Şimdi Ara

Iphone 5s 4G Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Iphone 5s A1457 ve TürkTelekom kullanmaktayım. Ama ne yazıkki 1 Nisan'da aktif olmasına rağmen o günden itibaren 4g'yi kullanamamaktayım.
    Telefonumda bulunan 3g ayarını LTE olarak seçtim telefonumu açıp kapattım gerekse uçak moduna alıp çıkardım. Online işlemlerden 4.5g aktif, sim kartım uyumlu, telefonum uyumlu olarak gözüküyor. Yanımda bulunan arkadaşım 6Plus kullanıyor onda sorun yok acaba telefonumun frekansı mı uymuyor bu modelde sıkıntı yaşayan oldu mu ?

• Benimde iphone 5 A 1429 modeli bende de aynı simkart destekliyor tel destekliyor ama 4G kullanamıuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5-5s cihazlarda böyle bir sorun varmış. İşletim sistemi son sürüm ise apple destek ile irtibata geçin.

• 0p!uM kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz iPhone 5s 3 frekansida kaplar ama Carrier aggregation dedigimiz 2 veya 3 frekanksi birlestirmesi iPhone 5s lerde mümkün degil.download hiziniz100Mbit Upload hiziniz 50Mbit gecmez.Ilk tavsiyemsimkartinizi arkadasinizin iphone6 ya takip simkartinizin aktif olup olmadigini görürsünüz.
    Eger hata Devam ederse iPhone 5si iOS 9.3.1 sürümüne yükseltmeniz lazim.Sayet oda fayda etmezse bilgisayara baglayip telefonu iTunes ile yedekleyip fabrika ayarlarina dönünüz ve iTunes üzrinden kurulum yapiniz

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonunuz iphone5 bu Telefon yalnizca 1800mhz bandini destekler.Zannedersem kirsal alanda oturuyorsunuz.ordada 800mhz bandindan baz istasyonu yayin yapar.dolayisiyla 4g cekmemesi gayet dogal.Sizede tavsiyem iphone5 elden cikartip yeni nesil birTelefon satin almaniz

• Addy A kullanıcısına yanıt
    Ankara Çankaya da yaşıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Benim bölgemdede yok evimde ama İstanbulda çoğu yerde LTE vardı.

Hat:Türkcell
    Apple son sürüm yüklüdür.
    Yerler:İstanbul ile Kocaeli değişik mekanlar.
    Sim kart:128K Mobil imzalı 4.5 G Faturalı

Ne alakası var iphone 5 kullanıyorum.Çatır çatır internete giriyorum.
    Evimde çekmiyor o ayrı bir konu evimde sadece Vodafone 4.5G çekiyor oda 2 diş diğerlerinde tık yok birde santral 700 metre uzakta Türk Telekom Kendi baz istayonları var altyapı fiber geliyor ama 4.5G geçemedi burada yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 4 Nisan 2016; 21:51:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı durum söz konusu. 1 nisan gecesi kullanıyordum internete bağlanıyordum halbuki ama şu an LTE yaptığım da internet bağlantınızı kontrol edin diyor.. Sürüm iOS 9.2.1 yüklü cihazda hattım vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 4 Nisan 2016; 23:49:14 >
    İşin ilginç tarafı yanımda bulunan arkadaşta aynı model aynı üretim telefon var vodafone kullanıyor o açtığı zaman lte bağlanıyor hız farkıda 3g geçiyor.
  • quote:

quote:

Benim bölgemdede yok evimde ama İstanbulda çoğu yerde LTE vardı.

Hat:Türkcell
    Apple son sürüm yüklüdür.
    Yerler:İstanbul ile Kocaeli değişik mekanlar.
    Sim kart:128K Mobil imzalı 4.5 G Faturalı

Ne alakası var iphone 5 kullanıyorum.Çatır çatır internete giriyorum.
    Evimde çekmiyor o ayrı bir konu evimde sadece Vodafone 4.5G çekiyor oda 2 diş diğerlerinde tık yok birde santral 700 metre uzakta Türk Telekom Kendi baz istayonları var altyapı fiber geliyor ama 4.5G geçemedi burada yazık

Ben ne yazmisim iphone5 4g icin kullanilan 3 frekanstan yalnizca birini oda 1800mhz destekliyor.800 ile 2600mhz desteklemez.bu ne denek oluyor 1800mhz bandindan yayin yapan bir baz istasyonu bulacaksiniz buldugunuzda iphone5 inizde sol üst kösesinde 4g veya lte yazacaktir.Peki ben simdi bir iphone5 kullanirmiyim kesinlikle hayirrrr.Bu bir Insanin 2kolu,bir bacagindan yoksun,tek bacak üzerinde yasamaya benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Ankara Çankaya da yaşıyorum

Enteresan Ankara Cankayada 1800mhz den yayin yapan baz istasyonu yokmu.?isterseniz baska semtlere gidip deneseniz?

Ankara Sincana kadar gittim Note 4 telefonum da var 4G var kullanıyorum amaphone gelince 3G her zamab

• quote:

Orijinalden alıntı: 0p!uM

İşin ilginç tarafı yanımda bulunan arkadaşta aynı model aynı üretim telefon var vodafone kullanıyor o açtığı zaman lte bağlanıyor hız farkıda 3g geçiyor.

apple bölümünde bu konuyu işledik.
    telefonunu 9.3.1 e yükselt itunes ile.operatör güncellemesi gelecek onuda yap düzelir.

4g sabit frekans kullanmadığı her zaman aynı sinyal seviyesini görmemen normal.
  • Sorun düzeldi.
  • Aynı sorundan muzdaripiz nasıl çözdünüz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.