Şimdi Ara

Bios güncelleme sonrası windows açılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar lenovo z580 kullanıcısıyım az önce lenovo resmi sitesinden bios güncellemesi yaptım iki dosya vardı biri public diğeri private olarak ben hangisini kurdum hatırlamıyorum bilgisayar kendini yeniden başlattı açıldığında boot menü geliyor ekrana windows başlamıyor öyle kaldı hdd seciyorum yine açılmıyor tekrar boot menü geliyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz acaba
     Bios güncelleme sonrası windows açılmıyor yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 28 Temmuz 2016; 4:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biosa girip default yapın F10 save enter yapın düzelmesi lazım

• düzelmedi bios boottan issue gibi bişe var onları legacy felan yaptım açıldı windows fakat suan ekran kartımla alakalı bi problem var exeye sağ tıklayıca grafik işlemci olarak çalıştır yada ekran kartı olarak çalıştır kalkmış masa üstü arka plan karanlık ve nvidia denetim masası açılmıyor ne yapmam lazım acaba
  • Nvidia ve intel sürücülerini güncelle

• Hepsi güncel kaldırdım tekrar kurdum düzeldi suan sıkıntı ekrana parlaklığı ve kasmak ekran parlaklığı kıssamda açsamda sabit değişmiyor

• Bios pilini cikar kompile resetlenecektir.

Pili cikartiktan sonra + ve - birbirine degdir. Demirle veya dilinle yapabilirsin. 10 sn sonra tak. Resetlenmis olxaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 28 Temmuz 2016; 16:19:20 >
  • Pili çıkartmak biosu eski versionuna dönderir mi? Ben güncelledikten sonra böyle hata veriyor ups felan yazıyordu bios bootta onu değiştrdim düzeldi driverlein hepsini kaldırdım tekrar kurdum kusursuz calısıyorum tekrar sıkıntı suan ekran parlaklığı barda açsamda kıssamda barda azalma olmuyo görsel olarak ama kısılıyor ekran parlaklığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son durum nedir sorunu çözdünüz mü !?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.