Şimdi Ara

..::97 MODEL CORVETTE ALIYORUM::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pirins tüp taktır oooh kilometrede 2 lira yakar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

Orijinalden alıntı: asdef

YAKIT, VERGİ, KASKO GİBİ OLAYLARI ARAŞTIRDIM ONLARDAN YANA Bİ SIKINTI YOK

Bunlarda sıkıntı yoksa baska bısıden sıkıntı cıkmaz

Arkadaş haklı para var huzur var

• Işıklardan kalkışta gaz pedalına ayak serçe parmağınla basmanı tavsiye edebilirim başkta türlü patinajsız kalkamazsın.

Aldığında fotoğrafları bekleriz bizi bir aydınlatırsın.
  • quote:

ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM SADECE NEKADAR ZORLUK ÇEKE BİLİRİM
    NORMAL STANDART ARAÇ KULLANAN BİRİ OLARAK NEGİBİ ZORLUKLA KARŞILAŞA BİLİRİM

SONUÇTA İLK SPOR ARACIM OLACAK DAHA ÖNCE KULLANAN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA VE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

YAKIT, VERGİ, KASKO GİBİ OLAYLARI ARAŞTIRDIM ONLARDAN YANA Bİ SIKINTI YOK

eger aracin kaskosu eski sahibi tarafindan araliksiz devam ettirilmis ise yapilir. arada bosluk varsa kasko yapmazlar.
    vergi en ust motor hacminin yasca en buyuk olani yani yillik 1000tlden fazla.
    yakit tuketimi uzun yolda 10 litre altina bile dusebilir. sehirici 16 litreyi gecmez. hic corvetim olmadi ama ayni LT1 motoru kullanan caprice im oldu. corvetten neredeyse 1 ton daha agir bir arac ve yukari yazdigim tuketimler bu arac uzerinde tecrube ettigim degerler. zaten fueleconomy.gov a bakarsan orda da ayni degerleri goreceksin.
    aracin c4 ya da c5 olmasina bagli oalrak motor LT! yerine LS4 de olabilir.

• Tavsiye edilmez. 5 den çok ana sebep sayılabilir.
    Binekten geçiş için fazla luxury kaçar görüntüsünden başka bir olayı yok. Havan bir yerde kalır. HP, sport nedir göreyim, gelişeyim dersen BMW >3.30, M3 gibi seçeneklerden başla. Usta sıkıntısı çekmezsin cebinde paran varsa tabi. Kullanıcam dersen yürütmek mesele. Aldım kurtuldum aracı değil o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Tavsiye edilmez. 5 den çok ana sebep sayılabilir.
    Binekten geçiş için fazla luxury kaçar görüntüsünden başka bir olayı yok. Havan bir yerde kalır. HP, sport nedir göreyim, gelişeyim dersen BMW >3.30, M3 gibi seçeneklerden başla. Usta sıkıntısı çekmezsin cebinde paran varsa tabi. Kullanıcam dersen yürütmek mesele. Aldım kurtuldum aracı değil o.

Bencede m3 filan dusunebilirsin e46 kasa. Corvette aldiktan sonra satmasi baya zor olabilir. Tum detaylar dusunuldugunde m3 cok daha avantajli duruyor. Tabi yinede senin bilecegin is.
  • dediğimgibi benzin ve vergi olayı canımı sıkmıyor tabi aylık gideri daha makul güzel araçlarda var fakat bunungibi marjinal değil

bence burda aracın fiyatı ve giderleri değilde acaba ben böle bi aracın ağırlığını kişisel olarak taşıyabilirmiyim o var

fiyatı ve giderleri 2012 c180 amg paketten yarıyarıya az fakat görsellik açısından insanların sana olan bakışlarını kaldıra bilecekmisin o var

ağırlık olarak bunu demek istiyorum ben bunun altından rahatlıkla kalkarım

ilk başta 3araba koydum yanyana phorse boxter chreysler crossfire corvette c5

araştırmalarım sonucunda bunu almaya karar verdim nisan ayında kısmetse olcak bu iş

• Ciddi olarak hastası olduğum bir model. İlerde Allah kısmet ederse bende Garajıma bi tane Kırmızı Covette eklemek isterim
  • Hocam bir şey merak ediyorum. Vergisi ne kadar bu aracın yıllık? Birde 100 km'de 20 litre falan mı yakıyor
  • hakkaten ne kadar benzin yakıyor? araca lpg taktırmayı düşünüyormusunuz?
  • Corvette e karşılık BMW al diyenlere gülüyorum .))
  • Corvette bildiğim kadarıyla.. hiç gaza basmadan rolantide 30-40km hızla gidiyor.
    Buna alışmak zor olabilir. Onun dışında masrafları dokunmayacaksa..
    Harkulade bir araç.. Amerikan ferrarisi derler genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

sadece hafta sonları ve tatil günleri bineceğim aslında tam olarak öğrenmek istediklerim yakıtı vs değilde
    yol tutuşu virajlarda kullanımı 120yle giderken sanki yeni kalkıyormuşgibi birden pati çekermi hani daha önce böle bi deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

aslında ilk baş pontiac transam düşünüyordum fakat bunun servis ağının daha genişl olduğunu öğrendim bu yüzden corvette ye yöneldim

bunu geniş bir arazide test etmen lazım

yolda riskli bilmediğin için tepkisini

aklıma bu geldi

şöför bilerekmi böyle yapmış olayı anlayamadım

benim anlamadığım ağzına kadar bilgisayar teknolojisiyle yüklü dedikleri bu araba nasıl yoldan fırlıyor böyle.
    şöför hakikaten proymuş ama arabanın hakkını veriyor gerçi şansada kurtarmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 23 Mart 2012; 21:52:29 >

• Hayırlı olsun ne diyelim.Güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

mustang baksan daha iyi tipten kazanıyor

O yıllarda üretilen Mustang'ler gerçekten çok kötü seviyede. Tasarım olarak Mustang'in karakteriyle hiç bir alakası yok kötü bir tasarıma sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

mustang baksan daha iyi tipten kazanıyor

O yıllarda üretilen Mustang'ler gerçekten çok kötü seviyede. Tasarım olarak Mustang'in karakteriyle hiç bir alakası yok kötü bir tasarıma sahip.

ben camaro ile karıştırdım corvette 97 güzel
  • 70 krş yakıyor lpg nin hayalini bile kurmuyorum
  • aklıma bu foto geldi .
    aracı sahip aldığında umarım beni hatırlarsın

..::97 MODEL CORVETTE ALIYORUM::..
  • Macera arama derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

v8 corvette c5 ve mekanik motor sesi...

lambo ve ferrari de bulunamayan cinsten...

Şaka mı bu ? Hoş göreceli bir durum hatta Corvette C5'ide çok severim.Fakat bu araçlar doğaları gereği egzozu patlak bir Ford Taunus gibi ses çıkartmaktan öteye gidemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.