Şimdi Ara

95 Lv Mavi Zerk, Captain & Knight Görevi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
338.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel konu olmuş kardeşim Eline koluna sağlık allah razı olsun senden . bendteşekkürler
  • bu generallere yapılan tuzakta bi cinlikmi var anlamadım gitti olmuyor.
    failed oluyor veya çok nadir flutter çıkıor biyerde bi hatamı yapıorum :(
  • her levelda yapılabiliyor dimi bunlar ?
  • Ya ben görevi yapsammı yapmasammı karar vermedim. İyi güzel yapıcaz captain yazıcak zerkimiz olucak ama, Düşünseneze 120 level gelmiş hala Captain yazıyor.. baymazmı birsüre sonra ? açıkçası görevi yapmamayı planlıyorum ben.
  • NPC de satılan zerki kullanmak için görevi yapmak gerekiyor.Uniq kesenler için iki zerki peşpeşe kullanmak avantaj olacak.
    Kale savaşlarında kullanmak için bile yapılabilir.Bu sebeplerden bence görevi yapman daha hayırlı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

bu generallere yapılan tuzakta bi cinlikmi var anlamadım gitti olmuyor.
    failed oluyor veya çok nadir flutter çıkıor biyerde bi hatamı yapıorum :(

Orda kurulan tuzakta normal ruh yakalaman gereki, buda seni bir hayli yorucaktır...
    Dikkatli ol bazıları sahte ruh olarak cıkıyo... gercek olan mavi scrool şeklindedir... yakaldım diye hemen geri dönmeye kalkma sakın, ayrıca 1 tane normal ruh yakalaman yeterli olucatır

@WarriorAngel
    Dediğin gibi ilerde bayablir... ama birde şu taraftan bak senelerdir aynı isim sadece bir şekilde duruyo, biraz süslü olması name'in daha çekici olmazmı

@DarkKiller
    Her lvl de değil, sadece 95 lvl üzeri olanlar içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 18 Nisan 2009; 13:42:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pegasus0403

quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Knight veya Captain yazısı sınırsız mı duruyor ?

Evet o şekilde kalıyor hep.

Teşekkürler.
  • Güzel Olmus Üst Konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Ya ben görevi yapsammı yapmasammı karar vermedim. İyi güzel yapıcaz captain yazıcak zerkimiz olucak ama, Düşünseneze 120 level gelmiş hala Captain yazıyor.. baymazmı birsüre sonra ? açıkçası görevi yapmamayı planlıyorum ben.

120 Lv gelince Gun General yazısı gelicek galiba.
  • ikinci 100 tuzağı aldım ama bunda birşey var gibi yada ben yanlış birşey yapıorum.
  • İnsanın sabrını sınayan bir görev resmen Tuzağa düşürmen lazım tam ortasına gelecek ve mob hızlı olmayacak.Yavaştan ağa çekeceksiniz.İlk önce ağı atın onun üstündeyken uzun mesafeli bir skill kullanın.Mob size vurmaya başladığında ise tam düz bir yörüngede geri çekilin ama mesafesi az olsun.Sinir harbi yaşıyorum şu an
  • Elllerine saglık guzu , Hakikaten güzel çalışma olmuş .
    Bu arada charı satıp coocoo yu almışın hayırlı olsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveT0Kill -- 18 Nisan 2009; 16:55:35 >
  • Şimdiden ufak bir öneri normal bir insan sabrına sahip olanlar yapmasın Yaw 40 tane yakaladım hepsi flusser spirit 100 ü bitirdik normal spirit yok piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

Elllerine saglık guzu , Hakikaten güzel çalışma olmuş .
    Bu arada charı satıp coocoo yu almışın hayırlı olsun kardeşim.

Teşekürederim kardeşim artık Archer

@isa6n
    Yanlış bişi yok kardeşim, Pegasusun dediği gibi insan sabrını hakikaten zorluyo,
  • Şekil A Da Görüldüğü Gibi.....

95 Lv Mavi Zerk, Captain & Knight Görevi
  • general yakalıcam diye monitöre kafa atıcam nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

Şekil A Da Görüldüğü Gibi.....

Katsuya ne demek ? Birde dalga geçen oluyor mu ? Ne katıym gibi... Güzel duruor birde okunuşu güzel ama anlamda önemli tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

Şekil A Da Görüldüğü Gibi.....

Katsuya ne demek ? Birde dalga geçen oluyor mu ? Ne katıym gibi... Güzel duruor birde okunuşu güzel ama anlamda önemli tabi

1) Charı Yeni Aldım Anlamını Bilmiyorum ...
    2)Captain Lemi Katsuyaylamı ? Captainle Dalga Geçen Yokda Beni Gören En Az (Samarkandda Pwp Yapanlardan) 100 Kişiden 60 ı GM misin Diyor ve Nası Yaptığımı Soruyor..
    3)Katsuyayla Dalga Geçen Olmuyor...
    4)Okunuşu Güzel Katılıyorm Anlamınıda ise Pes Geçyorum ...

• gayet güzel teşekkürler..
  • sonunda bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 20 Nisan 2009; 2:35:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.