Şimdi Ara

96-99 BMW 5.20 Yakıt Tüketimi Bilgisi Olanlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
25.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski model üst sınıf araba az gelirliler icin sonucu yuksek tuketici kredisi borçlarina sahip olmak icin fantastik bir denemedir. Bence denenmemelidir. O arabaların motoru saglam olsa bile zaman icinde deforme olan bir su hortumu patlaması neticesinde yolda giderken hararet yapmadan motor olebilir masraf komple motor radyatir hortumlar kayislar falan filan 10000 tl . şanzuman ariza yapmasa sadece yag ve balatalarini degistirseniz 2500 tl. Klima kontrol unitesi ariza yapsa 750 tl cam kaldirma motoru yansa cikmasi bile 250 tl daha saymama gerek yok sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bakildiktan sonra sknto cikaracagini zannetmiyorum ama bahsi gecen benzeri acs sogutma elektronik abs gbi arizalarin cep yakacagi bir gercektir ki bu cumleler babamn beni caydrmak icin kurdugu cumlelerdi zamaninda .. ozellikle bmw icin soyluyorum bu bavyeralilar bir asktir acisiyla tatlisiyla kafaya konduysa herseye ragmen denenmelidir . yazi sekli icin ayrica kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani araba 320 gibi değil daha ağır bir araba yakacak bunun kaçışı yok , araba ağırlaştıkca kaldırması yürütmesi zorlaşıyor o arabaya 4 silindir 1.6 motor koy dünyaları yakar , ama tank gibi araba işte sürerken güven veriyor diğerlerine göre , aslan ve yemeği hesabı
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucu bu devirde üst segment olup yakıt tüketimi düşük , donanımlı bir araç için gözden 45 bin lira çıkarılmalı..

Bizde eski aracımız olan vw passat b7 nin 1.6 tdi comfortline modelini almaya karar verdik şimdi bayi araştırması yapıyorum fiyatlar için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.