Şimdi Ara

97 D server isteyenler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 97 d server isteyenler serverimi açmaya az kaldı şimdi bana çok kişi lazım97 d oynayanki ona göre açıyım.3500x olcak bklara özel artısız dark phonex set satılacak.ksr bakmayın ama her olayın bir bozar tarafı olur soulu kaldırdım çünkü oynayanlar soul bulmak için heyecanlanlanırlar ve bağlı kalırlar oyuna diye.ama aramızdan bazı arkadaşlarımız 1.00 1.01 1.02 seviyor olabilirler ama 97 d yide oynayanlarda çoktur açılmasını istiyorsanız 97 d server in buraya evet yada hayır yazın.hayır en azından evet yazanların%75 olması lazımki serveri açayım.ama inanıyorumki 97 d eski topraktır.HER ZAMAN 97 D

97 D server isteyenler!!

• lag olmicaksa kalici olcaksa güzel olcaksa ndn lmasin...
  • Ewet Tabiki 97 ama KaLiteLi oLursa adsL hızı yüksek oLursa neden Lag oLsunki yada pLayerin adsL de sorun yoksa... uzun kaLiteLi bir server için !!! Mu-TeaM !!!
  • O resmi hiç koymasan daha iyimiş ms paint :S
  • evet aç aç aç aç ama 97 d den vazgeçipte son anda çoğu kişi 1.00L istiyo diyip fikrini değiştirmeyeceksen aç ben orda olurum bide expi 1000 yap
  • belli olmaz kalıcı deyipde kalıcı olmayabilir ama exp yüksek olursa gelme imkanım war
  • aloo onur6 ee ne zaman açıcan şu serveri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalıcı olsun.exp:tam 1300 olsun.drop:80 olsun bless soul satlısın bide 97d den vazgeçme
  • evet ac ac ac bencede kalıcı olursa ki bole serverlar cok kalıcı olmuo :D ins olur bizde oynarız
  • serwer ın tüm özelliklerini verde birde ona göre varmıyız yokmuyuz diyelim...
  • ac ac ac
  • arkadaşlar yakında açılacak server 3500x shoplarda bk lara göre dark phonex set var sm lere legendary
    mg lerin thunder seti var.özelliklerini tam bilmiyorum pc yapımda benim.ben size açacağım zaman söyleyeceğim.
  • hem ben size kalıcı olabilmesi için çok oynayanın olması lazım dedim bakarım 150 kişi felan gelirse 10 günde server kalıcılaşır.
  • 150 tane mu online oyuncusunun bir türk serverinde bir araya geldiğini uzun zamandır görmedim ama ..
  • forumlara konu açarsak olur.ama onada ben uğraşamam çünkü siteyi yapacağım.
  • Açç da oynayak Ztn 97d server arıom
  •  97 D server isteyenler!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.