Şimdi Ara

960 Evo ssd me Windowsu Aktaramadım. Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Selam! İdeapad 700 laptopuma bir ssd almaya karar verdim ve m2 portu olduğundan samsung 960 evo yu satın aldım ve bilgisayarıma taktım fakat bilgisayarımı açtığımda sürücüler bölümünde Ssd yi bulamadım eski hdd min C ve D sürücülerinden başka bir şey yoktu. Sonra samsungun sitesinden Samsung Magician ve Data Migration programlarını yükledim. Bilgisayarımın aksine bu programlar ssd mi gördü. Windowsu nasıl ssd ye aktarırım diye aklımda bir sürü soru vardı sonra samsungun Data Migration bilgisayardaki OS u bile clonelayabileceğini iddia ettiğini fark ettim.Tüm data ları bu program vasıtasıyla klonladım ve hiç bir hata vermedi. Klonlama bittikten sonra 'shut down' and Install Ssd yazıyordu. Ne yapacağımı bilemediğimden Bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım fakat windows hata verdi 2 kere kendi kendine açtı kapattı fakat bir türlü windowsu açamadı. Teknik bilgim çok zayıf ama bu esnada heralde ssd yi boot edemedi bilgisayar. Sonra ben oradan UEFI/BIOS ekranına geçtim biraz gezindim BIOS ta disk olarak 960 evo gözüküyordu. Aslında pekte bişeyle oynamadan çıktım biostan. Sonra bilgisayar açıldı fakat gene aynı HDD imdeki yavaş windows ve hiç birşey değişmemiş hala ssd yi sürücüler kısmında göremiyorum. Şimdi ben ne yapabilirim. Bu konulardan baya uzağım. Yani aklımda deneyecek bile hiçbirşey yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeni temiz bir windows kursam lisansımı aktarabilir miyim? Korsan da pek kullanmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet eğer bilgisayarınızı aldığınızda windows ile beraber geldiyse,bilgisayarınıza sorunsuz windows temiz kurulum yapabilirsiniz,lisansınız bilgisayarınızın bios'una kayıtlı olduğundan ,herhangi bir aktifleştirme yapmanıza gerek olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 4 Mart 2017; 1:37:32 >
  • peki temiz kurulumu nasıl yapmalıyım. konuyla ilgili bir link ve ya detaylı bilgi içeren yazı var mıdır? bu arada lenovo laptop umda one key recovery tuşu var o işe yarar mı sizce? Cevap verdiğiniz için teşekkürler.

• Hocam ne yaptın aynı şeyle uğraşıyorum silmek istemiyorum disk yöneticisinden ssd yi açıyorum basit birim oluşturuyorum klonlama tamamlanıyor bios ile ssd ye boot ediyorum açılmıyor mecburen hdd boot edip açıyorum çözemedim...

960 Evo , laptop msi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.