Şimdi Ara

965 & 946(c2d) chipset aradaki fark nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e2160 işlemci alacağım bunu için anakart bakıyorum 946 chipsetlerin fiyatlarının oldukça düşük olduğunu gördüm, sorum şuki ben bu bilgisayarı internet ve ofis programları için alacağım 965 değilde 946 chipset anakart alsam ne eksikleri vardır.

yani bunların arasında ki farkları birisi bana sıralayabilirmi. 946 chipset alsam farkını anlarmıyım

biraz bu konuda bilgiye ihtiyacım var

946 derken c2d destekleyen 965 ten daha aşağı anakartlardan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasuzunoglu -- 4 Ekim 2007; 14:52:09 >

• overclock yapmayacaksan, sadece office programları falan kulalacaksan eğer senin için hiç bir farkı yok ama işe overclock girerse alacağın 946 chipsetin potansiyeli sıfır olduğundan aynı kategoriye girmezler bile. analadığım kadarıyla on board ekran kartı a işini görecektir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

overclock yapmayacaksan, sadece office programları falan kulalacaksan eğer senin için hiç bir farkı yok ama işe overclock girerse alacağın 946 chipsetin potansiyeli sıfır olduğundan aynı kategoriye girmezler bile. analadığım kadarıyla on board ekran kartı a işini görecektir zaten

evet tam olarak düşündüğün gibi onboart ekran kartı kullanacam ;)
  • 965 chipsetlerin c2duo ile uyumu %100 dür fakat 946 chipsetler 945ten farkı ddr2 667 mhz ram desteği verilmiş anakartlardır..Eğer ilerde işlemci değiştirmeyi upgrade yapmayı düşünüyosan bence ucuz bi 965 anakart almanda fayda var bıras fiyatı yuksek ama tavsiyem p5b-VM965 anakart var buna bi bak istersen...965 chipset overclock anakart değildir olanıda vardır arkadas orda bıras mutevazi davranmış 965ps3 ile overclock yapamassın ama 965-ds4 ile yapamıcağın yok gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.