Merhabalar, 1 sene önce işim gereği macbook kullanmaya başladım. Taşınması epey zor oldu halende devam etmektedir. :) Windows masaüstü bilgisayarımda 7 yıl kadar bloody mouse kullandım. Mac'e geçince ilk başta usb çeviricilerle vs uğraştım. Araştırmalarımın sonucunda Bluetooth mouse almam gerekiyordu. Magic mouse 2 alayımda şu kablo veya usb donglelerden kurtulayım dedim. Aldım, almaz olaydım. Sabahtan akşama kadar elimle kolumla sürtüne sürtüne masayı aşındırdık. Tamam çok güzel hassas, hızlı, şarjlı vs.. ama bu ergonomi inanın çok kötü. Her defasında alışırım dedim 10 ay kullandım olmadı. Sonrasında bloody mousenin kablosuz (wireless) li olanını buldum. Ne yazık ki mac için uygulamasını yapmamışlar. Windows pc geçip ayarlarını yaptım. Mac de kullanmaya başladım. 7 yıl kullandığım farenin aynı kasası hemde kablosuz süper ama bir sorun var. Wireless alıcıyı hangi girişe takarsam takayım, mac'e harici bir hdd veya usb bellek takarsam takılmalar başlıyor. Bir türlü nedenini bulamadım. :( Şimdi asıl konumuza gelelim. Magic Mouse 2 ve bloody fareyi bir güzel söküp parçalara ayırsak magic mouse'u bloody kasasına taşıyabilir miyim? Dokunmatik özelliklerinden vs faydalanmak istemiyorum. Tuşları bassın kablosuz bağlansın yeterli. Veya bi git kardeşim macera arama al şu bluetooth fareyi keyfine bak diyebileceğiniz 500-600tl bandında bloody ergonomisinde ki tavsiyelerinizi bekliyorum.
Iphone 5s 4G Açılmama Sorunu
|
|
Jquery slideToggle Div Açıp Kapatma
|
Justice-Mu 97d99i Exp: 10 Drop %70 > Yeniden
|
Relax-Mu 97d 9999x
|
|
|
Türkiye'nin En Kaliteli Firma Rehberi
|
Wireless Bağlanan Kişilere Üye Girişi Nasıl Yapılır?
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.033 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Free to Play Oyunlar