Bildirim
96 level 5 inşaatçı 2000 elmas 150 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_116344061/tm.htm ben bu çarı 75e satıyorum alıcılara duyrulur -
konuyu baltalama kardeşim köyün satılıksa git yeni ilan aç dengesiz dengesiz iş yapma -
Belediye binana göre teslaların hava savunmaların ve okçuların çok düşük bunun yanında en önemliside duvarlar o duvarları fulleyene kadar 4 5 ay geçer th10a göre herolar 15 az karşındakileri kslerde zor üçlersin demedi deme :) -
bu arada benim balon 4 diye laf atıyorsun ama pekkanın 5 olması gerekirken golemin 5 olması gerekirken pekka 2 golem 4 :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: c0nd0m5231
Belediye binana göre teslaların hava savunmaların ve okçuların çok düşük bunun yanında en önemliside duvarlar o duvarları fulleyene kadar 4 5 ay geçer th10a göre herolar 15 az karşındakileri kslerde zor üçlersin demedi deme :)
saldırı stratejisi hero levellerınden once gelır guzel kardesım
hafıften oyunu sokmeye basladıgın zaman daha rahat konusuruz dıye umuyorum ayrıca 3 ledıgım ks koylerınınde vıdeosunu pm den atabılırım bu benım ılk koyum degıl :) -
senin köyün duvarlarına 1 tane 3. seviye duvar patlatıcısı yetiyomu :D -
kardeş bu koyun ederi max 80-90 sana söyliyim. duvarlar, savunma, herolar hepsinde çok iş var. özellikle duvarlarda, yani bekleme bu fiyata satmayı bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertbaskaya98
kardeş bu koyun ederi max 80-90 sana söyliyim. duvarlar, savunma, herolar hepsinde çok iş var. özellikle duvarlarda, yani bekleme bu fiyata satmayı bence
Fikrin için teşekkürler bu benim sattigim ilk koy değil öyle ilanlarda gezip gezip her koye bu fiyata satamazsin demekle olmaz bu isler kardeşim oyun duvarlardan ibaret değil ....istediğin bi fiyat varsa PM atabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Clayn -- 8 Mayıs 2016; 12:22:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FBE12223 -- 12 Nisan 2020; 17:36:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mc Clayn
quote:
Fikrin için teşekkürler bu benim sattigim ilk koy değil öyle ilanlarda gezip gezip her koye bu fiyata satamazsin demekle yürümez bu isler kardeşim oyun duvarlardan ibaret değil ....istediğin bi fiyat varsa PM atarsin konuya gelip de fiyat biçmek sana düşmez..
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112745411
bu konudaki köyünüz ile bu köy arasında sadece 50tl fark koymuşsunuz, iyi satışlar(tabi alan çıkarsa)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Fikrin için teşekkürler bu benim sattigim ilk koy değil öyle ilanlarda gezip gezip her koye bu fiyata satamazsin demekle yürümez bu isler kardeşim oyun duvarlardan ibaret değil ....istediğin bi fiyat varsa PM atarsin konuya gelip de fiyat biçmek sana düşmez..
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112745411
bu konudaki köyünüz ile bu köy arasında sadece 50tl fark koymuşsunuz, iyi satışlar(tabi alan çıkarsa)
evet kardeşim bu konuda haklısın ama bunda pazarlık payını fazla bıraktım ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ninjakusi
bu köy zor adam olur. bunu alıp devam ettirmektense sıfırdan başlasınlar daha iyi. baksana köy binasına göre savunma, herolar ve duvarlar felççç
fikriniz için teşekkürler..ama oyuna başlayıp 100-150 tl gibi bi para verdiğinizde bu kadar ilerleyemeyeceğinizi biliyorsunuz.birde onu düşünmek lazım bence..150 tl lık elmasla max 6 lvl koy bınası fullenebilir diye tahmin edıyorum.ayrıca savunmada ''felçç'' denilecek kadarda kötü durumda değil bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Clayn -- 8 Mayıs 2016; 12:28:03 > -
GÜNCELLL!
şifacı 4 oldu
barbar 6 ya basıldı
bir x topu daha 3 e basıldı. -
quote:
quote:
bu köy zor adam olur. bunu alıp devam ettirmektense sıfırdan başlasınlar daha iyi. baksana köy binasına göre savunma, herolar ve duvarlar felççç
fikriniz için teşekkürler..ama oyuna başlayıp 100-150 tl gibi bi para verdiğinizde bu kadar ilerleyemeyeceğinizi biliyorsunuz.birde onu düşünmek lazım bence..150 tl lık elmasla max 6 lvl koy bınası fullenebilir diye tahmin edıyorum.ayrıca savunmada ''felçç'' denilecek kadarda kötü durumda değil bence
yine de hayırlı satışlar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FBE12223 -- 8 Mayıs 2016; 19:01:28 >
-
quote:
quote:
quote:
yine de hayırlı satışlar hocam
Teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X