Şimdi Ara

97 COROLLA ÖN CAMLARI OTOMATİK YAPMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 corolla xli sahibiyim...arkadaşlar aracımın camları manuel ve ben ön camları otomatik yapmak istiyorum. ben ön camları kaç ytl ye otomatik yaptırabilirim? belirli bir marka varmı? düğmeyi nereye ve nasıl bir düğme yaptırırsam estetik olur? yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...ilginizden dolayı teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nod35 -- 13 Ocak 2008; 21:22:02 >

• http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=5356&k_id=299&kn=Mekanik
    Burada otomatik cam krikosunun fiyatı var. Bir incele istersen.
  • saol ilgin için üstad... yaptıran arkadasların fikirlerini bekliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=5356&k_id=299&kn=Mekanik
  • quote:

Orjinalden alıntı: 97 corolla xli

97 corolla xli sahibiyim...arkadaşlar aracımın camları manuel ve ben ön camları otomatik yapmak istiyorum. ben ön camları kaç ytl ye otomatik yaptırabilirim? belirli bir marka varmı? düğmeyi nereye ve nasıl bir düğme yaptırırsam estetik olur? yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...ilginizden dolayı teşekkür ederim....

düğmeleri el frenin yanına iki tane koyulabiliyor (2 cam elektrikli düşünürsen sorun yok, ama 4 cam otomatik istersen sorun )
  • 4 cam otomatik yaptırmadaki karsılasılan sorun nedir? acıklayabilirmisin üstad...
    quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

97 corolla xli sahibiyim...arkadaşlar aracımın camları manuel ve ben ön camları otomatik yapmak istiyorum. ben ön camları kaç ytl ye otomatik yaptırabilirim? belirli bir marka varmı? düğmeyi nereye ve nasıl bir düğme yaptırırsam estetik olur? yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...ilginizden dolayı teşekkür ederim....

düğmeleri el frenin yanına iki tane koyulabiliyor (2 cam elektrikli düşünürsen sorun yok, ama 4 cam otomatik istersen sorun )

• kaldırma indirme düğmelerini koyacak yer açısından söyledi sanırım arkadaş..

quote:

4 cam otomatik yaptırmadaki karsılasılan sorun nedir? acıklayabilirmisin üstad...
    quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

• benim araba 91 model excel. dört cam elektrikli.
    ben daha genç arabalarda camların otomatik olmadığını duyunca gerçekten şaşırıyorum.

97 model arabaya elek. cam koymayan toyota ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bende aynı soruyu sormuuştum. otomatik camla alakalı ben kendim veblebiden 110ytl ye aldım biraz karışık gelmişti yardım istemiştim daha sonra kendim biraz zamanımı aldı ama takmayı becerdim şu an güzel çalışıyor. matkapla delme işi falan var .düğmelerinide kapı kollarını çıkarmış olduğum deliklerın üzerine koydum kaplosunuda alttan çıkardım orjinal miş gibi oldu.
  • dostum tek motor ıcın 120 ytl demıs 2 tane alsak 250 edıyor ıscılıkle beraber 320 ytl yemı malolur...bı elektrıkcı cın malı var 250 ye malolur demısti? 250 ytl sadece ön camlar için nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=5356&k_id=299&kn=Mekanik
  • http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=J332vIGLlSYcVjQbvztJ0g

127 ytl ye böyle bir ürün var...sadece bu ürün ön camları otomatik yapmaya yetiyormu?
  • arkadaslar camını otomatik yaptıran yokmu?
  • gncl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.