LoL Buluşma Platformu
Galaktik İmparatorluk Samimi ortam adı altında ego kasan insanlar değiliz.Gelenleri arkadaşımız olarak görüyoruz.Elimizden geldiğince yardım ediyoruz.LoL, Paradox Tarzı oyunlar (Ck3 - Eu4 - Hoi4 Vb.) oynuyoruz ağırlıklı olarak etkinlik ve turnuvalar düzenleniyor.Muhabbetlerimiz herkese açık.Oyun etkinlikleri de yapıyoruz. Büyük sunuculardaki gibi kaybolmazsınız. Seviye sistemi ve sunucu oyunlarımız var. Her türlü fikre ve öneriye açığız. Partnerliklere açığız. Twitch ve Youtube'da aktifiz.
Paradox Oyunları ve LoL Sunucumuz
Galaktik İmparatorluk Samimi ortam adı altında ego kasan insanlar değiliz.Gelenleri arkadaşımız olarak görüyoruz.Elimizden geldiğince yardım ediyoruz.LoL, Paradox Tarzı oyunlar (Ck3 - Eu4 - Hoi4 Vb.) oynuyoruz ağırlıklı olarak etkinlik ve turnuvalar düzenleniyor.Muhabbetlerimiz herkese açık.Oyun etkinlikleri de yapıyoruz. Büyük sunuculardaki gibi kaybolmazsınız. Seviye sistemi ve sunucu oyunlarımız var. Her türlü fikre ve öneriye açığız. Partnerliklere açığız. Twitch ve Youtube'da aktifiz.
Türknet + Uydu + iptv
Merhabalar süper online + tv plus abonelik iptalimi yapıp türknete geçtim aktivasyon sürecindeyim iptal sebebim süperonline pahalı geliyor
Bu sebeple tvsiz kaldım türknetin yanında tv için normal uydu ve ip tv istiyorum- sormak istediğim bi kaç soru olucak
normal uydu istememin sebebi edindiğim bilgiye göre ip tvde normal kanal değiştirirken seri olmaması uğraştırması ve geriden gelmesi ayrıca iptv kullansam uydu kullanmama gerek varmı ? Yada uyduyla beraber ip tv kullanmak dahamı mantıklı ? İp tv kullanırken normal kanal veya film izlerken internet hızında ping düşüşü yaşanırmı ?
Uydu ve ip tv önerisi yaparmısınız?
ikisi tek cihazda olan varsa bundan emin değilim önerdiğiniz bi cihaz varmıdır ?
konu silinebilir
|
Obs twitch yayın kasma sorunu
|
|
Yeni Derleme Videom Nasıl olmuş ?
|
|
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Overclock ve Modifiye
Bla Bla Bla |
Alışveriş yaptıklarım XuRCuVaS(Ray-Ban Gözlük - Ps2 Takas yapıldı), ares88(Ps2 Alındı), kokotrip(Ps2 Satıldı), mrc10(Nokia-5800 XM Alındı),wolleskaan(Pc Kasası alındı) CervantesDeLeon(Rdr2 Steam Oyun alındı), sebofann ( 150 tl steam kodu alındı) |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.494
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 31.965 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO