin var mı?
  • quote:

quote:

volvo s60 veya passat alinabilir. 70-80 arasına da superb manuel alınır genişlik önemliyse ama tip demişsiniz o yüzden s60 ya da passat düşünün. Ya da zamanınız varsa yeni mondeo yu bekleyin çünkü dış görünümü hakikaten çok iyi

Aynen kardeşim yeni mondeo nun tipi benim de hoşuma gitti. Ortalama ne zaman satışa çıkar acaba kesin bir bilgin var mı?

şimdi baktı kardeşim 2014 başı diyolar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Accord

dostum benzinli düşünmüyoruz. Dizel olacak kesinlikle. Motor da en fazla 1.6

Alıntıları Göster
    Megane ve 71 bin yan yana. Allahım

Ona da yeni mazda 6 alın demek vardı ama dizeli yok. Sanırım özel getirtilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Megane ve 71 bin yan yana. Allahım

Ona da yeni mazda 6 alın demek vardı ama dizeli yok. Sanırım özel getirtilebiliyor.

Renoya değmezmi yani kardeşim şuan ki yorumları babaya okuyorum da Ds5' e 95.000 bencede fazla demeye başladı az öncede televizyonda yeni Reno Sport tourer' ın reklamı çıktı baktım gülüyo ben yine ilk göz ağrıma döneyim diyo da. Araçta yok yok donanım olarak otomatik farlar, şerit kontrol, start-stop vs. Baktığın zaman reno da artık basit bir araç gibi geliyo ne biliyim şöyle bir audi falan biraz marka olsun istiyorum ama peder işte kafasına koydumu vazgeçmiyo kolay kolay.

• quote:

quote:

quote:

Fiyat uçuk geldi bana

Yeni sport tourerdan bahsediyorum ama kardeş 1.6 130 hp olan modeli GT-line normal fiyatı 65.000 tl fakat gt-line paketi vs ile birlikte 71 e geliyo araç

Ne olursa olsun 71.000 megane için pahalı, D segment araçlara yönelin bence.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi baktı kardeşim 2014 başı diyolar...

2014 çok geç kardeşim ya nerden baksan bir, birbuçuk sene o kadar bekleyemeyiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat uçuk geldi bana

Ne olursa olsun 71.000 megane için pahalı, D segment araçlara yönelin bence.

Alıntıları Göster
    Bende Volvo s60 öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Bende Volvo s60 öneririm

Alıntıları Göster
    95 bin mi dediniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-ayarinda-8000-km-de-c180-amg-99220907/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

95 bin mi dediniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-ayarinda-8000-km-de-c180-amg-99220907/detay/

Alıntıları Göster
    Ds5 güzel fakat o fiyatlara çıkılabiliyosa farklı araçlar bakın kesinlikle.

Bende 1.6 tdci selective Mondeo derim babanız için. Şöyle bir düşüncemde var bu kadar para verip 1.6 dizel bir araç almazdım kesinlikle fakat tercih meselesi tabiki.

• quote:

bekleyecek bir şey yok ortada.
    s60 1.6d advance alınır,gırtlağına kadar dolu tank gibi arabayla krallar gibi gezilir.
    nokta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.