Şimdi Ara

95 vectra gls 2.0i nasıl bi araç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 95 2.0 gls 9.750 ytl hdr.direksiyon klima lpg çelik jantlar 148.000 de cok temiz bunun fiyatı nasıl ve bu arabanın iyi ve kotu yonleri neler

• ben uzun süre vectra kullandım. babam hala kullanıyor. gayet güzel ve sorunsuz diyebilirim. fiyat fena değil. ancak gls yerine cd tercih etmeni öneririm.
  • iyide o modelin cd si yokki gt ve gl var galiba ve bu arabanın teknik verilerini verirmisiniz
  • BU ARAÇLARIN KRONİK ELEKTRİK SORUNLARI VAR DİKKAT ETMEK GEREKİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

iyide o modelin cd si yokki gt ve gl var galiba ve bu arabanın teknik verilerini verirmisiniz

o modelin CD'si var. GLS'ye ek olarak abs, sürücü airbag, yol bilgisayarı, ahşap iç trimler, sis farları, krom şeritler, bagaj kapağında fazladan stop lambası var. Motor ve lastik ebatları gls ile aynı, jantları biraz daha değişik.

Teknik veriler şu sayfada :http://silverstone.fortunecity.com/stirling/76/vectra/#1993-1995

GLS ve CD için C20NE, 94 ve öncesi GT için C20XE kısmına bakmanız gerekir. 95-96 GT X20XEV olup bu sayfada yer almamaktadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

BU ARAÇLARIN KRONİK ELEKTRİK SORUNLARI VAR DİKKAT ETMEK GEREKİR.

Kronik elektrik sorunları olan bir sonraki kasa, o da 1999 yılında makyajlandı ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı. 99 sonrası modellerde sorun yok.
  • efet cd si var o modellerin
    ve 95 gls temizse ve kilometre orjinalse
    sadece tek kelime
    sSÜPER

ALIŞKANLIK OLDU 7 YILDIR VECTRA A KASADAN BAŞKA ARABAYA BİNEMİYOZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    98 Opel Vectra B 2.0 GLS Nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu araba kaç tork
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

peki bu araba kaç tork

2600 devirde 170 nm.
  • Opel hakkında başıma geleni anlatmak istiyorum.. bende de vectra vardı..93 model ..adana da almıştım..araba sorunsuzdu ..yaklaşık 20 bin km. kullandım.. bu arada bakımlarını yetkili serviste yaptırdım..servisler kazıktı ya neyse.. tayinim kars a çıktı.. oraya gittim bir kaç ay sonra kış geldi ve başladı bizim macera.. arabanın tüm ayarlarını ve bakımlarını yaptırmama rağmen araç sabahları çalışmıyordu.. bujilerde ıslatma hastalığına yakalandı.. 2 kere motor indirildi erzurumda serviste.. neler neler yaptım yaklaşık 2.5 milyar param gitti ..baktım servisler çözemedi..sanayideki ustalara kulak verelim dedik.. 6 ay arabanın kıçında dolaştımm.. sorun çözülmedi.. sanayideki ustalar ile gardaş oldum neredeyse.. sanayiye her gidişimde ustalar bana çay ısmarlamak için sıraya giriyordu.. ne de olsa her gidişte hiç olmazsa 100-200 bırakıp geliyorduk...ha bu sefer. ha bu sefer diye diye arabadan öyle bir tiksindim ki..neredeyse benzin döküp yakacaktım.. en son arabayı sattım da kurtuldum.sattığım arkadaş ta iki takla attı..allahtan ona bişey olmadı araba hurdaya çıktı...çok severek almıştım... ama halen her hatırladığımda kalbim acır.. bu arada gene tayinim çıktı.. şimdi sinoptayım.. şimdi kimsenin beğenmediği bir reno 9 um var.. babalar gibi biniyorum.. sanayide kimseyi de tanımıyorumm... bu gidişle de tanımam heralde..

