Name:Ryo level:95 Build:PureStr Fire/light/heuksal iletişim:anil-gltkn@hotmail.com Char benim değildir ben satışta aracılık yapacağım Char'a istenilen fiyat 300TL dir(charın içinde 100mil gold bırakılacak) Charın içinde''''254'''' silk ve dressler vardır Glavie: itemler ACCES Fire Light Heuksal Cekranı KESİNLİKLE TAKAS YOK
quote:Orijinalden alıntı: enesreis300 tl gayet güzel bi fiyat ayrıca 100 m ve 254 silk konuşalım senleolur ekle msni ;)
quote:Orijinalden alıntı: enesreis300 tl gayet güzel bi fiyat ayrıca 100 m ve 254 silk konuşalım senleup
quote:Orijinalden alıntı: anilg92upAlıntıları Göster Çar güzel hayırlı satışlar dress koleksiyonu yapmışsın:D
quote:Orijinalden alıntı: AngelSoulÇar güzel hayırlı satışlar dress koleksiyonu yapmışsın:DAlıntıları Göster UP
quote:Orijinalden alıntı: anilg92upAlıntıları Göster benim çarı satıp bu çarı almak isterim dress show var çok güzel çar hayrlı satışlar
quote:Orijinalden alıntı: muazselbenim çarı satıp bu çarı almak isterim dress show var çok güzel çar hayrlı satışlarAlıntıları Göster up
quote:Orijinalden alıntı: legend_bowhep böle bi carım omasını istemişimdir UpPpppAlıntıları Göster guzel char fiyatı uygun up