Şimdi Ara

97-99 model arası polo hb (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samet_emre

bu modelde bir poloya en fazla kaç tl verilmelidir sizce arkadaşlar

Polo sahibiyim. Tavsiye ederim. Bu paralardaki neredeyse tüm araçları inceleyip 6ayda karar verdim konumda vardı bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 1999-2001 arası poloların otomatikleri sorunlumudur acaba varmı bilgisi oılan arkadaslar
    bu ara kafaya taktım poloyu sanırım yakın bir zamanda alıcam aradıgım kriterler abs klima otomatik vites lpg 1999-2001 arası bakıyorum malesef bütçe fazla yok
  • Bende 98 otomatik 1.6 vardı hiç sorun yaşamadım, gayet sağlam bir araçtı annem toyatanın pikaplarından birine vurmuştu bizim çamurluk biraz yamuldu adamın kapı tam göçmüştü vay be sağlammış demiştim :D bizde lpg yoktu malum valide istemiyor o nedenle fazla yakıyordu sırf yakıt yüzünden sattık yoksa çok keyifli minik bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Şu konuda yardımcı olabilir.http://www.vwtr.net/forum/polo-6n/polo-6n-satin-alma-rehberi-t811.0.html

Bu sayılan özellikleri bakan kişi bu işin ticaretini yapan kişidir, en az 10 yıllık arabanın her tarafı sorunsuz olacak diyorsa vw bayisine uğraması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Şu konuda yardımcı olabilir.http://www.vwtr.net/forum/polo-6n/polo-6n-satin-alma-rehberi-t811.0.html

Bu sayılan özellikleri bakan kişi bu işin ticaretini yapan kişidir, en az 10 yıllık arabanın her tarafı sorunsuz olacak diyorsa vw bayisine uğraması gerekiyor.

Ben ticaretini yapmıyorum ama bu özelliklere bakarak aldım.

• Beyler ben de aynı tür araba bakıyorum. Polo önceliğim. Bu ve başka birkaç konuda daha Palio ile karşılaştırılmış. Polo sürmedim ama 6 yıldır kiralık araba kullandığımdan ve her aklıma estiğinde araba kiraladığımdan çok çeşitli model ve yıllarda araçlar kullandım, merakımdan da hepsinde testler yaptım, şunu diyebilirim ki, kilometresi-yaşı yüksek Fiat'dan cacık olmaz. Önce gaz yememeye başlar inip arabayı itmek istersiniz, sonra da şanzıman dağıtmaya başlar. 1'e takarken vites ya 3 e geçer ya da 1-3 arası bir yere girer sıkışır. Bu dediklerim birçok Albea ve Palio'da başıma geldi ve bu araçların en eskisi 2004 modeldi. Çoğu da 1.2 idi ve cayır cayır yakıyordu. Şimdi bakımsız araba diyeceksiniz ama aynı yerlerden kiraladığım başka araçlar (ford, renault, chevrolet, hyundai) çok daha rahat ve temiz çıkıyordu. Yine aynı şekilde kullanılan benzer yaşlarda araçlar aslında.

O nedenle bence Palio falan demeyin bence, kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor, Volkswagen'den bahsediyoruz, Das Auto

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.