Şimdi Ara

95 ex aldim bugun....Hadi bakalim hayirlisi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 peugeot 307mi sattiktan 2 ay sonra 95 model civic ex almis oldum.
    Umarim fazla sorunla karsilasmam ama, karsilasacagim sorunlarda bu forumdaki arkadaslarin
    gorusleriyle yanimda olacagini umid ediyorum bu da beni bir nebze de olsa rahatlatiyor.
    Simdiden tesekkurler...

• hayırlı ugurlu olsun... hondanın her modeli hos bence...
  • Allah kaza bela vermesin. Hayırlı Olsun. Bakımları tamsa kolay kolay bir sorunla karşılaşmazsın.
  • Tesekkur ederim.
    Saygilar
  • HAYIRLI OLSUN ALLAH HERKEZE KAZASIZ BELASIZ ARAÇ KULLANMAYI NASİP ETSİN
  • Hayırlı Olsun kaç km de ne kadara aldın gerçi piyasada o fiyat aralığında alıncak en iyi ve en sorunsuz araba :) Allah Kaza Bela Göstermesin güvenlik olarak hiç olmazsa bi baston kilit tak benim aracı çalıyolardı bu sıralar hırsız dolu dikkat etsin herkes saygılar...
  • allah kazasız kullanmak nasip etsin ne kadara aldığını ve kullandıktan sonra performansını bide yakıt tüketimini öğrenmek istiyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 gun kaldi
    geçen ay açıldı
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler ama 92-93-94 alsaydın keşke...95 tamamen yerli malı ..tekrar hayırlı olsun...

SAYGILAR...
  • hakkında hayırlı olur inşaallah
  • Merhaba,
    iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
    2 el alirken cok fazla secme sansiniz olmuyor malum...
    Temiz bir araba bulmak da o kadar kolay degil.O yuzden bu ex i aldim.
    147bin km de 8500ytlye aldim arkadaslar.
    Yakit olarak benzinli iken, Km de dikkatli kullanimda 22-25kurus, biraz seri kullaninca 25-28kurus yakiyordu.
    Ben ayda 1000-1500km kullanacagim icin, onceki arabam da dizel oldugu icin (alisinca benzin almak zor geliyor) Lpg donusumu yaptim.Su anda 15kurus civarinda yakit tuketimi var.(Istanbul.1lt Lpg =1.44ytl)

Performans konusunda ise onceki arabamla kiyasliyorum (peugeot 307 1.4 68beygir dizel) ve memnunum.
    Araba hafif oldugu icin performansi benim icin yeterli.Yol tutusundan da memnunum.
    2 kapi olmasi beni dusunduruyordu ama alistim bile :-)
    Bu fiyat araliginda eski kasa (en eskilerden) cliolar vardi.Su anda arabama zevk alarak biniyorum.Umarim bir sorunla karsilasmam.

Sevgiler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.