İçinde : 5 Avatar, No Name Beyaz Kurt, Kelebek, Dewil, 220 m gold, 48 Silk, Kasada 20 şer tane 10D tablet ve LvL başına 5000'den fazla Her LvL dan Element var. İtemlerdeki eksik blueleri toparlamanız için herşey mevcut..!
Char 90 LvL a skilleri Fulldur. Bicheon'u bilerek 91 LvL da bıraktım. 100 LvL da skilleri 9 Gap yaparsam geriye çekmesi kolay olsun diye..! Char 1 LvL dan beri bende. Şifre, gizli soru, mail ve ID benden başka kimse bilmiyor. Güvenilir bir chardır. Arkadaşlarımın başka server'a çağırmasından dolayı satıyorum.
Fiyat : 560 YTL
İSTANBUL'da oturuyorum. Bu şehirde elden satış yapılır.
İlk satış konum eksik birşey varsa lütfen hemen silinmesin...!
ilk up benden olsun ama 560 ytl e bu carı satman imkansız ben 150 e verıorum yuzune bakan yok 95 lvl blade :) hayırlı satışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: mcserseri
ilk up benden olsun ama 560 ytl e bu carı satman imkansız ben 150 e verıorum yuzune bakan yok 95 lvl blade :) hayırlı satışlar..
Nickten kaybediyor
Hayırlı satışlar
quote:
Skillerini gold miktarını avatarlarını Kasasını vs... Görmeden birşey söyleyemem kardeş senin char için. Ama benim char 150 TL gibi bir rakama verilmez.
@.Death.
Sağol. ilk charım oyunu 1,5 yıldır oynuyorum. O zamanlar isim falan fazla üzerinde durmamıştım..!
quote:
Orijinalden alıntı: JiiLeT
quote:
Skillerini gold miktarını avatarlarını Kasasını vs... Görmeden birşey söyleyemem kardeş senin char için. Ama benim char 150 TL gibi bir rakama verilmez.
@.Death.
Sağol. ilk charım oyunu 1,5 yıldır oynuyorum. O zamanlar isim falan fazla üzerinde durmamıştım..!
Alıntıları Göster
Konu Güncel..!
quote:
Konu Güncel..!
Alıntıları Göster
Hayırlı satışlar Murat bey...
Sevdiğim,saydığım,saygılı kişilerden ve abilerimden biridir.Sonuna kadar güvenebilirsiniz kendisine.Spartayı bıraktıgı için kırgımım kendisine aslında ama çaktırmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL
Sevdiğim,saydığım,saygılı kişilerden ve abilerimden biridir.Sonuna kadar güvenebilirsiniz kendisine.Spartayı bıraktıgı için kırgımım kendisine aslında ama çaktırmıyorum.
Sağol kardeşim. Bu arada Sparta'dan ayrılırken senide çağırdığımı hatırlıyorum :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL
Sağol kardeşim. Bu arada Sparta'dan ayrılırken senide çağırdığımı hatırlıyorum :)
Alıntıları Göster
Konu Güncel..!
quote:
Konu Güncel..!
Alıntıları Göster
Up..!
quote:
Up..!
Alıntıları Göster
hayırlı satışlar jilet beyy...
quote:
Orijinalden alıntı: roroor
Eywallah sağol roroor bey..!
quote:
quote:
Eywallah sağol roroor bey..!
Alıntıları Göster
Konu Güncel..!
quote:
Konu Güncel..!
Alıntıları Göster
En fazla 450 5 tane avatar senın aptallıgın:S 450den fazla düşünme yada satma:S
quote:
Orijinalden alıntı: Jogobonito
Düngüz konuş..!
Up.!
quote:
quote:
Düngüz konuş..!
Up.!
sen söylemek istedigimi anladın
quote:
quote:
quote:
Düngüz konuş..!
Up.!
Avatarlarlar konusunda "boş harcama" yada "yanlış yapmışsın" diyebilirsin kardeş. Aptallık değildir bu. Sadece char kasarken masraftan çok kaçınmam. Görsellik olsun itemler olsun harcama yaparım yani. Neyse uzatmaya gerek yok. Almak istersen yazarsın. Pazarlık 3 aşağı 5 yukarı yaparız...
quote:
quote:
quote:
quote:
Düngüz konuş..!
Up.!
Avatarlarlar konusunda "boş harcama" yada "yanlış yapmışsın" diyebilirsin kardeş. Aptallık değildir bu. Sadece char kasarken masraftan çok kaçınmam. Görsellik olsun itemler olsun harcama yaparım yani. Neyse uzatmaya gerek yok. Almak istersen yazarsın. Pazarlık 3 aşağı 5 yukarı yaparız...
Alıntıları Göster
ne uğraşıyorsun böyleleriyle direk şikayet et..
quote:
Gerek yok :P
quote:
quote:
Gerek yok :P
Alıntıları Göster
Force Olsa Daha İyi Olurdu Bence Ama Renkler ve Zevkler Tartışılmaz...Neyse Hayırlı Satışlar
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Shadow
Force Olsa Daha İyi Olurdu Bence Ama Renkler ve Zevkler Tartışılmaz...Neyse Hayırlı Satışlar