Şimdi Ara

970 evo ve 970 evo plus arasındaki fark ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kurmadan önce yaptım diye hatırlıyorum diger türlü kuruluma gitmiyordu ayrıca ekran kartı driverini ne yaptıysam manuel yükleyemedim hata verip yüklenmiş gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacomak

Kurmadan önce yaptım diye hatırlıyorum diger türlü kuruluma gitmiyordu ayrıca ekran kartı driverini ne yaptıysam manuel yükleyemedim hata verip yüklenmiş gözüküyor
    Temiz bir kurulum sizi bekler hocam.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Valla 4. Format atışım benim mi yanlışım var bilmiyorum bu zamana kadar 1000 den fazla bilgisayara format atmışlıgım var ama benim zamanımda ssd m.2 kullanılmıyordu😅 yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Valla 4. Format atışım benim mi yanlışım var bilmiyorum bu zamana kadar 1000 den fazla bilgisayara format atmışlıgım var ama benim zamanımda ssd m.2 kullanılmıyordu😅 yardımcı olursanız sevinirim
    Aynı hocam değişen bir şey yok :) BIOS'tan gerekli ayarları yapıp, kurulumu yapıyorsunuz. M2 kullanırken en çok dikkat edilmesi gereken konu; sistemde başka disk varsa aynı veri yolunu kullanmadıklarından emin olmak.
    Ona nasıl bakıyoruz onu bilmiyorum ne yazıkki m.2 Portumuda 0 yoluna bagladım internette ilk portu 1 yazıyodu orda yanlışlık yapmış olabilirmiyim birde hdd 2 ye bölünmüştü nwme yi taktıktan sonra tek depo gözüküyo diger alan gözükmüyodu aygıt yöneticisinden biçimlendirmeme ragmen

• quote:

Ona nasıl bakıyoruz onu bilmiyorum ne yazıkki m.2 Portumuda 0 yoluna bagladım internette ilk portu 1 yazıyodu orda yanlışlık yapmış olabilirmiyim birde hdd 2 ye bölünmüştü nwme yi taktıktan sonra tek depo gözüküyo diger alan gözükmüyodu aygıt yöneticisinden biçimlendirmeme ragmen
    Hocam M2'yi taktığınız zaman bazı sata portları iptal oluyor. Anakartın kitapçığında yazar hangilerinin iptal olduğu. HDD varsa sistemde söküp bir süre M2'yi kullanın bakalım hata verecek mi yine?
    Bu gece deneyip sizi bilgilendirecegim teşekkürler

• quote:

Bu gece deneyip sizi bilgilendirecegim teşekkürler
    Ne yaptın hocam?
  • Bugün vatana gidip evo plus aldım o kadar parayı veren bi 100 tl daha verir dedim

Hocam yardım ettmeye çalıştıgın için tekrar teşekkür ederim.Anlatıyım ben size nasıl yaptıgımı belki ilerde karşılaşırsınız internette hiç bi çözümünü göremedim rastgele uğraşarak yaptım hdd takılı olduğu zaman m.2 ssdyi görmesi için biostan m.2 genie yi açtığımızda otomatik raid moda alıyodu buda sanırım iki diski birleştiriyodu hdd yi söküp m.2 geniyeyi açtım yine otomatik raid moda aldı kaydedip tekrar biosa girdim ahcıya çevirdim formatı bitirdikten sonra hddyi bağladım.Biraz karışık yazdım anlamadıgınız yer olursa söyleyin tekrar düzeltip yazıyım sorun büyük ihtimal 8200pro dada degildi onu iade ettigime üzüldüm şimdi

• quote:

Hocam yardım ettmeye çalıştıgın için tekrar teşekkür ederim.Anlatıyım ben size nasıl yaptıgımı belki ilerde karşılaşırsınız internette hiç bi çözümünü göremedim rastgele uğraşarak yaptım hdd takılı olduğu zaman m.2 ssdyi görmesi için biostan m.2 genie yi açtığımızda otomatik raid moda alıyodu buda sanırım iki diski birleştiriyodu hdd yi söküp m.2 geniyeyi açtım yine otomatik raid moda aldı kaydedip tekrar biosa girdim ahcıya çevirdim formatı bitirdikten sonra hddyi bağladım.Biraz karışık yazdım anlamadıgınız yer olursa söyleyin tekrar düzeltip yazıyım sorun büyük ihtimal 8200pro dada degildi onu iade ettigime üzüldüm şimdi

• Evo Plus 970 Evo ile aynı kontrolcüye sahip olmasına rağmen düz 970 evo'dan yazma hızı ve iops performansı olarak çok daha iyi olan nvme modelidir.
    Sebebi ise 64 layer v-nand yerine 9x layer v-nand kullanılmasıdır. yani Samsung rakipleri gibi 64 layer v-nand ürettik bunla idare edin demeyip v-nand üzerinde arge çalışmalarını sürdürmüş ve kısa süre sonra 9x layer v-nand bellek üretmeyi başarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

Evo Plus 970 Evo ile aynı kontrolcüye sahip olmasına rağmen düz 970 evo'dan yazma hızı ve iops performansı olarak çok daha iyi olan nvme modelidir.
    Sebebi ise 64 layer v-nand yerine 9x layer v-nand kullanılmasıdır. yani Samsung rakipleri gibi 64 layer v-nand ürettik bunla idare edin demeyip v-nand üzerinde arge çalışmalarını sürdürmüş ve kısa süre sonra 9x layer v-nand bellek üretmeyi başarmış.
    Kaynağı da yazsaydın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.