assus commando ile 2 tane ide dvd rw kullanıyorum ancak diskten diske dvd yazamıyorum sanırım jmb36x controllerla alakalı birşey bağlantıla ve master slave ayarları düzgün, JMB36X'in driverını kaldırdın yine de yazmıyor DVD 10 tane bos DVD +R yaktım boşuna :( kaydediyormuş gibi gözüküyor dvd yi oynatmaya çalıştıgımda boş gözüküyor nere 5.5 kullandım herhangi bir fikri ya da aynı sorunu olan var mı
Kaynak ve hedef sürücüleri doğru seçtin mi kardeş?
iyide bunun chipsetle ne alakası var,Anlamadım. Programı doğru kullandıysan sorun olmaz
bendede asusun jmicronlu anakartı war winoncd nero gibi programlar da herhangibi bir sorun yaşamadım yazma hızım 4x
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
bendede asusun jmicronlu anakartı war winoncd nero gibi programlar da herhangibi bir sorun yaşamadım yazma hızım 4x
Jmicron driverını yükledin mi yoksa normal windows ide driveriyla mı?
çipsetle alakasıda şu şekilde 965P lerde ide driver çipsetini Jmicron sağlıyor ve devamlı sorun çıkarıyormuş bu çipset, ama neronun sürümünden de olabilir 8-9 dakkada DVD yi normal şekilde yazıoyor ama sonra içini açtıgımda boş çıkıor.
hedef kaynak dogru aksi takdirde başlamaz ki zaten
çipsetle pek alakalı olmasa gerek yav.
965p lerd ich8 lerde jmicron sağlıyor.. ich8r lerde intel kendisi desteği sağlıyor.
ARKADAŞLAR;
IDE KABLOYU DEĞİŞTİRDİM
MEDYAYI DEĞİŞTİRDİM DVD-R ŞU ANDA
NERONUN SON SURUMUNU KURDUM 7,8
ŞU AN YAZABILIYORUM
CEVAPLARINIZ ICIN TEŞEKKURLER
quote:
Orjinalden alıntı: emre492
ARKADAŞLAR;
IDE KABLOYU DEĞİŞTİRDİM
MEDYAYI DEĞİŞTİRDİM DVD-R ŞU ANDA
NERONUN SON SURUMUNU KURDUM 7,8
ŞU AN YAZABILIYORUM
CEVAPLARINIZ ICIN TEŞEKKURLER
Hadi geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme