Şimdi Ara

97 Files Anti Cheat Kurulum Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkaşadaşlar acil 97 anticheat kurulumu lazım her yerde aradım bilen bi arkadışımız resimli anlatabilir mi¿ AntiCheat launcher yapmayı falan ben bi link buldum orda resimli anlatmışlar ama resimler patlamış

http://forum.donanimhaber.com/m_25882565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#25884680

link burası yardım etmek isteyen tüm herkese şimdiden teşekkürler..

• Anticheat Klasörünü D:\MuServer\Stanticheat olacak şekilde yerleştiriniz..

StAnticheat içindeki SERVER.cfg'yi düzenleyin..

[IP]
    GameServerIP=ip adresiniz
    [PortSet]
    GameServerPort=55901
    [ServerDBSettings]
    User=sa
    Password=DB şifreniz
    [ingamefunctions]
    ExchangeLimit=80
    [Logsettings]
    NoLog=1
    [RemoteGMuse]
    Enabled=1
    [Settings]
    MaxOnThisSubserveronline=100 //{ Max onLine Kendinize göre ayarlayın. }
    [ClientCrcSettings]
    Need check=0
    [LogsectionA]
    ProgramErrors=1
    GameConnect=0
    Critical=0
    FileCheck=0
    [notice]
    notice1=KingMu 97d+99i //{ Başlangıçta Çıkan notlar..}
    notice2=www.kingmuonline.com
    notice3=PalmiyeCafe Sunar
    notice4=Kızkalesi
    OnlineNotice=Aktif Kullanıcı:
    Showonline=1 //{1:Online sayisini göster 0:Gösterme. }

SubServer Ayarları..

Resim görnmüyo nedense ama yine anlatiim :)

Stanticheat açıldıktan sonra Ordaki Sekmelerden Subservers > Subservers manager >Herhangibirini işaretleyip > Edit Selected >Subserver adi ip vs vs girildikten sonra >OK >Son olarakta Save..

Launcher Yapımı.

Generate Launcher.dat(CRC) Butonuna bastiktan sonra Karşımıza gelen pencereden Server adi server ip site linki ve Boyutları ayarlandıktan sonra Generate! Butonuna basarak Launcherimizi yapmış oluyoruz :)
    Launcherin oluştugu yer : D\MuServer\StAnticheat\Patch\

Anlamadığın yada sormak istediqin biryer olursa cevaplayabilirm :) Resimler görünseydi daha iyi olurdu ama nese (:

• Çok teşekkür ederim Allah Razı olsn..

Resimleride açtım.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 3 Şubat 2010; 20:34:31 >
  • Önemli değil.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bna :)
  • Peki bunu yaptıktan sonra diğer launcher'lerle giremiyorlar demi birde server'i açarken bunu ayrı mı açıcaz yoksa startup ak eklenicek mi nasıl eklenicek?¿ :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0p!uM

Peki bunu yaptıktan sonra diğer launcher'lerle giremiyorlar demi birde server'i açarken bunu ayrı mı açıcaz yoksa startup ak eklenicek mi nasıl eklenicek?¿ :(

Cs yi açarsan eger diger launcherlede girilebilir.Ama bunu açınca Cs açmana grk yok.istersen startup'a ekle istersen ekleme.ilk başta veyada en son aç hiç farketmez ama kesinlikle aç
  • Ceza alcanız forumda kurulum vaari şeyler anlatmak yasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 23 anti cheat hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özr dilerim öyle bir kural olduğunu bilmiyordum tekrardan özr dilerim eğer ceza verilecekse bana verilsin
    |ReSo| arkadaşımıza değil konuyu ben açtım.. ilginize teşekkürler..
  • Ne alaka sercan Güvenlik kurulumu bu Server kurulum degil..Daha öncede anlatıldı zaten bu.Ceza alan da olmadı Muweb kurulumu da var.Bence ceza verilecek bir durum yok ortada.
  • extreme nerde çabuk gerekeni yap extreme reşoyu sınırsız+IP banla xobiden girip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

extreme nerde çabuk gerekeni yap extreme reşoyu sınırsız+IP banla xobiden girip

Sınırsız banlasında ip ban atmasn ya :)
  • Şanslısın dostum, bak artık banlamıyorlar, konuyu da silmiyolar, gelişme var forumda.
  • reso bence bu anti cheat artik geride kaldi cunku kimse eskisi gibi o gerekli programlari kulanmio onlar eskidi yenileri cikti yani anticheat bi ise yaramioo artik:D
  • Neden yarıyor ben daha anticheat kurup Hile yapan görmedim :))
  • walla ben yaparim bilmiyen war olabilir mesela top 100de stonagemu war anticheatli herturlu hile yaparim:D
  • azimle sıçan betonu deler:D gene banlanacaz:D
  • Adresini verir misin kardeş :) bnde tam bir 97 hastasıyımdır hiçbir versiyona değişmem uğraşsalar yapılır anticheat falan işlemez ama artık kimse 97 için uğraşmıyor onun için aslında bi sağlam 97 server kursalar oyundan çıkmam şahsen :) ama sağlam olcak kurulanların çoğu kendini belli ediyor ben şahsen önce domainine bakarım :) serveri kuran adamın parası olur :) ve gidip free bir domain almaz :)
  • beni 97d serverlerde illahim banned bolumunde bulabilirsin ismim MalcolM_X oyunda tabi e mailime gelince head_hunter_002@hotmail.com coq guzel bi serverde istiyosan hic hile islmeyiyo emin ol ben bile yapamadim ilk baslarda oluyodu ama sonadan duzeltiler:D mu.mugamer.com 1 sene yakindir aciq
  • 97d dedigin hahamsuz Mupiesiz vs vs vs tadi cıkmaz bee 31.zapto.org tam bizlik
  • mu.mugamer.com da anticheat kurulu değil o oyunda istediğin herşey yapılıyor hahamu hariç ama hahamuyuda kullanan arkadaşlar var orda :) nese böle konular konuşmayalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.