Şimdi Ara

96-99 BMW 5.20 Yakıt Tüketimi Bilgisi Olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
25.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılabileceği gibi 96-99 model 5.20 Lpg li aracın yakıt tüketimini merak ediyorum.

Ayrıca aynı yaşta 5.20D kullanıp tavsiyeleri olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..

Mesela şu araç hoşuma gitti..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ayvaz-auto-dan-lpg-liorjinal-cam-tavanli-bmw-5-20-ia-143825094/detay

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

• bende çift vanoslu var 2001 model yaklaşık 40 kuruş falan yakıyor. tek vanosun yakıcağı da 50 kuruş falandır heralde imkanınız varsa makyajlı kasa bakın derim. ayrıca dizel tavsiye etmiyorum lpgli iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullshitt

bende çift vanoslu var 2001 model yaklaşık 40 kuruş falan yakıyor. tek vanosun yakıcağı da 50 kuruş falandır heralde imkanınız varsa makyajlı kasa bakın derim. ayrıca dizel tavsiye etmiyorum lpgli iyidir.
    Ben yakıt tüketimi değilde o araç için konuşayım.Bana göre bitmiştir araba zaten araç benzinli tip olarakta yüksek devirlerde motor zorlanarak kullanıldığı belli 350.000kmye gelmiş.Patlamaya hazır bomba ben sizin yerinizde olsam o fiyata megane2 alırım daha iyi en azından motoru olur sağlma sıkıntısız olur.Ha illa bmw derseniz biraz bütçeyi aşarsanız bmw1 serisi alırsınız ya da 2002 üstü 3 serisine yönelirsiniz.Amaç hızsa subaru ile honda bakın o fiyata BMwden uzak durun benim kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Ben yakıt tüketimi değilde o araç için konuşayım.Bana göre bitmiştir araba zaten araç benzinli tip olarakta yüksek devirlerde motor zorlanarak kullanıldığı belli 350.000kmye gelmiş.Patlamaya hazır bomba ben sizin yerinizde olsam o fiyata megane2 alırım daha iyi en azından motoru olur sağlma sıkıntısız olur.Ha illa bmw derseniz biraz bütçeyi aşarsanız bmw1 serisi alırsınız ya da 2002 üstü 3 serisine yönelirsiniz.Amaç hızsa subaru ile honda bakın o fiyata BMwden uzak durun benim kanımca.

Alıntıları Göster
    hocam öyle demişsiniz de satmaya niyeti yoksa 5.20i çok güzel bi tercih bence zaten o arabaya bindikten sonra vazgeçemiyor insan ama tabi temiz olması çok önemli. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor malesef. ha uygun e46 bulabilirse onu da tavsiye ederim çok güzeldir o da.

• quote:

hocam öyle demişsiniz de satmaya niyeti yoksa 5.20i çok güzel bi tercih bence zaten o arabaya bindikten sonra vazgeçemiyor insan ama tabi temiz olması çok önemli. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor malesef. ha uygun e46 bulabilirse onu da tavsiye ederim çok güzeldir o da.

Alıntıları Göster
    11-12 litreden aşağısını zor görürsün şehir içinde.Uzun yolda 100-110 km ile 7.5-8 civarı yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

abi sizin gibi insanlar olmasa zaten biz ucuza bu arabalara binemezdik sağolun varolun :) , bu memlekette 2005 model laguna , clio ve megane neden aynı fiyat bunu buradan görüyoruz , aman bişey olur cebimden para çıkar , araba kapıda sadece dursada para yiyor zaten

konuya gelirsek bakımı düzgün ve zamanında yapılmış bir alman arabasında 350.000 km daha yeni başlıyoruz demek , yanlız otomatik vites olduğu için servise göstermeden almayın , en kötü 3 bin lirası oluyor arıza durumunda otomatiklerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

abi sizin gibi insanlar olmasa zaten biz ucuza bu arabalara binemezdik sağolun varolun :) , bu memlekette 2005 model laguna , clio ve megane neden aynı fiyat bunu buradan görüyoruz , aman bişey olur cebimden para çıkar , araba kapıda sadece dursada para yiyor zaten

konuya gelirsek bakımı düzgün ve zamanında yapılmış bir alman arabasında 350.000 km daha yeni başlıyoruz demek , yanlız otomatik vites olduğu için servise göstermeden almayın , en kötü 3 bin lirası oluyor arıza durumunda otomatiklerin

Alıntıları Göster
    Şehir içi 10 civarı, sabit 90 7 civarı yakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Şehir içi 10 civarı, sabit 90 7 civarı yakar.

