|
Bildirim
|
Yokuş çıkamaz diye birşey yok bi vites küçültürsünüz çıkar bir mühendis olarak onlara kulak asmayın
Ancak yerinizde olsam temiz kullanılmış 100 bin kmye kadar C sınıfı dizel bir araç alırdım. Örneğin citroen c4 Peugeot 308 renault megane... Fiesta çok yeni durmuyor bana göre 2009'da çıktı o kasa ve gerçekten içi çok dar bir araç. |
Bu yok 1.2, 1.4 motorlar gitmez, 1.0 motor yokuş çıkmaz muhabbetleri tamamen saçmalıktan ibaret. Gümrükten bir dayıyı durağa bırakayım dedim geçen 2km'lik bir mesafe var. Kaç motor bu dedi, 1.4 dedim; benzinli mi dedi, evet dedim bi burun kıvırdı. Biz de oğlana yeni 1.8 honda aldık dedi ok gibi gidiyor, bu 1.4 gitmez 1.6'sı yok muydu dedi. Cevap bile vermedim düzlükte 60-150 yaptık kendisiyle en son emniyet kemerine uzanmaya çalışıyodu. Gitmez, etmez diyene gülün geçin.
|
Otomobillden anlıyorum diyenlerin %75'inin otomobil bilgisi kahvehane muhabbetinden hallice... O yüzden dikkate almayın o denilenleri, 4 kişi gidememek nedir...
Birkaç ay fabrika çıkışı tüplü 1.0 67 beygir i10 kullandım, 4 kişiyle yokuş da çıktım, çıktım yani inip itmedim arabayı. Bazı kullanıcılar vites küçültmeyi gururuna yediremiyor, gaza basmaya da korkuyor, sonra araba gitmiyor diyor... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 13 Aralık 2018; 15:47:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|