En fazla 450 5 tane avatar senın aptallıgın:S 450den fazla düşünme yada satma:S
Bunun aptallık ile ne alakası var? Para adamın değil mi isterse 10 tane alır sen adama neden bu kadar çok avatar aldın diyemezsin. Konuya dönecek olursak;
Char güzel alacak kişi 2-3 ay uğraştıktan sonra chardan son derece zevk alır. Lakin fiyat bana biraz pahalı geldi ( charını ucuz satıpta piyasayı düşürenler yüzünden) 450'den aşağıya satma. 450-500 arası bir fiyata gider diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
quote:
Orijinalden alıntı: Jogobonito
En fazla 450 5 tane avatar senın aptallıgın:S 450den fazla düşünme yada satma:S
Bunun aptallık ile ne alakası var? Para adamın değil mi isterse 10 tane alır sen adama neden bu kadar çok avatar aldın diyemezsin. Konuya dönecek olursak;
Char güzel alacak kişi 2-3 ay uğraştıktan sonra chardan son derece zevk alır. Lakin fiyat bana biraz pahalı geldi ( charını ucuz satıpta piyasayı düşürenler yüzünden) 450'den aşağıya satma. 450-500 arası bir fiyata gider diye düşünüyorum.
Sağol dostum. Evet charın 2 ay kadar daha kasılması lazım. Charı 100 FF yapıp satardım ama şu an Mercury'de ki char ile uğraşıyorum buna vakit ayıramıyorum. Pazarlık sünnettir ortalama güzel bir fiyat veren olursa satıcam. Ama bazı arkadaşlar 150 TL'den falan bahsediyor. Bunu anlamak mümkün değil.
Konu Güncel..!
ilk göz ağrısı ise yüksek istemesi normal emeği fazla olmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: King_Slayer
kesinlikle hocam
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
quote:
Orijinalden alıntı: King_Slayer
kesinlikle hocam
Evet ilk charım ve kasması çok zor oldu..!
quote:
Orijinalden alıntı: JiiLeT
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL
Hayırlı satışlar Murat bey...
Sevdiğim,saydığım,saygılı kişilerden ve abilerimden biridir.Sonuna kadar güvenebilirsiniz kendisine.Spartayı bıraktıgı için kırgımım kendisine aslında ama çaktırmıyorum.
Sağol kardeşim. Bu arada Sparta'dan ayrılırken senide çağırdığımı hatırlıyorum :)
HAyırLI saDIsLAR :D Murat beyfendi
quote:
Orijinalden alıntı: asmorias
quote:
Orijinalden alıntı: JiiLeT
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL
Hayırlı satışlar Murat bey...
Sevdiğim,saydığım,saygılı kişilerden ve abilerimden biridir.Sonuna kadar güvenebilirsiniz kendisine.Spartayı bıraktıgı için kırgımım kendisine aslında ama çaktırmıyorum.
Sağol kardeşim. Bu arada Sparta'dan ayrılırken senide çağırdığımı hatırlıyorum :)
HAyırLI saDIsLAR :D Murat beyfendi
Teskkurler dostum. Tanısıyor muyduk? =)
Konu Güncel..!
Konu Güncel..!
Konu Güncel..!
xD yaw su noob F4T4L yuqmu onun snıf sıra ve kankysıyım eskı D4rKLiFe 98 rogue varya onda tanısmıstıq
quote:
Orijinalden alıntı: asmorias
xD yaw su noob F4T4L yuqmu onun snıf sıra ve kankysıyım eskı D4rKLiFe 98 rogue varya onda tanısmıstıq
Evet hatırladım :)) Satıldı mı o char bilmiyorum ama..!
Konu Güncel..!
95 FF s/s itemleri duzgun bi nukerım var takas istersen feneruras1907@hotmail.com 2 tanede avatarı var
quote:
Orijinalden alıntı: _Babatolia_
95 FF s/s itemleri duzgun bi nukerım var takas istersen feneruras1907@hotmail.com 2 tanede avatarı var
Teşekkürler. Takas düşünmüyorum. Başka serverda charım var o yüzden satıyorum.
hayırlı satışlar ii sabırlı biriymişsin şu avatarla ilgili kişiliksiz kişiye tepki vermemeni olgunluğuna veriyorum benimde yaşım epey ileri ama bu tür şeylere aşırı sert cevap veriyorum sanırım forumda benim kadfar ceza alan yoktur bu yüzden bir blade hayranı olarak charın çok güzell iyi satışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
hayırlı satışlar ii sabırlı biriymişsin şu avatarla ilgili kişiliksiz kişiye tepki vermemeni olgunluğuna veriyorum benimde yaşım epey ileri ama bu tür şeylere aşırı sert cevap veriyorum sanırım forumda benim kadfar ceza alan yoktur bu yüzden bir blade hayranı olarak charın çok güzell iyi satışlar..
Teşekkürler. İnsanlar oyunda para harcanmış göze batan bir char gördüğünde dewil olsun avatar olsun kelebek olsun küfür bile ediyorlardı. Nedenini hala düşünüyorum. Bu yüzden çok umursamıyorum. Chara keyfi masraf yapmayı severim. Başka servera geçmeseydim şimdi bu chardaki avatar sayım 7'ye çıkacaktı. Yani daha çok küfür yicektim :) ...Ve Tşk. blade gerçekten oynaması zevkli bir PvP charı sağol.