Şimdi Ara

97-99 arası mondeo hakkında fikirleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emay37

şehir dışı 20 krş ş.içi 28 krş

Tebrikler 1,5 sene sonra cevaplamışsın
  • Bizde 98 olması lazım 2.0 otm Ghia vardı, su borusundaki çatlağı bi türlü tamir edemediler ve aşırı hararet yapıyodu yazın öyle bi yerde bozuldu ki bi dha Ford almamaya yemin etti babam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomotik vites mondeo sahibi olanlar var mı? Sıkıntıları neler?
  • del.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodoejderi2014 -- 27 Ağustos 2014; 2:40:33 >
  • Tavsiye olunur
    98 sedan otomatik vites mondeo kullanıyorum Ghia donanımlı. Hararet ile ilgili sorunların neredeyse tamamı kullanıcıdan kaynaklanıyor bu arabalarda.
    Kabul ediyorum çok nazlı bir araç. Devirdaim'de yani motoru soğutan su sisteminde az birşey bile hava kalmış olsun motor 120 derecelere fırlıyor.
    130 beygir güç ve 2.0 motorun verdiği performans fiyatına göre fazlasıyla tatminkar.
    9.9 saniye 0-100Km/hız gibi bir değer günümüz araçlarını kıskandıracak cinsten.
    İç hacmi çok geniş ve ferah. Konsol tasarımı mondeonun bir sonraki kasasından daha güzel ve detaylı. Takdir edersinizki artık yeni araçlarda torpido kalas gibi dümdüz üretiliyor.
    Yakıt konusunda aşırı cimri değil. Zira LPG'de şahsen uzun yolda bile 8,5 litre / 100 km gibi bir sonuç alıyorum. Tabii bakımları düzenli olarak yapıldığında 7 litre / 100 km tüketimi görenler mevcut. Kronik olarak sorun aracın plastik aksamlarının bozulması sayılmaz heralde sonuçta her materyalin ömrü var. Ön konsol yani göstergeyi kaplayan maun desenli plastik bu yıla kadar sağlam gelmişse yerinden hiç çıkarılmamış demektir. Sakın merak edipte çıkarsam nolur demeyin Sonuç hüsran, yıkılış, çöküş olur. O parça bu yorumu yazdığım tarih itibari ile 360 TL ve stoklarda bulunmaması cabası

Özetle MK2 kasa yani 1996-2001 kasa Ford Mondeo almak isteyen arkadaşlar bütçeniz ancak bu arabaya yetiyorsa temizini kaçırmayın. (Ghia donanım olmak şartıyla)
    Otomatik vitesli mondeoların daha çok sorun çıkardığını düşünmeyin, sadece farklı olan parçaları manuel vitese göre bayağı bir pahalıdır.
    Yedek parçaları halen günümüzde yaygın. (Antik kuntik iç detay parçaları hariç/maun görünümlü kapı tutacağı yok mesela)

Sedan tavsiye ederim. Yazan arkadaşlar olmuş hatchback olanlarda pandizot çok ses çıkarıyor. Ve mümkünse ya beyaz, yada olabildiğince koyu bir renk olmalı.

Detaylı bilgi almak isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

• hocam ben de araç alırken epey araştırmıştım mondeolar 94'te yılın arabası seçilmiş ve konfor, güvenlik emsallerine göre epey başarılı ;)
  • idemo kullanıcısına yanıt
    MEHABA BEN 98 MODEL MONDEO ALDIM GHİA ALDIGIM KISI 2 SORUNU VAR DEDI BIRI YOLCU KOLTUK ISITMA CALISMIYOR MUŞ BIRDE ARACIN FAN GEÇ AÇILDIGINDAN HARARET YUKSELIYOR MUŞ BIRDE ALT TAKIM PAKALIMI SIZCEhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-492948322/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.