Eğer sanayiden çıkmak istemiyorsan en güzel yol eski bi opel almaktır.diyorum..rahatlık ve konfor için birebir bi araçtır..ama motorun temizliğinden emin değilsen kesinlikle ve kesinlikle alma derim... kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: massai

Opel hakkında başıma geleni anlatmak istiyorum.. bende de vectra vardı..93 model ..adana da almıştım..araba sorunsuzdu ..yaklaşık 20 bin km. kullandım.. bu arada bakımlarını yetkili serviste yaptırdım..servisler kazıktı ya neyse.. tayinim kars a çıktı.. oraya gittim bir kaç ay sonra kış geldi ve başladı bizim macera.. arabanın tüm ayarlarını ve bakımlarını yaptırmama rağmen araç sabahları çalışmıyordu.. bujilerde ıslatma hastalığına yakalandı.. 2 kere motor indirildi erzurumda serviste.. neler neler yaptım yaklaşık 2.5 milyar param gitti ..baktım servisler çözemedi..sanayideki ustalara kulak verelim dedik.. 6 ay arabanın kıçında dolaştımm.. sorun çözülmedi.. sanayideki ustalar ile gardaş oldum neredeyse.. sanayiye her gidişimde ustalar bana çay ısmarlamak için sıraya giriyordu.. ne de olsa her gidişte hiç olmazsa 100-200 bırakıp geliyorduk...ha bu sefer. ha bu sefer diye diye arabadan öyle bir tiksindim ki..neredeyse benzin döküp yakacaktım.. en son arabayı sattım da kurtuldum.sattığım arkadaş ta iki takla attı..allahtan ona bişey olmadı araba hurdaya çıktı...çok severek almıştım... ama halen her hatırladığımda kalbim acır.. bu arada gene tayinim çıktı.. şimdi sinoptayım.. şimdi kimsenin beğenmediği bir reno 9 um var.. babalar gibi biniyorum.. sanayide kimseyi de tanımıyorumm... bu gidişle de tanımam heralde..

Eğer sanayiden çıkmak istemiyorsan en güzel yol eski bi opel almaktır.diyorum..rahatlık ve konfor için birebir bi araçtır..ama motorun temizliğinden emin değilsen kesinlikle ve kesinlikle alma derim... kolay gelsin..

Arkadaşım her konuya aynı mesajı yazıyorsun sanırım, ilk gün debriyajı bozulan astra'da yazdığını kopyalamışsın buraya da...

biz de kullandık 93vectra, çok yol gezdik, her koşulda kullandık, kışın buzda, yazın kavurucu sıcakta..
    hiçbir sorun çıkarmadı.
    bence o aracın sadece yol tutuş sorunu vardı, uzun yolda 2 kere spin'den sonra 3.de elektrik direğine girdik ve araba pert....

bu spin'lerin lastikle de alakası vardı tabi ama...

şunu demeye çalışıyorum,
    bu genel bişey kişisel söylemiyorum,

eğer başınıza bi araçla kötü bişey geldiyse, o markanın o modeli hep aynı şeyi yapacak diyemezsiniz.
    Sonuçta mekanik bişey bu, bunu yaratan insan, tabiki hata olucak, bunun size denk gelmesi tamamen şans.

başımıza kötü bi olay gelse de lütfen markayı-modeli kötülemeyelim..

• quote:

Orjinalden alıntı: massai

Opel hakkında başıma geleni anlatmak istiyorum.. bende de vectra vardı..93 model ..adana da almıştım..araba sorunsuzdu ..yaklaşık 20 bin km. kullandım.. bu arada bakımlarını yetkili serviste yaptırdım..servisler kazıktı ya neyse.. tayinim kars a çıktı.. oraya gittim bir kaç ay sonra kış geldi ve başladı bizim macera.. arabanın tüm ayarlarını ve bakımlarını yaptırmama rağmen araç sabahları çalışmıyordu.. bujilerde ıslatma hastalığına yakalandı.. 2 kere motor indirildi erzurumda serviste.. neler neler yaptım yaklaşık 2.5 milyar param gitti ..baktım servisler çözemedi..sanayideki ustalara kulak verelim dedik.. 6 ay arabanın kıçında dolaştımm.. sorun çözülmedi.. sanayideki ustalar ile gardaş oldum neredeyse.. sanayiye her gidişimde ustalar bana çay ısmarlamak için sıraya giriyordu.. ne de olsa her gidişte hiç olmazsa 100-200 bırakıp geliyorduk...ha bu sefer. ha bu sefer diye diye arabadan öyle bir tiksindim ki..neredeyse benzin döküp yakacaktım.. en son arabayı sattım da kurtuldum.sattığım arkadaş ta iki takla attı..allahtan ona bişey olmadı araba hurdaya çıktı...çok severek almıştım... ama halen her hatırladığımda kalbim acır.. bu arada gene tayinim çıktı.. şimdi sinoptayım.. şimdi kimsenin beğenmediği bir reno 9 um var.. babalar gibi biniyorum.. sanayide kimseyi de tanımıyorumm... bu gidişle de tanımam heralde..

bizdeki vectrayı ailecek kullanıyoruz.sehirdışı shir içi.bazen 1 hafta yatıyor bazende şirket arabesı gibi kullanılıyor ama yıllardır birgünden birgüne saolsun bizi yolda bırakmadı.iki defa yolda kaldık ikisinde suç bizdeydi(benzin bitmiş) arabada hiç bi suç yoktu.böyle bir arabayı neden sevmeyim . . .

• yani araba 170 nm tork demi yani kesin olarak
  • Araç 5200d/d'de 115HP güç, 2600d/d'de 170Nm tork üretmektedir.
    kullanılan motor üstten tek egzantrikli, 8 subaplıdır.
    aracın ağırlığı 1100kg olup, 0-100km hızlanması 10.5sn'dir..

hayırlı olsun
  • peki son hızı 200km yi geçer mi
  • Fabrika verisi 198 km. Ben 2.0 gls ile kadranda düz yolda 210, yokuş aşağı 220 gördüm.

Yukarıda teknik verilerini verdim, lütfedip bakarsanız bu soruları sormanıza gerek kalmaz. Armut piş ağzıma düş yapmayalım.
  • sevgili fircam arkadaşım...
    yaşadığım sıkıntıları elbette yazacağım..
    hiçbir marka ya da modelle ilgili olumsuzluk yazamayacaksak bu forumda ne işimiz var...
    ben başıma gelenleri yazıyorum..
    elbette bu Allah yapısı değil kul yapısı .. bozulacak da..yolda da kalacak..ama gider arıza ne ise yaptırırsın.paranı ödersin biter gider. ama benim anlattığım o değil.
    ben şu olaya sinirleniyorum.. servise gidiyorsunuz.. aracla ilgili problemleri anlatıyorsunuz..güzel güzel dinledikten sonra çözeriz diyorlar..sonra telefon açıp araba hazır denince alıp dünyanın parasını ödüyorsunuz..daha sonra aynı arızayı 3-5 gün sonra tekrarlayınca tekrar götürünce biz sadece parça garantisi veriyoruz..parçalarımızda problem yok deniyor..belkide falan taraftan çıkmıştır deyip başka parçalar değişiyor..ve sonra tekrar aynı arıza..
    bu şekilde defalarca para ödüyoruz ama ortada çözülmeyen sorun var...Kusura bakma senin arabanın derdini çözemiyoruz denilse eyvallah diyeceğiz ama hiç kimse böyle demiyor..hallederiiiiiiz,sen kafanı yorma deyip kazıklanmak hiç te hoş bi durum değil..

merak ediyorum aynen bu durumda sen olsan acaba ne yaparsın..?

• massai , sen de haklısın ama......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.