Şimdi Ara

TD-W8970 Parent Control Kullanımı Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Tp-Link TD-W8970 Modelini kullanmaktayım. Daha önceden giriş seviyesi en basit modem de dahi istediğim siteleri, kelimeleri filtreleme yaparak web sonuçlarından ulaşılmasını engelleye biliyordum. Şu anda bu modemi kullanmaktayım fakat bir türlü bu konuda başarılı olamadım.

Şekil 1.1 TP-Link Parent Control Ekranı

Burada yaptığım işlemler ise ilk önce yukarıda bulunan Enable Parent Control kutucuğunu işaretledim. Daha sonra MAC Address - 1 alanına engellemek istediğim cihazın mac adresini yazdım. Sonrasın da aşağıda bulunan zaman çizelgesinden tüm gün ve saatleri işaretledim. Add URL alanına girilmesini istemediğim, metin2, wolfteam gibi oyunların web adreslerini yazdım. Save diyerek kayıt ettim fakat bu sefer mac adresini yazmış olduğum cihaz hiçbir web sitesine girmedi. Parent Control'ü devre dışı bıraktığım da sorun yok benim yanlış yaptığım durumlar varsa bunları bilgilendirebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 26 Ocak 2015; 1:47:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0p!uM

Merhabalar, Tp-Link TD-W8970 Modelini kullanmaktayım. Daha önceden giriş seviyesi en basit modem de dahi istediğim siteleri, kelimeleri filtreleme yaparak web sonuçlarından ulaşılmasını engelleye biliyordum. Şu anda bu modemi kullanmaktayım fakat bir türlü bu konuda başarılı olamadım.

Şekil 1.1 TP-Link Parent Control Ekranı

Burada yaptığım işlemler ise ilk önce yukarıda bulunan Enable Parent Control kutucuğunu işaretledim. Daha sonra MAC Address - 1 alanına engellemek istediğim cihazın mac adresini yazdım. Sonrasın da aşağıda bulunan zaman çizelgesinden tüm gün ve saatleri işaretledim. Add URL alanına girilmesini istemediğim, metin2, wolfteam gibi oyunların web adreslerini yazdım. Save diyerek kayıt ettim fakat bu sefer mac adresini yazmış olduğum cihaz hiçbir web sitesine girmedi. Parent Control'ü devre dışı bıraktığım da sorun yok benim yanlış yaptığım durumlar varsa bunları bilgilendirebilir misiniz ?

Sayın @0p!uM

TD-W8970 ADSL2+ Kablosuz modeminizde URL filtrelemesi için aşağıda yer alan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

1. Adım:

2. Adım:

3. Adım:

4. Adım:

5. Adım:

6. Adım:

Adımları uyguladıktan sonra sorunun devam etmesi durumunda tekrar yardımcı olabiliriz.

• @TP-LINK TURKIYE İlginiz için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.