Bildirim
95 ex aldim bugun....Hadi bakalim hayirlisi...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayırlı ugurlu olsun... hondanın her modeli hos bence... -
Allah kaza bela vermesin. Hayırlı Olsun. Bakımları tamsa kolay kolay bir sorunla karşılaşmazsın. -
Tesekkur ederim.
Saygilar -
HAYIRLI OLSUN ALLAH HERKEZE KAZASIZ BELASIZ ARAÇ KULLANMAYI NASİP ETSİN -
Hayırlı Olsun kaç km de ne kadara aldın gerçi piyasada o fiyat aralığında alıncak en iyi ve en sorunsuz araba :) Allah Kaza Bela Göstermesin güvenlik olarak hiç olmazsa bi baston kilit tak benim aracı çalıyolardı bu sıralar hırsız dolu dikkat etsin herkes saygılar... -
allah kazasız kullanmak nasip etsin ne kadara aldığını ve kullandıktan sonra performansını bide yakıt tüketimini öğrenmek istiyorum teşekkürler -
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler ama 92-93-94 alsaydın keşke...95 tamamen yerli malı ..tekrar hayırlı olsun...
SAYGILAR... -
hakkında hayırlı olur inşaallah -
Merhaba,
iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
2 el alirken cok fazla secme sansiniz olmuyor malum...
Temiz bir araba bulmak da o kadar kolay degil.O yuzden bu ex i aldim.
147bin km de 8500ytlye aldim arkadaslar.
Yakit olarak benzinli iken, Km de dikkatli kullanimda 22-25kurus, biraz seri kullaninca 25-28kurus yakiyordu.
Ben ayda 1000-1500km kullanacagim icin, onceki arabam da dizel oldugu icin (alisinca benzin almak zor geliyor) Lpg donusumu yaptim.Su anda 15kurus civarinda yakit tuketimi var.(Istanbul.1lt Lpg =1.44ytl)
Performans konusunda ise onceki arabamla kiyasliyorum (peugeot 307 1.4 68beygir dizel) ve memnunum.
Araba hafif oldugu icin performansi benim icin yeterli.Yol tutusundan da memnunum.
2 kapi olmasi beni dusunduruyordu ama alistim bile :-)
Bu fiyat araliginda eski kasa (en eskilerden) cliolar vardi.Su anda arabama zevk alarak biniyorum.Umarim bir sorunla karsilasmam.
Sevgiler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X