Alıntıları Göster
    temizini bulamazsan yandın , arkadaşta vardı eskiden 2009 gibi flan dizel pompasınımı patlattı filtresinimi ne bayağı para harcadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

temizini bulamazsan yandın , arkadaşta vardı eskiden 2009 gibi flan dizel pompasınımı patlattı filtresinimi ne bayağı para harcadı

Alıntıları Göster
    Benzinde steptronic için İstanbul şehiriçi 13 lt/100 km lpgde ise 15 litre yakar. Uzun yolda ortalama 10 lt civarları olarak düşününüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Benzinde steptronic için İstanbul şehiriçi 13 lt/100 km lpgde ise 15 litre yakar. Uzun yolda ortalama 10 lt civarları olarak düşününüz.

Alıntıları Göster
    E39 5 serisinin öncüsüdür fakat verdiğiniz ilandaki araç nerdeyse en boş bmwlerden o fiyata daha dolu bir E39 alın derim. 5.20 ile 5.28 arasında çok fazla yakıtta bir fark yok eğer imkanınız varsa 5.28 alın hem seri hemde nerdeyse aynı yakıtla kullanırsınız eski bir 98 520 ve 97 528 sahibi olarak söylüyorum bunları. satarken ne kadar dolu olursa araç o kadar rahat satarsınız kullanırken de o kadar keyif alırsınız motoruna şanzumanına baktırmadan kesinlikle almayın bu araçlarda boya normal kabul edilir önemli parçalarda değişme ve ağır işlem yoksa eğer satarkende sorun yaşamazsınız

• Bmw icin soylenen bir sozu aktarayim size "BMW'nik sifirina sahibi biner,ikinci sahibine BMW biner"
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Bmw icin soylenen bir sozu aktarayim size "BMW'nik sifirina sahibi biner,ikinci sahibine BMW biner"
    Arkadaşlar yorumlar için sağolun bakalım kafam çok karıştı şuan yakıt tüketimleri Lpg ile bile 40 kuruşlarda ben passatı oyüzden sattım zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Arkadaşlar yorumlar için sağolun bakalım kafam çok karıştı şuan yakıt tüketimleri Lpg ile bile 40 kuruşlarda ben passatı oyüzden sattım zaten..

Alıntıları Göster
    e36 veya e46 bakın derim 3.20i lpg den 25-30 kuruş yakabiliyor. Güzel bir gaz ayarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxsgen -- 30 Kasım 2013; 18:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxsgen

e36 veya e46 bakın derim 3.20i lpg den 25-30 kuruş yakabiliyor. Güzel bir gaz ayarı ile

Alıntıları Göster
    Bizim bir yakın tanıdığın aracı, lpg kiti 2 ay önce takıldı body kit sanırım 1 2 ay olmuştur oda daha yeni yani, çok temiz ve diri bir araç üstündeki egzoz sistemi çok kaliteli bir ses veriyor herkes imrenerek bakıyor 30bin tl ye bırakacak, yakıt olarak km'de 35-36krş yakıyor hesapladık...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-herseyi-ile-e39-145002986/detay

• imzamdaki linke tıkalayarak diğer kullanıcılardanda yardım alabılırsın

attıgın lınke gelırsek o arabaya 17-18 bin veririlir.

benim 2. aracım e39 tam 6 ay aradım istanbulda bulup kontrol ettırıp makamdan cıkma aldım.

cok dikkatli olun temızıne denk gelmessenız canınızı yakar...
  • NoPa1nNoGa1n kullanıcısına yanıt
    hocam çok anlamam ama o araçla baya oynanmış gibi görünüyor.
  • quote:

hocam çok anlamam ama o araçla baya oynanmış gibi görünüyor.
    Hocam aracı aldığında komple orijinaldi, kendisi sonradan sadece 4lü egzoz, orijinal M karpuz jant takımı ve M body kit yaptı onun dışında kurcalanmamış bir araç zaten ben biliyorum tık yok araçta çok temiz, başkasının aracını övmeyi sevmem ama gerçekten kondisyonu müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

hocam 2.0 düz altı atmosferik motoru var....Araç ağır bir araç, lpg ile ortalama 45 kuruş yakıyor ş.içi...uzun yolda bu değer azalır tam bir uzun yol arabası zaten
  • NoPa1nNoGa1n kullanıcısına yanıt
    o zaman sorun yok çok masraf yapmış ama
  • quote:

o zaman sorun yok çok masraf yapmış ama
    Evet hocam öyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.