Şimdi Ara

96 model volvo 850 t5 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
54.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzuun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Asker'den geleli yaklaşık 1 ay civarı oluyor. Bu arada foruma girme şansım maalesef olmadı.
    choiboungee lastik önerisi verince, YUP'un yeni sahibi ckalyoncu'ya ufak bi tavsiye vermek istedim. 850'e genelde 205/55/16 ebat lastik koyuyorlar, yapmayın. hem lastik yuvarlanma çapı güvenli sınırlar üzerinde değişiyor, hem de davlumbazlara sürtme yapıyor. Bulunması biraz zor da olsa 205/50/16 alın mutlaka. Benimde üzerindeki lastikleri değiştirmek gibi planım var bulabilirsem Continental Premium Contact5 alacağım sonbahara doğru.
  • söz vermiştim. geç olsa da yerine getireyim istedim.
     96 model volvo 850 t5
  • arda bey lastik sitelerindeki hesaplama tablosuna baktım, lastik yuvarlama çapı 195 55 16 olursa güvenli hale geliyormuş,yani kurtarıyor o zaman.bu ebadda lastik alsak diyorum herhangi bir sakıncası olurmu.pek anlamadığından size ve sitedeki tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.lastikçim t5 e orjinal ebad olan 205 50 16 lastik taktırırsam yere çok yakın olacağını ve kasislerde büyük problem yaşayacağımı söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba; bahsettiğiniz 195/55/16 yı da 205/50/16 yı da kullandım.evet 195/55/16 biraz daha yumuşatıyor arabayı ama bunun sonucunda araç virajlarda daha çok yatmaya başlıyor. ama tabi 205/50/16 ha denince bulunacak bir ebat değil ve nispeten daha pahalı.
  • Merhaba,volvo 850 T5 kullanıcısıyım.aracımın abs ışığı yanıyor abs devreden çıkıyor.beyin kontrol edildi başka takıldı yine aynı sensörlerinde kontrol edildi.sorun ne olabilir.

• aynı sorun bende de var.sanırım abs ate controller olarak yedi rakamlı seri nosu aynı beyinden bulmalı.benimki 9162675 ben araştırıyorum çıkmasını henüz bulamadım.sıfırı 3-3.5 bin tldir diyorlar.tanıdık eski bir volvo ustası ben bu modellerde daha sensör arızasına pek rastlamadım beyindendir diyor.ayrıca benim beyin daha önce tamir görmüş elektronikçiye 180 tl ödememe rağmen arıza düzelmedi.

• kayafarmer arkadaşım ben sorunu çözdüm.senin abs kontrol ünitene ve sensörlerine kesin sağlam dendiyse sana iyi bir elektrikçi bularak sensörden beyne giden kabloları kontrol ettirmeni öneririm.benimkinde sol sensörden beyne giden bir kabloda kopuk tesbit edildi ve tamiri yapıldı.gerekli denemeler yapıldı abs devreye giriyor ama beni epey uğraştırdı.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-islek-otomotiv-volvo-850-2.0t-210-bg-kazasiz-emsalsiz-353323090/detay

Merhabalar. Araç nasıl görünüyor. Kullanıcı yorumu alabilir miyim. Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.